Další články

Palacios při MS nepřestává myslet na zavražděného bratra

Vzpomínky na zavražděného bratra budou po celé fotbalové mistrovství světa provázet honduraského záložníka Wilson Palaciose. Hvězda středoamerického týmu, který se ve středu představí v prvním utkání proti Chile, na šampionátu touží po dobrých výsledcích i kvůli uctění památky svého sourozence.

V Hondurasu prý našli ostatky bratra fotbalisty Palaciose

Fotbalisté Tottenhamu se museli v dnešním duelu anglické ligy s Evertonem obejít bez útočníka Wilsona Palaciose. Čtyřiadvacetiletý hráč odletěl do rodného Hondurasu, protože policie našla kostru, která podle agentury AFP patří jeho unesenému bratrovi.

Spurs kupují z Wiganu záložníka Palaciose

Tottenham získal druhou velkou zimní posilu. Spurs oznámili, že získali z Wiganu Wilsona Palaciose, k dokončení přestupu už zbývá jen zisk pracovní povolení. Tottenham za honduraského záložníka údajně zaplatí čtrnáct milionů liber.

Hvězdy Wiganu odejdou. Ale jedině za velké peníze

Wiganská dvojice Wilson Palacios, Luis Valencia zaujala svými výkony velké kluby, především Manchester United. Manažer Steve Bruce však nehodlá své opory pustit s lehkým srdcem. Když už, tak za hodně peněz.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele