Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina A
17.10.2007 20:45 CET
3 : 0
(0:0)

Belgie

Arménie

Rozhodčí: Johannes Valgeirsson
Diváci: ?

Reportáž

Belgie - Arménie 3:0

Oběma týmům už dávno nešlo o postup do závěrečného turnaje, hrály alespoň o prestiž a body do koeficientu. Aktivněji začali hosté a také si vytvořili první větší šanci. Karamyan střílel zpoza vápna a brankář Stijnen musel zasáhnout. Domácí odpověděli v podobném duchu a mladík Mirallas nechal vyniknout arménského brankáře Voskanyan.

Až po přestávce se domácí dostali do náporu, který také brankově zúročili, během třinácti minut vstřelili tři branky. Do vedení dostal střídající Sonck, když proměnil brejk a přesnou přihrávku Goora. Dvoubrankové vedení zařídil vpádem do vápna a přesnou střelou do horního rohu už za šest minut Dembele. Definitivní podobu výsledku dal v 76. minutě přesnou hlavičkou Geraerts.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

Chtěl jsem se zeptat jestli se bude hrát ten dvojzápas Armenie - Azerbajdzan a proč se nehrálo

Reagovat
HOST*Lion

asi těžko,protože nebude volnej hrací den,navíc se blíží konec kvalifikace. Taky se divim,že se ten zápas nehrál,prej tam byli nějaký spory,nebo co.Tenhle zápas stejně nic neřeší,možná tak akorát nasazení do košů pro losování kvalifikace MS 2010

Reagovat
HOST*Bary72

Zápas se nehrál z politických a bezpečtnostních důvodů. Obě země mezi sebou v nedávné době válčily a dodnes neudržují diplomatické styky. Navíc je UEFA citlivá na vměšování politiky do fotbalu a oba zápasy po dohodách obou stran bez náhrady zrušila. Tými budou mít na konci kvalifikace o zápas méňě.

Reagovat
HOST*Lion

Arménie umí hrát jenom doma,takže Belgie by měla mít usnadněnou úlohu.Toho nakonec využije a v poklidu vyhraje

Reagovat
HOST*bary72

Belgie je taková nemastná, neslaná. Bude mít s běhavou a technickou hrou Arménie potíže. Ale nakonec vyhraje 2:1.

Reagovat
HOST*bary72

Tak si Belgie napravila reputaci po remíze s Finskem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele