Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina D
28.03.2007 17:25 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

UTRÁPENÉ VÍTĚZSTVÍ NAD KYPREM

Povinné tři body jsou doma, výkonem však česká reprezentace rozhodně nenadchla. Místo vítězství rozdílem třídy vyhrála o jediný gól. Měla převahu, měla více šancí, Kypřané však rozhodně nebyli odevzdaným soupeřem a ve druhé půli mohli vybojovat bod.

Na tým Karla Brücknera se po utkání s Německem snesla oprávněná kritika, především na obranu, ale i přesto udělal zkušený kouč jen dvě změny. Jiránka v nejisté stoperské dvojici nahradil Zdeněk Grygera a místo Sionka se na křídle objevil David Jarolím.

Čeští fotbalisté byli v úvodu podle očekávání aktivnější, do zakončení se však nedostávali, a tak za zmínku stojí snad jen dva ne zrovna fotbalové momenty Milana Baroše - nejprve při přeskakování brankáře nešťastně lehce zasáhl špičkou kopačky jeho hlavu a později se srazil s pronikajícím Polákem. První zajímavá situace přišla v deváté minutě, po ruce jednoho z Kypřanů zahrával přímý kop Jankulovski a Jorgalidis musel vytáhnout parádní zákrok. Následoval roh a po něm další příležitost, Koller se však k hlavičce nedostal a Rosického dorážka si cestu houštinou těl na malém vápně nenašla.

První skutečně gólová příležitost domácího týmu přišla v 18. minutě, za obranu se dostal Baroš a šel sám na brankáře, jenže v rozhodující chvíli si zamotal míč pod nohy a nedokázal zakončit. Ještě sice stačil v pádu přihrát volnému Jarolímovi, ale ani jeho střela do branky neprošla. Za další dvě minuty už se Češi mohli radovat. Po rohovém kopu hlavičkoval Radoslav Kováč, který jen chvilku předtím nahradil zraněného Grygeru, a míč trochu překvapivě skončil za zády Jorgalidise - 1:0. Kyperského gólmana zřejmě zmátl před ním stojící Koller, jenž se pokoušel míč tečovat.

Petr Čech měl v úvodu klid, až po dvaceti minutách jej začal vyrušovat především hostující kapitán Okkas. Nejprve z hranice šestnáctky napálil odražený míč nad, o pár minut později zakončil svou akci nezdařeným centrem. Hned za minutu mohli jít po chybě v rozehrávce hosté do brejku, na poslední chvíli zachránil Jankulovski.

Český tým i nadále pronásledovala zranění - Kováč na hřišti pobyl jen čtvrt hodiny, než si poranil sval a musel jej vystřídat Jiránek, navíc začal pokulhávat i Jan Polák. Byl však u zrodu akce ve 36. minutě, kdy po přiťuknutí od Kollera byl sám před brankou Baroš, jenže ve velké šanci vysoko přestřelil. Podobně dopadla i akce o chvilku později, míč vybojoval Galásek, přihrál do vápna Kollerovi, ten mu vrátil a pokus záložníka Norimberku byl také příliš vysoký. V poslední šanci poločasu pak po narážečce s Barošem gólmana hostí protáhl Koller.

Očekávaný ofenzivní koncert se tak v prvním poločase nekonal a stejné to bylo ve druhém. Po dvou minutách dokonce Okkas protáhl Čecha a i dál hosté působili aktivněji, než před přestávkou. Až v 56. minutě přišla další vážnější česká šance, po pěkném Polákově centru hlavičkoval z těžké pozice Baroš a trefil jen připraveného brankáře. Nadějně vypadala v 62. minutě akce Rosického, probil se přes dva bránící hráče a dokázal vystřelit, branku však netrefil.

Že není ani zdaleka rozhodnuto Kypřané připomněli v 67. minutě. Až do šestnáctky se dostal Aloneftis a přízemní střelou, která jen těsně minula vzdálenější tyč, řádně vystrašil Čecha. Ten mohl zapomenout na pohodu z prvního poločasu a musel se mít na pozoru, pěknou individuální akci předvedl Okkas, oběhl snad celou šestnáctku, než mu Čech výborně zmenšil úhel a nedovolil mu nic jiného, než střelu hodně mimo. Za dvě minuty gólman Chelsea vytáhl centr směřující do branky, Aloneftisovu následnou střelu zblokoval obránce. Největší příležitost na vyrovnání měli hosté v 83. minutě - opět se ukázal Okkas, pohrál si s obranou a ve vyložené pozici minul.

Češi byli v těchto fázích pasivní a vysloužili si pískot libereckého publika. Předvedli se jen Barošovou hlavičkou, tu hostující gólman vytáhl na roh, a dvěma přímými kopy, které Rosický a Jankulovski poslali mimo tři tyče.

Čisté konto a povinné tři body už čeští reprezentanti uhlídali, ale od utkání s tímto soupeřem se určitě očekávalo víc, než udržování nejtěsnějšího vítězství...

Autor: Petr Starý

Komentáře (144)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

pěknou vlajku má ten Kypr...

Reagovat
HOST*

bee chce se mi blejt.. asi setrili barvickama...

Reagovat
smazaný uživatel

trapnýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

Reagovat
smazaný uživatel

že jo

Reagovat
smazaný uživatel

radši drž tu hubu

Reagovat
HOST*

spiš trapnou

Reagovat
HOST*slovak

cyprus je muzstvo neprijemne, jeden den zahra na

a na druhy vie potrapit aj favorita, napr nemecko, irsko.

a posledny vas zapas s nemcami nebolo bohvieco...

ale dufam ze vyhrate aj ked by ste nemuseli

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nevyhajem rozdilem tridy tak to je uz s nama spatne

Reagovat
HOST*

v clanku je chyba, slovensko ma odohratych tolko zapasov co cesko!!!

Reagovat
Shevchenko

Ty chyby jsou tam dvě, Slováci maj 9 bodů

Reagovat
HOST*DIDA

Bude to zajimavy pokud nevyhrajem tak to bude zly. Podle me by se mela zmenit hlavne stoperska dvojice nasadil bych Kovace a Rozehnala

Reagovat
HOST*

Rozehnala??!! jj ten se proti Nemcum predvedl...

Reagovat
HOST*

Rozehnala??!! jj ten se proti Nemcum predvedl...

Reagovat
HOST*MARTIN

To vihrajem to je jasný když čeští fanoušci budou pořádně fandit se mnou tak máme 3 body.A čeští hráči budou pozbuzeni.ČEŠI DO TOHO.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli zitra neporazime Kypr...tak Karel odstoupí... určitě ... protože ta kritika bude už obrovská...

Reagovat
HOST*cr

česko si už nezaslúži postúpiť a to najmä kvoli rosickému polákovi čechovi........... to čo spravili tak to sa neodpäšťa. A som zvedavý aký bude teraz názor čechova na rosického. Kapitánska páska by mala jednoznačne ísť čechovi

Reagovat
Kily

počkej, počkej, to si jako kvůli jedný aféře a blbosti pěti hráčů zaslouží postoupit slovensko, který má k evropský špičce pořád strašně moc daleko, jak dokumentujou třeba domácí zápasy s náma (0:3) a Německem (1:4)?

Reagovat
smazaný uživatel

já taky nevím, co dělají, už se vidí na Euru, přitom zatím bodovali jen s Kyprem a Walesem, ale čtvrtý místo taky hezký

Reagovat
HOST*rominho

A preco pouzivas mnozne cislo ?

Reagovat
smazaný uživatel

protože ti Slováci - je vás dost, ty samozřejmě ne

Reagovat
HOST*

Nabuduce napis "niektori Slovaci", pretoze takto je to blbost.

Reagovat
HOST*dev

Byl sem v Norimberku a potkal sem tam Mintála s nějako děvkou jak ji klátil v temný uličce

Reagovat
HOST*rominho

Tak to je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková menší paranoia ne?

Reagovat
HOST*rominho

ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme snad idioti? - hoši, to dáme, na kypr je sice kurz 23 a na nás 1,2 ale na ten kypr bych si teda nevsadill !!! jsou na

Reagovat
Slejdy

je z toho moc velka veda...tak si potrebovali uzit no..Ujfi mel narozky...to se da pochopit...se stane nekdy no

Reagovat
HOST*

a co ty kecy rosickyho pro novinare: po zapase sme vubec nemohli usnout... porad sem nad time premejslel....

Reagovat
HOST*

vzororvej kapitan

Reagovat
Tsigi

no dyt nespal

Reagovat
Tsigi

no dyt nespal

Reagovat
HOST*Nožka Tomáš

Naprostej souhlas, mužou se zblaznit a dělaj z komara velblouda....uprimně jsem toho názoru že je lepší se trochu pobavit a vypustit ten zápas s němcema z hlavy...než vzorně dřepět na prdeli a dělat smutný a trápit se tím....věřím že jim ten flám pomohl vyčistit hlavy a Kypr rozmetou nejmíň o 2 goly ! Navíc to bylo 3 dny před zápasem...neřeknu kdyby byli pařit v úterý !!!

Reagovat
HOST*Nožka Tomáš

Jo a ještě jedna věc...utrhat hlavy těm volům co mečej o tom že by měli dostat třeba vyloučení z repre apod. Prosím Vás nafackuj te si a hraje dál pingpong...protože potom fotbalu asi nerozumíte...především v mediích rádi poukazujou na exemplární potrestání a na to jak v jiných zemích by je tvrděj ztrestali....Polák nej na hřišti proti němcům....rosa mozek...Jankul nej obránce co máme...a čech to je bez debat....měla by přijet kocurová čechová a aspol...dát jim facku za ty lehký holky a tim by byla aféra u konce a né z toho dělat kdoví co ! Bez tý 5tice bysme neporazili ani azerbajdžán....!

Reagovat
HOST*dev

Máš můj respekt.konečně někdo rozumnej

Reagovat
HOST*dev

Máš můj respekt.konečně někdo rozumnej

Reagovat
HOST*Fankulo

fotbalu nerozumíš především ty! Jankul je sice dobrý hráč, ale není to obránce!

Reagovat
HOST*

2:1

Reagovat
HOST*

2:1

Reagovat
HOST*

2:1

Reagovat
HOST*

2:1

Reagovat
HOST*

2:1

Reagovat
HOST*

2:1

Reagovat
HOST*

2:1

Reagovat
HOST*

2:1

Reagovat
HOST*

2:1

Reagovat
HOST*

2:1

Reagovat
HOST*

2:1

Reagovat
HOST*

2:1

Reagovat
HOST*

2:1

Reagovat
HOST*

2:1

Reagovat
Shevchenko

to je zas diskuse, ale stejně si tipnu: 2:1 (Holohlav, Holohlav - a to je jedno)

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si tipnu - 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

A já jsem nemohl přijít na to, komu patřily ti tipy nad tebou?

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Méďa

Jj, taky bych si typnul 3:0 pro nás a konečně doufám, že vyhrajem a uvidím pěknej zápas a konečně to bude stát zato a Bruckner konečně něco udělá s tou obranou pitomou, no i s tím útokem by nebylo špatný něco porobit, poslední dobou jsme jak bezzubí. Kurňa ale zejtra tu budu mít akorát ženskou, tak doufám že jí nebude va, když budu čučet na fotbal

Reagovat
HOST*svk

na jednej strane by ste vyhodili polovicu repre a na druhej vravite aky ste dobry a my slovaci slaby, tak s kym ste vyhrali vy?? so slabym slovenskom,so stastim s walesom,san marino komentovat nebudem,v irsku stali pri vas vsetci svaty a zapas s nemeckom ste nezvladli asi tak ako my ten s vami.

Asi si nemame co vycitat a mozme byt len radi,ze v nasej skupine uz nieje ziadne kvalitnejsie muzstvo ako my a vy. A este moj typ, myslimsi,ze vo walese nevyhrate,mozno ani na kypre.

Reagovat
Kily

no docela silný slova od někoho, jehož tým po rozdělení federace až na loňskou baráž a další výhry nad outsiderama nic nedokázal, slovensko jde fotbalově nahoru a vyrovnává se česku, pořád za ním ale dost zaostává, o čemž dostatečně svědčí loňskej zápas

jo, a já si třeba zase myslim, že vy dneska prohrajete v irsku

Reagovat
HOST*

POSTOUPIME MY A VY SI JESTE VYCHUTNEJTE TECH PAR ZAPASU KVALIFIKACE NA EURO SE NEPODIVATE!

Reagovat
HOST*

SPIS NEZAHRAJETE TELEVIZE UZ TAM ASI TEDA MATE....

Reagovat
HOST*slosi

...tak na to si ještě nějaký ten pátek počkáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*hjk

Mohli by kluci zakopat remizku....ani bych se nedivil......

Reagovat
HOST*1860

prvni polocas to bude bida, budeme sice vyst 1:0 skoro cely utkani ale hra bude spatna, tri goly pak padnou v zaveru..

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš, Koller, Polák

Dneska budou makat o hodně více, než v předchozích zápasech, jinak je všichni fanoušci i novináři sežerou. Zápas (možná k mému štěstí) však neuvidím.

Reagovat
HOST*pepa

jak to dopadlo??

Reagovat
HOST*Wayfarer

Tak se nám zase dneska hoši předvedli.Kypřani nehráli bůhví co ale klepali jsme se až do konce. S tímhle chceme na Euro ?Cha ,cha nebo spíš blééééééééé

Reagovat
HOST*R9

Kypřani alespoň jezdili po prdeli, to bych bral radši prohru s takovým výkonem jakou předvedl soupeř než výhru 1:0 po tomhle...

Reagovat
HOST*

Brückner už bohužel nemá reprezentaci co nabídnout a proto by měl složit funkci!!!!!

Reagovat
HOST*-Kopy-

Díky Karle za všechno, ale už odstup...připadá mi jak , když jsme fotbalově sto let za opicemi... Nejvíc mě potěšil svým střídáním agilního Baroše za Plašila Doma bránit vítěztví nad Kyprem... a hlavně po utkání jak řekl že tým neprochází herní krizí no nic ještě, že už je konec repre přestávky...

Reagovat
HOST*

víborně hoši opravdu jste byli dobří

Reagovat
HOST*xxxx

a ty jsi kokot to jsi koukal na nějakej jinej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřišlo někomu, že rozhodčí pískal cokoli u našeho vápna v náš prospěch ať to faul byl nebo ( ve většině případů ) nebyl?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, rozhodčí byl slabý.. ale Kypr taky!!! i když byli sympatičtí, takový tým bychom měli porazit min. 3:0..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

děs běs, nezasloužíme si Euro, troufám si tvrdit, že jsme v nejslabší kvalifikační skupině.. hey je mi líto Čechína a Jendy Kollera, že musí hrát s takováma idiotama.. jak se vítězoslavně plácali Rosa s Ujfim po zápase to byl hnus ve stylu: " buďte rádi, že vůbec za tu repre hrajeme" naliskat jim, a pořádného trenéra, která je dá do latě!!! za repre se hraje kuva srdcem!! chápal bych, že se třeba nedaří, ale tohle chování je výsměch

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jinak ještě ti dva ochvěji taky dobře perlili: "Českým reprezentantům se podeřilo před domácími fanoušky odčinit sobotní prohru s Německem" hlavně, že pískal celý staďák, hesla tipu: "Slovan", "A Libe a Libe..." byla na zápasovém pořádku..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jen výkon Petra Čecha (který v reprezentaci nikdy nezklamal) a Honzy Kollera čněl jako útes z moře tragické ubohosti. Zápasu by slušela remíza. Já jsem stál v té mediální aféře na straně fotbalistů (striptérky a chlast k oslavám prostě patří, ať jste skautský vedoucí, kněz nebo fotbalista), ale dnešním výkonem mě opravdu neskutečně nasrali.

Volám po konci Brücknera (vůbec to nezvládá, vaří z vody a stín slávy minulosti je nám k ničemu) a kapitánskou pásku ať nosí na ruce Petr Čech (je náš nejlepší hráč, stabinlí výkony a hlavně je z nic nejinteligentnější - nejen v mluveném projevu).

Dnešek se dá lehce shrnout: . Podali pětihvězdičkový "blicí" výkon.

Reagovat
HOST*fankulo

no tak 1) je rozdíl mezi striptérkou a k.urvou! hlavně u těch ženatých fotbalistů..

2) beru že měl narozky.. ale po tom co předvedli s Němcema asi něměli co slavit!

3) sice nestojím za Brucknerem, ale koho chceš dát místo něho?? nějakého letenského experta typu Hřebík, Straka, Griga, Bílek, nebo Sigi aspoň by to odchlastal s nima..

Reagovat
HOST*Tavo

1. Nebyly to kurvy, ale striptérky! To už je hotová věc.

2. Narozky jsou narozky, ale výkon proti Německu byl fakt strašnej.

3. Já jenom volam po konci Brücknera, protože tohle už se fakt nedá. Kdo to po něm vezme záleží na fotbalovym svazu... co já vim, lepší by byl i Straka.

Reagovat
HOST*

Byly to kurvy, to je hotova vec.

Reagovat
HOST*Tavo

Ne a ne a ne. O kurvách psal Blesk a Krampolovo Aha, ale ve finále to prý byly striptérky. A pokud ne, tak si v Praze můžeš za čtyřicet tisíc koupit pět holek na noc. To je nesmysl, nejsme v Kazachstánu.

Reagovat
HOST*

byly to kurvy. to vim. nema cenu, aby ses o tom hadal.

Reagovat
HOST*

byly to kurvy. to vim. nema cenu, aby ses o tom hadal.

Reagovat
smazaný uživatel

2500 Kč/hod, to je normálka v Praze, nebo snad ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je to pravda, tak to byly jasné kurvy. Na striptérky ti při vší úctě fotbalisti kašlou.

Reagovat
smazaný uživatel

Když víš kam, tak to dáš i za osmičku...

Reagovat
HOST*vincent

ty odbarvený blondýny bych nechtěl ani zadara

Reagovat
HOST*

Bez tak ta bába z Šípu byla naštvaná že ji tam nepozvali a tak to na ně narafičila.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Kde bereš tu jistotu, že to byly striptérky?

Reagovat
HOST*Neversense

Myslím si,že kdyby vyhráli nad Německem,tak by každý nad jejich oslavou jen mávl rukou a pousmál se.Takhle to kritikům přišlo náramně vhod.Ale něco je v reprezentaci špatně,to vidí každý,doteď měl Bruckner mou důvěr,teď už ne.Měl by zřejmě odejít,ty jeho dnešní změny,ale Rozehnala,Galáska nechal v základu,nakonec to dovršit střídám Plašila.Neodpustím si klišé,ale za Nedvěda se hrálo aspoň srdcem.-))

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to vždycky a přiznám se, že i já bych to bral jinak, kdyby to vyhrál. Ale protože prohráli, tak si to NEZASLOUŽÍ.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuhle národu se nezavděčíš.

Reagovat
HOST*Fankulo

Milý kolego nezbývá mi než s tebou naprosto souhlasit..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem přemýšlel k čemu by se dnešní dvouhodinová ztráta času a nervů dala přirovnat:

Nedávno mi v hospodě natočil ňákej Vietnamec teplej Staropramen bez pěny (a pozor - v centru Plzně!) a ještě mi k tomu pustil idiotský soundsystémy. Rozdíl mezi očekáváním a realitou byl 90%, stejně jako dnes.

Reagovat
HOST*

90% to je jeste na teply pivo bez peny malo. je fakt ze to fotbalisti nezvladli ale verim ze je to nestve. maji svy jisty a kdyz se neco pose.. tak co?co resit?o mistrovstvi sveta v nemecku uz dneska nikdo nerekne ani slovo. Jaky byl vlastne boj aby se tam vubec dostali kluci nasi. A dneska? Pohoda jazz ne? My fandime, platime vstupenky, televizni poplatky a buhvi co vsechno jeste a byt na druhy strane bariery jako oni tak si ty kurvy nebo stripterky nebo co to bylo za chamrad dovolim taky. Beztak se tomu nekde na baru u sklenky neceho co si my nikdy nedame smejou. Tak co vlastne resime?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že jsem to neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Já jo

Reagovat
HOST*

ja sem dnesek taky radsi vynechal , protoze mi bylo jasne, ze vyhrajeme 1:0 po uplne nahodne akci... Ale co sem celt a slysel tak sme podali prumerny vykon (coz je naprosta bida) a nebejt Kollera tak sme prohrali.. secteno podtrzeno jeste stesti, ze sem se nekoukal

Reagovat
HOST*

ceskej fotbal de hodne hodne extreme hodne dolu

Reagovat
HOST*

takze dobre, ze sme vyhrali protoze tohle euro bude nas posledni sampionat v nejblizsich 10 letech

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bídně na tom nejsme.

Reagovat
HOST*Tavo

No po dnešku a po sobotě o tom začínám pochybovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bídně je na tom ten tým, co sestavil Košťál, totiž Brückner... Obrovskejch talentů máme spoustu a skoro na všechny posty ( otázka jestli Sparta dokáže rozvinout Kolářův talent, zatim se moc nezlepšuje, bez něj nebude křídlo ). Jenže to jsou hráči 18-20 let, v repre je to povětšinou blíže ke 30ti, což dává otázku, kde je jedna vlna fotbalistů?

Reagovat
smazaný uživatel

Bídně je na tom ten tým, co sestavil Košťál, totiž Brückner... Obrovskejch talentů máme spoustu a skoro na všechny posty ( otázka jestli Sparta dokáže rozvinout Kolářův talent, zatim se moc nezlepšuje, bez něj nebude křídlo ). Jenže to jsou hráči 18-20 let, v repre je to povětšinou blíže ke 30ti, což dává otázku, kde je jedna vlna fotbalistů?

Reagovat
Marv

ta neni protoze ji bruckner nedokazal zapracovat do tymu (hraci by na to i byli),coz bude mit za dusledek generacni vymenu a neuspech v kvalifikaci o ms 2010

Reagovat
Marv

ta neni protoze ji bruckner nedokazal zapracovat do tymu (hraci by na to i byli),coz bude mit za dusledek generacni vymenu a neuspech v kvalifikaci o ms 2010

Reagovat
HOST*

---

-

-

Reagovat
HOST*

krasnej velkej blici smailik

Reagovat
HOST*

chybi mi tady ,,piskaci,, smailik

Reagovat
HOST*

chybi mi tady ,,piskaci,, smailik

Reagovat
HOST*R9

Radši už žádný smajly nebo tu ta diskuze upadne ještě víc...

Reagovat
HOST*-Kopy-

A zda Brückner cítí stupňující se tlak na svou osobu?

"Trenér je pod tlakem pořád, ať se mu daří, nebo nedaří. Já u národního mužstva prožil čtyři téměř idylické roky," zasnil se kouč.

I kdyby jsme dalších 10 let hrály desátýho fleka v evropě a hrály hnusnej fotbal tak Karel bude pořád snít o třetím míste na euru 2004

Reagovat
HOST*Fankulo

No a kde si myslíš že budou? Kolem dasáteho fleku v Evropě a to ať tam bude jakýkoliv trenér! Když se daří tak jsou všichni machři a jak to přestane jít tak hned samá kritika a nejlehčí je vyměnit trenéra! Ale pozor fotbal hrají hráči a né trenér! A musíme si připustit že státy jako Itálie, Francie, Německo, Anglie, Nizozemsko, Portugalsko, Španělsko.. jsou prostě před náma a budou před náma.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapče když trenér povolává takový lemply jako Plašil, přehlíží talenty, dělá prapodivná střídání, ordinuje sterilní hru, vše zamlouvá a samozřejmě nemá výsledky, tak marná sláva, ale nemá tam co dělat.

Reagovat
HOST*

Talenty? a koho prosímtě? jen mi tady nepiš sparťany, protože ti taky nehrajou nic!

Reagovat
HOST*

Talenty? a koho prosímtě? jen mi tady nepiš sparťany, protože ti taky nehrajou nic!

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. níže. ( a prej nepiš sparťany, já )

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. níže. ( a prej nepiš sparťany, já )

Reagovat
Shevchenko

Zápas - Bída!

Bylo mi líto Kováče, ale konečně se trefil!

Jinak asi nejlepší byli Koller a v první půli taky Jankulovski, druhý už jsem moc nesledoval, nemělo to cenu

Reagovat
HOST*Fankulo

Můj názor na naši repre.. Myslím si že všech 5 borců co byli na tom večírku, mělo být posláno domu! Jako výstraha! Za časů Nedvěda nebo Poborského se tohle nemohlo stát, to by si nikdo netroufnul.. Ale teď jsou v podstatě nejstarší oni "mazáci" tak si můžou dělat co chcou?? Takže jsou nedotknutelní? Mám pocit že si myslí že mají jisté místo v základu, tak proč by jezdili po prdeli s nějakým Kyprem!! I když by třeba mohli odčinit ten průser na hotelu.. Nejsem z těch kteří volají po odvolání trenéra, protože pan Bruckner udělal strašně moc pro náš fotbal, ale změnu to chce! Brát i jiné hráče, zvýšit konkurenci ať se ty naše hvězdy vrátí zpátky na zem... Reprezentovat by měla být čest a hráči musejí nechat na hřišti všechno ať se hraje s Německem, nebo s Maltou! Snad se to zlepší, ale moc tomu nevěřím, protože náš fotbal je prohnilý skrz na skrz..

Reagovat
HOST*

Domů neměl být poslán nikdo, co je nám do toho co oni dělají po zápase? Akce byly a budou, výsledek neovlivní a do dalšího špílu byly tří dny, to je dlouhá doba. Takové večírky jsou na srazech běžná věc, akorát tady chlapci udělali chybu že si nepohlídali dveře. A zajímalo by mě co tam dělala ta novinářka? To je neloajálnost hotelu, pustit tam bábu s foťákem.

Reagovat
HOST*Fankulo

Pokud budou takové večírky BĚŽNÉ, asi budeme hrát takový suprovní fotbal jako dneska! Např. Švédové přišli o dvě hodiny později na večerku (neměli vypité) a jeli domů!! Myslíš že to udělají znovu? A byl mezi nimi Ibrahimovič, Mallberg atd.. Což jsou jejich nej hvězdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Holt nemůžeme hrát stejně jako s Nedvědem, to po Brucknerovi nikdo nemůže chtít. Navíc ty Koláře a spol. si raději strčte zpátky do trenek - tahle generace kolem Ujfiho, Rosy a spol. už v jednadvacítce drtila svoje protivníky a mezi seniory jen potvrzuje, že to nebyla náhoda. Naopak Škorpilova partička má problémy s Běloruskem a Bosnou, o generaci 23-26 let raději ani nemluvím .

Takže asi tak, páni "trenéři", Bruckner snad nebude hloupej a po další porážce odstoupí, jenom mám strach, že pak budeme trenéra střídat každej rok .

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, nemluvíš o generaci 23-26. Tak zkus vysvětlit, proč nebyli třeba Vachoušek, Skácel nebo Piták povoláváni ( a stavěni ) aspoň na přípravný zápasy, kde šlo o hovno a my je hráli v nejsilnější možný sestavě? V té době to byly hvězdy naší ligy a zasloužili si nominaci + šanci ukázat se ve dvou třech zápasech ( těch hráčů bylo samozřejmě více, já jmenuji své koně, každý si dosadí ty své ).

Neříkám, že by se pak nezakopali v Austrii nebo Southamptonu, ale a.) výkonama si to zasloužili b.) kádr repre by byl širší c.) možná, opakuji možná, by se dostali i do lepších klubů.

Ad Necid, Kolář a spol. Podívej se na naše U18-U20, z toho se dá postavit suprový áčko ( samo že záleží na těch hráčích samotných, na jejich klubech, současných i budoucích ). Zrovna třeba Necid dneska dával na 2:1 proti U19 Itálie, kdy si obešel 5 hráčů. Takže trenky ponecháme svému účelu, budeme do nich strkat co tam patří a nebudeme žít v představě, že tu "Ujfi a Rosa" budou na věky ( zrovna Rosický se tenhle sraz předvedl po všech stránkách ).

Reagovat
smazaný uživatel

Skácel nebo Piták v nároďáku měli být (o Vachouškovi bych pomlčel, ten svoji šanci skoro vždy pro*ral), ale bavíme se o tom, kdo by nám pomohl dneska, a to tito dva opravdu nejsou. Možná by byli nějací 15.-20. hráči kádru, stejně jako třeba Jarošík. Napadá tě ještě někdo?

Osmnáctky a dvacítky ti nikdo nebere, ale tyto hráče asi sotva můžeš dát do áčka, že, tam by mohl jít někdo od Škorpila, ale fakt mě nikdo nenapadá, vždyť ti kluci jsou rádi, že si zahrají naši skvělou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale mluvil o tom, proč tam nebyli ti hráči v době, kdy se jim nejvíc dařilo - u těch třech to bylo období ve Slavii, u Skácela pak ještě začátek u Panathinaikosu a pobyt u Hearts. A musíš to vidět trochu v souvislostech - byli hráči, kteří si pozvánku zasloužili a nedostali ji ( což je ještě divnější ve světle takovýho Lafaty, kterej odehrál několik slušnejch utkání v lize a hned dostal pozvánku, povedlo se mu 10 minut v zápase a teď je zvanej pořád, ač výkony nemá ). Šanci dostali, alespoň pro mě, v dost nepochopitelný době - po přestupu, při poklesu formy. Teď se to vrací a neni skoro koho postavit.

Když mám říct i přesto jména, tak si řeknu Latku na beka, Abraháma do zálohy ( pořádnou přihrávku skoro sice nedá, ale zase maká non-stop, to se nedá říct o nikom, kdo nastoupil proti Německu a Kypru ). Do útoku je to horší, tam se musí vystačit s Vlčkem, Kuličem a případně Doškem - co naplat, kde nic neni ani smrt nebere. A něbál bych se vzít jednoho dva teenagery, ostatně se stačí podívat, že bysme nebyli první ( spíše poslední ).

Sice to nejsou Nedvědové a Poborští ve formě, ale musíme vyjít s tim co máme a je nutné sestavu trochu pozměnit, třeba na hřišti jenom mírně, ale musí přijít někdo jiný, jak je vidět, tenhle kádr to prostě jebe. A nejde ani o to, že porhrajeme s Němci a tak tak porazíme Kypr, ale o to co někteří předvádějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale mluvil o tom, proč tam nebyli ti hráči v době, kdy se jim nejvíc dařilo - u těch třech to bylo období ve Slavii, u Skácela pak ještě začátek u Panathinaikosu a pobyt u Hearts. A musíš to vidět trochu v souvislostech - byli hráči, kteří si pozvánku zasloužili a nedostali ji ( což je ještě divnější ve světle takovýho Lafaty, kterej odehrál několik slušnejch utkání v lize a hned dostal pozvánku, povedlo se mu 10 minut v zápase a teď je zvanej pořád, ač výkony nemá ). Šanci dostali, alespoň pro mě, v dost nepochopitelný době - po přestupu, při poklesu formy. Teď se to vrací a neni skoro koho postavit.

Když mám říct i přesto jména, tak si řeknu Latku na beka, Abraháma do zálohy ( pořádnou přihrávku skoro sice nedá, ale zase maká non-stop, to se nedá říct o nikom, kdo nastoupil proti Německu a Kypru ). Do útoku je to horší, tam se musí vystačit s Vlčkem, Kuličem a případně Doškem - co naplat, kde nic neni ani smrt nebere. A něbál bych se vzít jednoho dva teenagery, ostatně se stačí podívat, že bysme nebyli první ( spíše poslední ).

Sice to nejsou Nedvědové a Poborští ve formě, ale musíme vyjít s tim co máme a je nutné sestavu trochu pozměnit, třeba na hřišti jenom mírně, ale musí přijít někdo jiný, jak je vidět, tenhle kádr to prostě jebe. A nejde ani o to, že porhrajeme s Němci a tak tak porazíme Kypr, ale o to co někteří předvádějí.

Reagovat
HOST*1860

vy ste se divaly na fotbal? ja sem vydrzel jenul hodiny, pak sme jen premluvili vrchniho aby nam pustil hokej a byla to parada, postoupili sme!!!!!

Reagovat
HOST*svk

Po vcerajsku je zbytocne nieco o futbale hovorit.My by sme v Irsku nedali gol ani doteraz aj ked sme mali 4 tutovky a vas mozu tesit akurat 3 body.Asi sa budem sustredit na hokej,ak sa nam podari vyhnut Cesku mame sancu na medailu.

Reagovat
HOST*hanzuss

ta hruza co predvedli 2 polocas a co baros spalil za sance a galasek co neumi na hrat na 4 metry tak ten at se vrati nekam do okresniho preboru mozna ho ne¨kdo vezme ale je tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

me tak napada ...že je v repre mala konkurence... baroš si muže dovolit spalit dve mega sance pri kterých by mel trefit aspon toho brankaře uprostřed když už nic jineho... ... ... proste muže protože přistě bude hrat znovu on sam to vi ... možna čekal že ho zase polak trefi do prdele a ono se to nejak dokutalí do branky... jinak Kovač na mě udělal za těch 5 minut větší dojem než Galasek za celý zapas....a o Jarolimovi vubec nemluvím příšlo mi že mu všechno hrozně dlouho trvá....

Reagovat
smazaný uživatel

všem všechno dlouho trvalo, což ale hodně ovlivnil ten katastrofální trávník - to se teda v Liberci moc nepředvedli

Reagovat
smazaný uživatel

ale Jarolím byl uplně zpomalenýnež se rozhodl co s balonem tak u neho byli 2 a vzali mu ho... ja sem rostl u te televize...

Reagovat
HOST*p

Ale sa toho popisalo, tak si chlapci trochu pichli a madia aferu povysili na podvod naroda. Navyse minimalne traja z nich (cech, ujfalusi, rosa) su hraci, ktorych si cz repre nemoze dovolit vynechat z timu, bez nich by ste boli aspon o polovicu slabsi. A hosi si su toho urcite tiez vedomi. Uzili si a je tam toho, na ich vykone sa to urcite nepodpisalo, to skorej tlak medii a verejnosti, ked sa to cele prevalilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát že bez Marka Čecha se v pohodě obejdeme

Reagovat
smazaný uživatel

vrgulník (čtenář idnes): Bacha, Šíp kdesi splašil stenografický záznam hodinové porady Košťála s Dušínama.

Košťál: "Chlapi, vy ste se úplně zbláznili. No nic. Nebudeme plakat nad rozlitým mlíkem. Já vám ukážu, jak se zatloukají kapříci. Holky tam nebyly, ok: Manželky pošlete na Mauricius a ony budou v poho. Pili jste jen pivo (třetinky) a víno".

Ujfaluši: "Nealkoholický".

Košťál: Neblázni, Tome! Musíš pustit chlup!"

Rosický: "OK, ale kdo jim to řekne?"

Košťál: "Péťo, pojď sem na chvíli".

Čech: "No, co je?"

Košťál: "Hele potřebujeme mluvčího, zvládneš to?"

Čech: "To já nevím, hoši. Já jsem včera šprtal anglinu a fráninu, takže jsem trochu mimo".

Ujfaluši: "Hele, kdyby něco, já to zachráním! Hlavně řekni, že jsme v tom pokoji byli všichni."

Čech: "Hm, ale já tam nebyl."

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

No díky za tu mizernou výhru 1:0 já myslím, že obrana se má hodně moc prostřídat nechápu Brucknera vždyť po tom Německu to bylo jásný nebyť Peti tak to je klidně 5 : 1 Já bych změnil pár hráčů protože jinak to nemá cenu B: Čech PO: Grygera SO: Kováč SO: Zápotočný LO: Jankulovski PZ: Skácel (Sionko) SZ Rosický SZ: Jarošík LZ: Polák ( Piták ) UT: Koller UT: Lafata (Kulič) (((Baroš)))

Reagovat
smazaný uživatel

pardon 1:5

Reagovat
HOST*

JAROŠÍK ?????????????????????????????????????????????

NEJSI TY OŽRALEJ!!!!

Reagovat
HOST*

ja sem Čech

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele