Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina A
13.10.2007 20:30 CET
3 : 1
(0:1)

Polsko

Kazachstán

Rozhodčí: Espen Berntsen
Diváci: 12.000

Reportáž

Polsko - Kazachstán 3:1

Hattrickem v rozmezí jedenácti minut zachránil Polsko od porážky útočník Smolarek. To si připsalo další výhru a vede ve skupině A před Portugalskem o čtyři body, to má však zápas k dobru.

Domácí úvod první půle kontrolovali, dostávali se do náznaků šancí a Kazachstán skoro do ničeho nepouštěli. O to překvapivější bylo, když se ve 20. minutě z ničeho nic po špatné kominikaci v obraně prosadil Byakov a Kazachstán vedl 1:0. Domácí po tomto gólu zpanikařili a na jejich hře to bylo znát, jejich kombinace byly často nepřesné a snažili se střílet především z uctihodných vzdáleností, ale střely obvykle skončily mimo, nebo byly takové, že nedělalo brankaři problém je zkrotit. Poláci tak úvítali poločasovou přestávku a šli si vše podstatné vyjasnit do kabin.

Na stadionu k překvapení všech v průběhu přestávky přestala fungovat veškerá elektřina. Polským technikům se dlouho nedařilo zajistit optimální podmínky a ve vzduchu se tak nebezpečně vznášela hrozba odložení zápasu. K ničemu takovému však nedošlo a týmy mohly po prodloužené pauze nastoupit. Domácí výpadek elektřiny nerozhodil, ba naopak. Neočekávaná přestávka nažhavila především Smolareka, který se v rozmezí jedenácti minut trefil hned třikrát. Promrzlí diváci ve Varšavě se tak alespoň na záverečné minuty dostali do varu. Do konce zápasu se již nic nestalo. Polsko si tak upevnilo vedení ve skupině A.

Autor: Vít Nohejl

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Lion

Polsko si upevní pozici na 1. místě a vyhraje 3:0

Reagovat
HOST*

Polsko musí vyhrát Kazachstán je ze hry venku Vzájemný zápas 1:0 pro Poláky Polsko vyhraje

Reagovat
HOST*George

Tady o vidim na jasnou zalezitost pro Polaky. Urcite vyhrajou

Reagovat
HOST*bary72

Polaci chtějí stvrdit postup, Kazachstán umí zahrát jen doma. Jasná 1. Tip 3:1.

Reagovat
HOST*bary72

Poláci jsou suverénní a Ebi Smolarek VIVAT !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele