Další články

Soud rozhodl, že Baník zatím Žižkovu 8,5 milionu platit nemusí

Baník Ostrava zatím nemusí zaplatit téměř 8,5 milionu korun Viktorii Žižkov za údajně dlužné částky a smluvní pokuty za přestupy Josefa Hušbauera a Zdeňka Koukala z roku 2010. Rozhodl o tom Obvodní soud pro Prahu 6 vydáním předběžného opatření k březnovému verdiktu Arbitrážní komise FAČR.

Baník Ostrava musí podle arbitráže zaplatit Žižkovu 8,5 milionu

Arbitrážní komise Fotbalové asociace ČR rozhodla, že Baník Ostrava musí zaplatit téměř 8,5 milionu korun Viktorii Žižkov za přestupy Josefa Hušbauera a Zdeňka Koukala z roku 2010. Případem se zabývaly i soudy.

Plzeňskou Viktorii posílil zkušený záložník Koukal

Plzeň získala na hostování do konce sezony z Příbrami zkušeného záložníka Zdeňka Koukala. Poprvé nastoupit může už dnes proti Olomouci, je mezi náhradníky. Jeho příchod naopak umožnil odchod na hostování mladému odchovanci Matěji Končalovi, který bude hrát FNL za Varnsdorf.

Podle soudu Baník dluží Žižkovu peníze, Ostravané to zpochybňují

Městský soud v Praze přiřkl Viktorii Žižkov nárok na šest milionů korun odstupného za přestupy Josefa Hušbauera a Zdeňka Koukala do Baníku Ostrava. O verdiktu v dlouhodobém sporu informovala MfDnes v regionální mutaci Praha. Vedení slezského klubu nález soudu zpochybnilo.

Koukal s Pilíkem překvapili rozehrávkou rohu i spoluhráče

Nečekaně zahraný rohový kop stál u zrodu vítězství fotbalistů Příbrami 4:3 v sobotním utkání 24. kola první ligy s Jabloncem. Zdeněk Koukal s Tomášem Pilíkem se těsně před utkáním dohodli, že zahrají akci, kterou do té doby nikdy netrénovali. Vše ale vyšlo dokonale a Martin Šlapák poslal Příbram ve 20. minutě do vedení 2:1, které už domácí nepustili. Svou akcí ale nepřekvapili jen soupeře, ale i vlastní spoluhráče a trenéra.

Koukal si vyčítá zahozenou šanci

Fotbalisté Příbrami už 376 minuty nedali gól, v dnešním duelu s Teplicemi však měli velkou šanci trápení ukončit. Útočník Zdeněk Koukal se ocitl tváří v tvář brankáři Tomáši Grigarovi, kterého ale nepropálil. Po utkání si to hodně vyčítal.

Komise zahájila řízení se Žižkovem

Disciplinární komise Fotbalové asociace České republiky zahájila na návrh arbitrážní komise řízení s Viktorií Žižkov kvůli dluhu vůči bývalému hráči pražského celku Zdeňku Koukalovi. Zároveň klubu zaslala upozornění, aby neprodleně své závazky uhradil, jinak mu hrozí postih podle disciplinárního řádu, který umožňuje i odebrání bodů.

Slovácko po prohře s Příbramí žehrá na špatnou produktivitu

Už výsledky v přípravě signalizovaly, že slabinou Slovácka v letošním ligovém ročníku zřejmě bude produktivita a první ligové kolo to potvrdilo. Hráči Slovácka včera proti Příbrami zahazovali jednu vyloženou šanci za druhou a stálo je to dobrý start do nejvyšší soutěže.

Koukal přiznal, že Baník mohl v Ústí místo výhry 4:0 i prohrát

Ostravský Baník se konečně odlepil od sestupových příček a po dnešní výhře 4:0 na půdě Ústí nad Labem se mu může konečně volněji dýchat. Velký podíl na tom má i ofenzivní záložník Zdeněk Koukal, který se postaral o dva góly, navíc na trávníku, na němž strávil s přestávkami čtyři sezony.

Baník podepíše pět nových hráčů, šestý je na cestě

Ostrava dokončila příchod pěti nových posil. Obránce Zdeněk Šmejkal, záložníci Tomáš Frejlach s Josefem Hušbauerem a útočníci Tomáš Pilík a Zdeněk Koukal na Bazalech úspěšně prošli zdravotními testy a všichni podepíší tříleté smlouvy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele