Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina A
13.10.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Arménie

Srbsko

Rozhodčí: Stefan Johannesson
Diváci: ?

Reportáž

Arménie - Srbsko 0:0

Znepříjemňovat život favoritům to Arménii jde opravdu skvěle. Po Portugalsku a Polsku v Jerevanu nedokázalo zvítězit ani Srbsko a značně si tak zkoplikovalo postupové naděje.

Srbsko sice mělo většinu zápasu míč na kopačkách, spoustu nápadů, nadějně vyhlížejících šancí, ale ke gólu to nevedlo, a tak Arménie, která už je bez šance na postup, získala pro další bod. Sice bezvýznamný pro tabulku, ale přesto jde o cenný výsledek.

V první půli se do šance dostal už v 15. minutě Dejan Stankovič, ale neuspěl. Arménie se Srbsku v první půly snažila odpovídat hlavně skrz standardní situace, jejich bránění dělalo Srbsku značné problémy. Brezovsky v domácí brance za zápas vytáhl pár hodně slušných zákroků, hlavně ten kolem šedesáté minuty, kdy Žigič měl na své hlavě vedoucí gól. Mladičký Zoran Tošič nastoupil v 61. minutě ke svému třetímu startu v národním týmu, ale ani on nedokázal pomoci trápícímu se Srbsku. Domácí už se v závěru zápasu zabednili před svým pokutovým územím a nedovolili Srbsku vstřelit gól.

Srbsko bylo celý zápas lepším týmem, určitě mělo více šancí, ale chyběl mu klid v koncovce, což jej také nakonec stálo dva body, které by mohly v závěrečném účtování hodně chybět.

Autor: Vít Nohejl

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*Lion

Srbsko má v poslední době výkyvy, v posledních 3 zápasech získali pouhý 2 body,což je zatraceně málo. Proto by měli začít výtězit, ke konci kvalifikace mají přijatelnej los,ale i Arménie dokáže dost dobře pozlobit,i takový Portugalci nebo Poláci se o to přesvědčili. Nakonec ale se bude radovat favorit po výhře 2:0

Reagovat
HOST*

Tady bych potřeboval poradit proč dát na Srbsko Arménie má teoretickou šanci na výhru (2x vyhraje s Ázerbajdžánem to je dost reálné a bude mít 14 bodů a o zápas k dobru než Polsko a Finsko) Hraje doma a jesli dokonce vyhraje (Armenie-Polsko 1:0)bude mít 17bodů Je to sice odvážné ale skusil bych remízu

Reagovat
HOST*George

Zajimavy zapas...Armenie doma dokaze potrapit...a se Srbskem by mohli neco zahrat....1 nebude....ale klidne to muze byt remizka

Reagovat
HOST*bary72

Bude to o obranách. Oba týmy jsou ofenzivně laděný, Arménie doma už potrápila nejednoho favorita. Teoreticky mají vyšší fotbalovou kvalitu Srbové, ale pokud nervově nevytečou, tak určitě neprohrajou. Tip 2:2.

Reagovat
HOST*

Zkusil bych 0 ale o poločasu

Reagovat
smazaný uživatel

Armenie zatim doma prohrala jen s Belgii... takze Srbove to budou mit urcite tezke... kdyz daji prvni gol tak vyhraji, ovsem jak se podari dat gol Armenii jako prvni, tak to s nima bude hodne spatne.. muj Tip: 0:1

Reagovat
HOST*bary72

Zklamání pro Srbsko. Postup jim uniká.

Reagovat
Tomanatura

Bayern 87 milionů ročně, nejvíc Ribery (10), Klose, Lahm, Robben, Gomez (6)

Dortmund 37 milionů euro ročně, nejvíc Kehl (3), Barrios s Weidenfellerem (2)

Freiburg 14 mega ročně, nejvíc Cissé (800 tisíc), Schuster (700 tisíc), Nicu (700 tisíc)

Frankfurt 20 mega ročně, nejvíc Altintop (2,5), Gekas (1,5), Bajramovič (1)

HSV 45 mega ročně, nejvíc Zé Roberto, Nistelrooy (4), Petrič, Guerrero (2,5)

Kaiserslautern 14 mega ročně, nejvíc Abel (1), Hoffer (850 tisíc), Nemec (650 tisíc)

Koln 20 mega ročně, nejvíc Podolski (3), Petit (1,8), Modragón (1)

Gladbach 14 mega ročně, nejvíc Dante (1,8), Arango(1,2), De Camargo (1,1)

Hannover 20 mega ročně, nejvíc Forssell (1,7), Schlaudraff (1,5), Eggimann (1,5)

Hoffenheim 23 mega ročně, nejvíc Simunič (3), Salihovič (1,8), Obasi (1,8)

Leverkusen 32 mega ročně, nejvíc Ballack (6), Vidal (3), Rolfes (2), Hyppia (2)

Mainz 14 mega ročně, nejvíc Karhan (1), Fathi (700 tisíc), Allagui (650 tisíc)

Norimberk 12 mega ročně, nejvíc Schaefer (1), Wolf (900 tisíc), Boakye (800 tisíc)

Schalke 44 mega ročně, nejvíc Jurado (4,4), Huntelaar (4), Raúl (4)

Werder Bremen 40 mega ročně, nejvíc Frings (4,5), Mertesacker (3,5), Pizzaro (3,5)

Wolfsburg 44 mega ročně, nejvíc Diego (6), Džeko (5), Grafite (5)

St. Pauli 7 mega ročně, nejvíc Volz, Thorandt, Sukuta-Pasu (všichni 500 tisíc)

Stuttgart 30 mega ročně, nejvíc Degen (3), Delpierre (3), Gentner, Camoranesi, Pogrebnyak (2,5)

Takto by to mělo být, projel jsem všechno od Bildu až po nejzapadlejší diskuze. Oficiální není samozřejmě ani jedna částka, ovšem v novinách tyto proudí pořád a myslím, že se jim dá v pohodě věřit.

Co se týká nesrovnalostí, tak si nejsem jistý u hráčů na hostování jako Degen nebo Hoffer, jestli jim neplatí půlku smlouvy Liverpool respektive Neapol. A pak jsou tu hráči jako Raúl, kterému tuším Real doplácí do těch jeho 6ti, každopádně Schalke mu platí jen 4. No a pak je tu Podoslki, který podle údajů má mít 3, ale já tomu ani trochu nevěřím, dle mě má minimálně 4,5.

Docela zajímavý jsou hráči jako Albert Streit, který hraje už druhým rokem v rezervě Schalke, s prvním týmem ani netrénuje a stejně mu klub platí 2,2 mega ročně. Nebo takový Castelen, už je 4. rokem v Hamburgu, odehrál všehovšudy 15 zápasů a stejně po celou dobu vydělává 1,8 mega ročně. :))

Reagovat
Rudnevs

super prehľad

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele