Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina G
17.10.2007 20:15 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Lucembursko - Rumunsko 0:2

Pohodlný postup na EURO vybojovali v Lucembursku Rumuni. Favoriti nikam nespěchali a trpělivě si počkali na příležitosti. Hned od začátku si hosté vybudovali znatelnou převahu, na gólové šance si však začali vytvářet až po půlhodině hry. Poté se dvakrát ukázal Dica, s jeho přímým kopem měl brankář Gillet hodně práce.

Těsně před přestávkou se Rumunsko dostalo do vedení. Marica centroval a Ovidiu Petre následně pohodlně poslal svůj tým do vedení. I ve druhém poločase se hrálo ve stejném duchu. Rumuni bezproblémově kontrolovali tři body a občas zahrozili. Niculae ještě neuspěl, ale Marica právě po Niculaeově centru se už nemýlil. Rumuni si tak ve skupině G vytvořili potřebný náskok před třetím Bulharskem a o EURO už nemohou přijít.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Lion

Rumuni sou po výhře nad "oranjes" jednou nohou na EURO,takže se dá předpokládat,že si vklídku pojedou do Lucemburska pro pohodovou výhru,a možná definitivně potvrdí postup

Reagovat
HOST*bary72

Lucemburčani nepoptvrdí výsledek z Běloruska a Rumuni si v klidu potvrdí postup. Tip 0:1.

Reagovat
HOST*bary72

Jak jsem předpokládal, v poklidu a s přehledem k postupu. Zdá se mi, že po letech Rumuni tvoří celek, který bude schopen zajít na velkých turnajích vysoko.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele