Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina E
17.11.2007 18:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Andorra - Estonsko 0:2

Nepříliš atraktivní duel byl k vidění v Andoře, kde se střetly dva nejhorší týmy skupiny E. Andorra nedokázala ani na domácím stadionu proti předposlednímu týmu uspět a v tabulce je stále bez bodu. Estonci se z kvalifikací rozloučili vítězstvím, s vystoupením v ní však spokojeni být nemůžou.

Hosté měli od úvodních minut územní převahu, s hlavičkou Lindpereho z dvacáté minuty si poradil brankář Koldo Alvarez. Do vedení šlo Estonsko v 31. minutě, Martin Reim našel výborným centrem útočníka Andrese Opera, který umístěnou hlavičkou překonal Alvareze. Zdvojnásobit vedení mohli hosté o sedm minut později, kdy Kaimar Saagr hlavičkoval, Alvarez vyrazil míč jen před sebe, pohotový Saag však svoji dorážku nedokázal usměrnit mezi tři tyče. V závěru poločasu mířil těsně nad břevno domácí branky Raio Piiroja.

Jediná šance domácích přišla na začátku druhého dějství, střelu Ildefonsa Lima z pětadvaceti metrů chytil brankář Londak. V šedesáté minutě přišla gólová pojistka ze strany Estonska, chybu Sonejeeho potrestal přesným zakončením Joel Lindpere. V závěru se vytáhl proti střele Saaga skvělým zákrokem brankář Alvarez.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Lion

zápas posledních dvou týmů skončí jak jinak,než prohrou Anddory, i když poslední zápas těchto dvou týmů rozhodli Estonci až golem v poslední minutě zápasu,tentokrát si však výhru zajistí dřív

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle zápas nesázím

Reagovat
HOST*bary72

Neviděl bych tenhle zápas tak jasně pro Estonce. Domácí už párkrát na svém stadiónku dokázali překvapit. Tip 0:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele