Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina D
08.10.2010 20:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Albánie - Bosna a Hercegovina 1:1

Albánie i nadále kraluje skupině D. V pátečním utkání hraném v Tiraně remizovala s Bosnou a Hercegovinou 1:1.

Albánie hrála za svého trenéra Josipa Kuzeho, kterého postihla mrtvice. Jeho asistent Dzemal Mustedanagic zastupoval hlavního trenéra proti zemi, kde se narodil a vyrůstal. Prvních dvacet minut diváci viděli opatrný fotbal bez šancí, ale to se změnilo, když Mensur Mujzda nacentroval z pravé strany na Ibiševiče a kanonýr Hoffenheimu využil pomalé reakce domácí obrany a poslal Bosnu a Hercegovinu do vedení.

Hostující brankář Kenan Hasagić v dalším průběhu prvního poločasu své mužstvo podržel v šancích fotbalistů Albánie Erjona Bogdaniho i Hamdi Salihiho. V nastaveném čase prvního poločasu ale byl Hasagić krátký na přímý kop Klodiana Dura, který míč zakroutil do pravého horního rohu bosenské branky.

Vytáhnutí míče ze sítě byla poslední akce, kterou brankář Hasagić udělal, po změně stran jej v brance nahradil Begović, ale přestože Albánie měla míč v držení, příliš střel jej neohrozilo. V přibývajícími minutami druhého poločasu se otevíral prostor pro rychlé protiútoky Bosny a Hercegoviny, ale třikrát Albánii podržel brankář Begaj. Oba týmy se tak rozdělily po bodu za remízu 1:1.

Autor: David Kubáň / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to jsou teda zapasy...dalsi tezky zapas na rade bez tipu.....Albanie s dobrou defenzivou..sel bych mozna do minuska nez do tipu vyhry ci prohry

Reagovat
smazaný uživatel

muze dopadnout jakoli mozna bych si tipl 1

Reagovat
smazaný uživatel

jj těžký zápas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele