Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

Reportáž

Bulharsko - Černá Hora 0:1

Další hodně hořkou pilulku musí spolknout Bulharsko. To v pátek utrpělo v Anglii vysokou porážku 0:4, nyní doma přenechalo všechny body Černé Hoře. Ta tak má na svém kontě plný počet bodů.

Před rokem doma Bulharsko nad stejným soupeřem vyhrálo 4:1, nyní neuspělo a čeká ho spousta práce, pokud se bude chtít podívat alespoň do baráže o postup.

V pátek vystřelil Černohorcům tři body Vučinič, v úterý jim stačila trefa Zverotiće. Ten ve 35. minutě napřáhl z dobrých třiceti metrů a rozvlnil síť.

Domácí v tu chvíli mohla mrzet šance Popova, jehož hlavičku před inkasovaným gólem zneškodnil Božovič.

Bulharský trenér Stojlov o poločsové přestávce provedl dvě změny a na hřiště se dostali Božinov a Genčev, jenomže ani oni s výsledkem nedokázali něco udělat. Sám Stojlov pak reagoval i na konečnou porážku a chvíli po utkání na svou funkci rezignoval.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
cresposuper

1-1

Reagovat
jhony16

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bulharsko sice 1. zápas prohrálo ale se silnou anglii mezitim co ČH nad britským sokem vyhrala - hrala ale o proti hodne slabsimu tymu a to jeste doma Bulharsko si bude chtit spravit chuť a vyhrajou Tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bulharsko by doma melo vyhrat..tip 1

Reagovat
Alf da Gama

Bulhaři bohužel vyhrajou, tip 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele