Další články

České Budějovice získaly posilu do útoku, po 11 letech se vrací Ondrášek

Zdeněk Ondrášek se po odchodu z Wisły Kraków vrací do mateřských Českých Budějovic. Bývalý český reprezentant podepsal s jihočeským klubem smlouvu do roku 2025...

Ondrášek nedostal novou smlouvu, podruhé v kariéře opouští Wislu Krakov

Útočník Zdeněk Ondrášek nebude pokračovat ve Wisle Krakov, za kterou v uplynulé sezoně druhé polské ligy po vážném zranění kolena naskočil do jediného zápasu. Třináctinásobný polský mistr dnes na svém webu oznámil, že s bývalým českým reprezentantem neprodlouží smlouvu.

Od špatného k horšímu: Ondrášek musí po sestupu na operaci

Návrat Zdeňka Ondráška do Krakówa, kde se v letech 2016-19 vypracoval v kultovní postavu, skutečně těžko mohl probíhat hůře. Strakonický rodák dnes na Instagramu potvrdil, že si v na dlouho posledním prvoligovém vystoupení Wisły vážně poranil koleno a čeká ho operace...

Katastrofa, řekl Ondrášek po sestupu Wisły Kraków z polské ligy

Po 28 letech sestoupila Wisła Kraków z polské ligy. Nezabránili tomu ani čtyři čeští hráči v kádru třináctinásobného mistra včetně útočníka Zdeňka Ondráška, který se do klubu v lednu vrátil po třech letech jako vítaná posila.

Mrzutý den pro Čechy v Ekstraklase. Sedm hráčů zažilo sestup

Nedělní výsledky polské nejvyšší soutěže byly vůči českým legionářům nekompromisní. Osud Bruk-Bet Termalicy zpečetila už odpolední remíza Śląsku Wrocław, mezitímco Wisła Kraków měla večer vše ve svých rukou i na dobré cestě, ale její kolaps na půdě Radomiaku Radom nakonec znamená také její první propad o patro níž po dlouhých 28 letech...

Útočník Ondrášek je po třech letech zpátky ve Wisle Krakov

Útočník Zdeněk Ondrášek se po třech letech vrátil do Wisly Krakov. S klubem podepsal smlouvu do června příštího roku s opcí. V dresu třináctinásobného polského mistra bude nastupovat pod slovenským trenérem Adrianem Guľou, který ho vedl už v Plzni. Ve Wisle působí také čeští obránci Matěj Hanousek a Michal Frydrych a útočník Jan Kliment.

Útočník Ondrášek se vrací do Tromsö, norskému klubu se upsal do konce sezony

Útočník Zdeněk Ondrášek se po předčasném konci v týmu FCSB vrací do Tromsö. Norský klub dnes na svém webu informoval, že se s dvaatřicetiletým fotbalistou dohodl na smlouvě do konce sezony.

Ondrášek po neúspěchu v předkole Konferenční ligy skončil v FCSB

Český útočník Zdeněk Ondrášek podle rumunských médií předčasně skončil v týmu FCSB. Klub se s dvaatřicetiletým hráčem po neúspěchu v předkole Evropské konferenční ligy dohodl na ukončení smlouvy.

Útočník Ondrášek po sezoně ve Viktorii odchází do rumunského FCSB

Útočník Zdeněk Ondrášek po jediné sezoně strávené v Plzni odchází z Viktorie opět do zahraničí a bude hrát za rumunský celek FCSB. O přestupu dvaatřicetiletého hráče informovali na svém webu Západočeši. Jeho nový klub oznámil, že Ondrášek dnes absolvoval lékařskou prohlídku a podepsal blíže nespecifikovanou smlouvu.

Strašné, co jsme předvedli, na to není omluva, řekl Ondrášek po Příbrami

Plzeňský útočník Zdeněk Ondrášek byl po nečekané remíze 3:3 s Příbramí ve 31. kole první ligy k výkonu domácího favorita hodně kritický. Střídající autor gólu na 3:2 nechápal, že Viktoria nedotáhla obrat a v šesté minutě nastavení od předposledního týmu tabulky potřetí inkasovala. Podle dvaatřicetiletého hráče neexistuje omluva na to, co Plzeň předvedla.

Ondrášek po remíze v Budějovicích: Zklamání, takhle to nejde

Plzeňskému útočníkovi Zdeňku Ondráškovi nevyšel návrat do Českých Budějovicích, kde začínal s kariérou. Jednatřicetiletý reprezentant považoval bezbrankovou remízu v 9. kole první ligy za velké zklamání a jako ofenzivního hráče ho bolí, že Viktoria v posledních dvou utkáních nejvyšší soutěže neskórovala. Západočeši zůstali v neúplné tabulce na čtvrtém místě.

Ondrášek chtěl vylepšit minulý výkon a gólem poděkovat za důvěru

Po nedělním utkání s Izraelem reprezentační trenéři vytýkali Zdeňku Ondráškovi menší aktivitu ve vápně. Plzeňský útočník byl proto rád, že v souboji s bývalým federálním partnerem Slovenskem znovu dostal šanci v základní sestavě a za důvěru se mohl odvděčit gólem. Ondrášek pojistil výhru 2:0, která českému celku pomohla k prvenství ve skupině B2 Ligy národů.

Reprezentaci opustilo po jednom pozitivním testu trio z Plzně

Dnešní testy na koronavirus v české reprezentaci na srazu před zápasy na Kypru, v Izraeli a ve Skotsku odhalily jednoho nakaženého hráče z Plzně. Trojice nominovaných z Viktorie záložníci Lukáš Kalvach s Janem Kopicem a útočník Zdeněk Ondrášek proto národní tým opustila. Vedení reprezentace jedná o náhradnících.

Z reprezentace vypadli Schick, Krmenčík a dva brankáři

Česká reprezentace přišla těsně před dnešním srazem v Praze před zápasy na Kypru, v Izraeli a ve Skotsku o dva nejlepší útočníky. Kvůli zranění vypadli z nominace Patrik Schick a Michael Krmenčík. Ze zdravotních důvodů bude scházet také brankář Ondřej Kolář a kvůli hrozbě karantény po návratu do Brém bude chybět i další gólman Jiří Pavlenka. Trenér Jaroslav Šilhavý dodatečně povolal útočníka Zdeňka Ondráška a brankáře Tomáše Koubka s Filipem Nguyenem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele