Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina A
13.10.2007 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Belgie

Finsko

Rozhodčí: C. Kapitanis
Diváci: ?

Reportáž

Belgie - Finsko 0:0

Belgie a Finsko si body z utkání v Bruselu rozdělili, ani jeden tým nedokázal vstřelit gól. Pro Finy je tento výsledek určitě zklamáním, protože klesli v tabulce skupiny A na třetí místo za Portugalsko, které má navíc zápas k dobru.

Finové byli v první půli aktivnějším týmem. Do první větší šance se dostal finský Alexej Jeremenko., ale domácího Stijnena překonat nedokázal. Belgie se do šancí moc nedostávala, zkoušela to hlavně po pravé straně přes Simonse, který byl asi nejnebezpečnějším mužem domácích v tomto zápase. Jak se zápas blížil ke konci, byla na Finech vidět nervozita z nevstřeleného gólu. Jejich útoky byly stále marnější, jediné, co mohlo oživit jejich hru, byla snad jen střídání, ale ta přišla všechna příliš pozdě, utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

Být to ligový zápas, určitě by Finové výsledek 0:0 po takovém průběhu přijmuli snáz. Nyní však budou muset doufat, že Kazachstán dokáže ve středu potrápit Portugalsko, jinak pro ně velmi nadějně rozjetá kvalifikace zřejmě skončí neúspěchem.

Autor: Vít Nohejl

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Lion

Belgie už dávno ztratila šanci na postup ale s kvalifikací se budou chtít rozloučit důstojně. Naopak Finové mají stále velkou šanci na postup,ale v případě bodový ztráty to už nebude vypadat tak dobře,proto do toho musí jít s jednoznačnym cílem,vyhrát. Obávam se,že se jim to nakonec nepodaří,bude to plichta

Reagovat
HOST*

Belgie má ješte teretickou šanci na postup Muselo by vyhrát ale všechny zápasy OBA týmy JEŠTĚ body potřebují proto tipuji 0

Reagovat
HOST*George

No takovej zapas je tezky tipovat....myslim ze muze byt cokoliv....nejvice bych se priklonil k remize...troufam si rict ze i 2:2

Reagovat
HOST*bary72

Ještě před pár lety by to byla jasná 1. Ale dnes ? Asi plichta, zkusím tip 1:1.

Reagovat
HOST*pluto30

Finsko ma vyborne rozohranu kvalifikaciu na historicky postup, len to nepokazit s cajovym Belgickom. tip: 1:3

Reagovat
HOST*bary72

Co dodat ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele