Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina E
12.09.2007 18:00 CET
0 : 6
(0:3)

Reportáž

Andorra - Chorvatsko 0:6

Chorvaté si odváží podle papírových předpokladů plný bodový zisk z Andorry, kterou smetli 6:0. Země bývalé Jugoslávie si připsala svou sedmou výhru v kvalifikační skupině E a upevnila si tak své vedoucí postavení v tabulce.

Hráči Andorry dokázali vzdorovat chorvatskému útoku až do 34. minuty, kdy skóre utkání otevřel Srna. Do konce první půle stihli favorizovaní hosté ještě přidat další dvě branky zásluhou Petriče. Stejný počet gólů padl i po změně stran. Do střelecké listiny se tak postupně zapsali Kranjčar, Eduardo a skóre uzavřel střídající Rakitič, kterému stačily pouhé dvě minuty pobytu na trávníku ke vstřelení šesté branky do andorské sítě.

Autor: David Křížka

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*bary72

Chorvati si první flek pohlídaj, ale nebude to extra kanonáda, tip 0:3. Vivat Croatia!!!!!

Reagovat
HOST*Rehy

Souhlasím bary. Chorvati už první místo nikomu nepustí ale bude to tak 0:2, 0:3

Reagovat
HOST*Lion

Chorvatům bude dělat maximálně problém 10 amatérů v pokutovam území, pokud se jim podaří dát rychlej gol,tak to dohrajou bez potíží,tip: 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Presne jak uz jste tady rekli, bude to o tom kdy daji Chorvati branku jestli se jim podari rychle nebude co resit... ovsem jestli bude polocas 0:0 tak to muzou byt jeste nervy. Chorvatsku preji postup, stejne jako Izraeli tak uvidime... Muj tip: 0:4 2x Eduardo, Rakitic, Babic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele