Vjačeslav Malafejev Články

Další články

Řekové: Vítězství patří našemu lidu a Avraamu Papadopulosovi

Řecký tým věnoval sobotní vítězství nad Ruskem a postup ze skupiny A do čtvrtfinále mistrovství Evropy svým fanouškům a také obránci Avraamu Papadopulosovi. Ten si v úvodním zápase šampionátu s domácím Polskem poranil koleno a po operaci ho čeká půlroční pauza.

V ruské brance v pátek asi Malafejev

Do branky ruské reprezentace se v pátečním úvodním utkání na mistrovství Evropy proti českým fotbalistům velmi pravděpodobně postaví Vjačeslav Malafejev. Zkušenější Igor Akinfejev má podle agentury DPA problémy s kolenem, kvůli kterému vynechal většinu sezony.

Timoščuk prý odmítl prodloužit v Zenitu

Sovětskij Sport získal neoficiální informace, které fanoušky Zenitu Petrohrad příliš nepotěší. Kapitán Anatolij Timoščuk nemá v úmyslu prodloužit v Petrohradu smlouvu. Odejde v zimním přestupovém období?

Malafejev chce do Anglie

Brankář Zenitu Petrohrad Vjačeslav Malafejev by rád odešel v zimě do Anglie. Podle britských médií by o něj měly mít zájem Tottenham a Portsmouth.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele