Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina G
13.10.2007 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovinsko - Albánie 0:0

Slovinsko sice udrželo čtvrtou příčku ve skupině G, jeho fanoušci a hráči z toho ale příliš velkou radost jistě nemají. V souboji s Albánií se totiž od domácích očekávalo daleko více, než jen bezbranková remíza.

Ve Slovinsku se toho příliš zajímavého nestalo, diváci viděli nezáživný fotbal a konečný stav nakonec předvedené hře zcela odpovídal. Domácí kapitán Lavrič dal v předcházejících dvou zápasech hned tři branky, s jeho hlavičkou z první půle ale Beqaj výraznější problémy mít nemohl a také ani neměl. Podobně si na druhé straně počínal Handanovič, na něhož v souboji dvou fotbalistů působících v Itálii nevyzrál Bogdani.

Nudná podívaná se v pohledný fotbal nezměnila ani po změně stran a oba brankáři se tak i nadále nudili. Beqaj se zahřál až při Birsově pokusu, hosté pak zahrozili až tři minuty před koncem, kdy po přihrávce Skely mířil mimo Dede.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Lion

v tomto zápase už nejde o nic, Slovinci se poslední dobou mírně zlepšili a to potvrdí i v tomhle zápase, tip: 2:0

Reagovat
HOST*George

absolutne nezazivny souboj..Albanie me docela prekvapila kolik bodu uz ma..takze to vidim tak na 10...Albanie as nevyhraje ale bod by si mohla odvest

Reagovat
HOST*bary72

1. vzájemný zápas dopadl 0:0 a k remíze to směřuje opět. Albánci jdou nahoru a Slovinci už jenom vzpomínají na úspěchy z nedávné doby. Jsou ale doma a určitě neprohrají. Tip 2:1.

Reagovat
HOST*bary72

Asi nejnudnější zápas celé kvalifikace ME.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele