Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina C
13.10.2007 16:20 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Maďarsko - Malta 2:0

Zápas Maďarska s Maltou měl dle sázkových kanceláří jasného favorita. Maďarská reprezentace hnaná vpřed touhou po pomstě za tak trochu potupnou loňskou prohru 1:2 s tímto fotbalovým trpaslíkem měla převahu už od prvních chvil utkání. V první půli si domácí vytvořili řadu šancí, z kterých dokázali vytěžit vedoucí branku ve 34. minutě zásluhou Roberta Feczesina. Ten po rohovém kopu dokázal hlavičkou umístit míč do levého rohu branky bezmocného maltského brankáře. Inkasovaný gól jenom zvýšil z matek v obraných řadách maltské reprezentace, z čehož mohlo Maďarsko vytěžit další góly. Od další brankové pohromy zachránil tým hostí gólman Haber, který eliminoval několik nebezpečných maďarských pokusů.

Druhý poločas jenom potvrdil Maltskou nemohoucnost. Z narůstajícího tlaku se podařilo domácím vstřelit branku až v 13 minut před závěrečným hvizdem, kdy se krásným "angličanem" ze standardní situace předvedl Tozser. Zápas, který se odehrával ve znamení drtivé převahy maďarského týmu, nakonec skončil poměrně jednoznačným výsledkem 2:0.

Autor: Tomáš Starý

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Lion

první zápas sice Maďaři prohráli na Maltě, ale ted překvapení nedopustí, 3:0

Reagovat
HOST*George

Madarum as uz o nic nejde..myslim ze to bude nudnej zapas a Madari nakonec vyjdou vitezne.2:0

Reagovat
HOST*bary72

Malta se lepší a lepší, hl. díky Dušanu Fitzelovi, ale Maďarsko hraje doma.Zkusím nečekanou remízu 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady to bude podle me vyrovnany zapas... kdyz Malta udrzi remizu v polocase mohla by v Madarsku prekvapit muj tip je: 1:1, ale Malta by mohla necekane odvezt 3 body.

Reagovat
HOST*bary72

Tak jsem trochu domácí podcenil, Malta hraje asi výrazněji zatím jen doma.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele