Sneijderovi hrozí, že přijde o finále Ligy mistrů

Interu Milán hrozí, že budou ve finále Ligy mistrů proti Bayenu Mnichov postrádat klíčového záložníka Wesleyho Sneijdera. Nizozemský reprezentant musel střídat už v šesté minutě finále Italského poháru s AS Řím kvůli zranění stehenního svalu a není jasné, kdy bude v pořádku.

Sneijder touží po finále. Messiho se nebojí

Wesley Sneijder musel minulé léto kvůli obřím nákupům prezidenta Florentina Peréze opustit Real Madrid, když pro něj po příchodu velkých hvězd nezbylo místo. Nyní však vyhlíží finále Ligy mistrů, v němž by mohl právě na Santiago Bernabeu zvednout trofej pro vítěze. To by pro něj bylo velkou satisfakcí.

Sneijder: První gól proti Sieně byl možná nejhezčí v mé kariéře

Nizozemský záložník Wesley Sneijder v sobotu dvěma krásnými góly zařídil těsnou výhru Interu Milán nad poslední Sienou a nyní prozradil, že tyto góly patřily k těm nejhezčím, které ve své kariéře vstřelil.

Nizozemci ztratili Sneijdera. Jeho zranění není vážné

Nizozemsko ve včerejším přípravném utkání porazilo Japonsko 3:0, ale přišlo o tvůrce hry Wesleyho Sneijdera. Autor branky na 2:0 musel dvanáct minut před koncem vystřídat kvůli poraněným vazům v kotníku, 25letého záložníka ale k úlevě Interu Milán nečeká dlouhá pauza.

Sneijder zamířil do Interu, Robben se upsal Bayernu

Ačkoliv to nevypadalo, Real Madrid dnes oznámil odchod dvou nizozemských reprezentantů. Bílý Balet opouští Wesley Sneijder a Arjen Robben. Zatímco první jmenovaný po menších komplikacích přestoupil do Interu Milán, šikovný křídelník zamířil do Bayernu Mnichov.

Sneijder by nakonec měl odejít do Interu

Wesley Sneijder zřejmě přece jen opustí hvězdami napěchovaný kádr Realu Madrid a posílí zálohu Interu Milán. Včera již o přestupu informovala některá italská média, ani jeden z klubů sice ještě oficiální prohlášení nevydal, ale sám nizozemský záložník už s italským angažmá počítá...

Fanoušci chtějí, abych zůstal, uvedl Sneijder

Přestože se v poslední době skloňovalo jméno Wesleyho Sneijdera s brzkým odchodem z Realu Madrid, sám nizozemský záložník na přestup do jiného klubu přistoupit nechce. Je rozhodnutý rvát se v týmu Bílého baletu o své místo, i když připustil, že zvažoval také jiné varianty.

Sneijder zvažuje přestup z Realu do Interu Milán

Nizozemský záložník Wesley Sneijder je na odchodu z Realu Madrid do Interu Milán. Podle agentury SID se kluby dohodly na přestupní částce a italský mistr za pětadvacetiletého fotbalistu prý zaplatí 15 milionů eur.

Sneijder může chybět až pět týdnů

Real Madrid včera brankou Marcela vyhrál na hřišti Recreativa Huelva, za tři body ovšem zaplatil ztrátou jednoho hráče. Záložník Wesley Sneijder si v závěru zápasu poranil stehenní sval a mimo hru možná bude až pět týdnů...

Realu Madrid se zranili Pepe, Sneijder a Torres

Velké rozčarování panuje na Santiago Bernabeu a na náladě v týmu Realu Madrid nepřidal ani včerejší zápas na hřišti Getafe. Bílý balet prohrál 1:3 a vedle kontaktu s vedoucí Barcelonou ztratil další tři hráče...

Van Persie a Sneijder se hádají kvůli kopu na ME

Neproměněný přímý kop z mistrovství Evropy se tři měsíce po turnaji stal příčinou hádky nizozemských reprezentantů. Wesley Sneijder obvinil útočníka Arsenalu Robina van Persieho, že ve čtvrtfinále s Ruskem nedodržel slovo a standardní situaci rozehrál místo záložníka Realu Madrid. Nizozemci nakonec prohráli 1:3 po prodloužení.

Sneijder si nezahraje tři měsíce

Fotbalisté Realu Madrid přišli ještě před začátkem sezony o záložníka Wesleyho Sneijdera, jenž se vážně zranil v nedělním přípravném utkání na hřišti Arsenalu. Čtyřiadvacetiletý Nizozemec si natrhl vnitřní vaz v levém koleně a podle dnešního verdiktu lékařů ho čeká tříměsíční pauza.

Sneijder může být mimo hru až půl roku

Záložník Realu Madrid Wesley Sneijder si ve včerejším přípravném utkání těžce poranil koleno a obavy z vážnosti zranění potvrdil lékař španělského klubu Juan Carlos Hernández.

04.08.2008 Aktuality 165 komentářů
Zaujalo nás

Real prý prodá šest hráčů, aby měl na Ronalda

Real Madrid má velký zájem o hvězdu Manchesteru United Cristiana Ronalda. Pokud se Portugalec rozhodne do Španělska přestoupit, zaplatí za něj Real veliké peníze. Podle španělských médií se chystá zahojit prodejem šesti hráčů.

22.06.2008 Aktuality 181 komentářů
Zaujalo nás

Sneijder odvádí cenné služby Realu i reprezentaci

Přestože nizozemský záložník či křídelní útočník Wesley Sneijder měří pouze 170 centimetrů, na hřišti je nepřehlédnutelný. Letos ve své premiérové sezoně v Realu Madrid pomohl "Bílému baletu" k ligovému triumfu. V dnešním utkání na mistrovství Evropy byl zase jedním z hlavních strůjců jasné výhry Nizozemska nad Itálií.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele