Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina A
11.10.2011 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kazachstán - Rakousko 0:0

Rakousko nedokázalo navázat na výhru v Ázerbájdžánu a z Kazachstánu si odváží pouze bod za bezbrankovou remízu. Svěřenci Williho Ruttensteinera tak kvalifikaci zakončí na čtvrtém místě se ziskem dvanácti bodů, Kazaši zůstali se čtyřmi body na chvostu.

Rakušané byli od úvodu aktivnější. První příležitost přišla již po necelé minutě hry, ale Prödl nedokázal dalekonosným pokusem zamířit přesně. To ale byla pouze předzvěst mnoha rakouských šancí, které v průběhu prvního dějství přišly.

Otevřít skóre mohli postupně v krátkém časovém sledu Alaba, Ivanschitz, Dag a následně i Aranautović, ani jeden z nich ale nedokázal usměrnit balón mezi tři tyče domácí svatyně. Poté se hrálo delší dobu bez vážnějších šancí, až přišla 37. minuta. To měl stoprocentní tutovku Janko, ale Sidelnikov svůj tým podržel.

I po změně stran se pokračovalo podle stejných not. Střelu Alaby sice stihla domácí obrana ještě zablokovat, ale následná rána Scharnera už mířila jen těsně vedle Sidelnikovovy branky. Poté měli možnost i svěřenci Miroslava Beránka, ale Gridin nedokázal zamířit do černého.

To Rakousko se i s přicházejícím časem dostávalo do jedné šance za druhou, ale Janko, Arnautović a znovu Scharner nedokázali změnit čísla na ukazateli skóre. S přicházejícím závěrem potom přišel nečekaný tlak domácích. Velkou příležitost měl nejprve opět Gridin, jeho ránu ale Grünwald za svá záda nepustil. A když podobně dopadl i Chajrullin, tak se oba soupeři rozešli smírně.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..0:2

Reagovat
paver

remíza

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Rakušani si na závěr kvalifikace trochu zlepšují renomé, tady by měli vyhrát (zřejmě o gól - tipnu 1:2), nic to nemění na tom, že od aspoň evropského průměru zůstávají pořád daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Veselac

zápas o ničem.....může tam být cokoli....tip X 2:2

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 rakusko bude tlacit a kazachstan nebude do nicoho pustat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele