Další články

Exligoví cizinci: Jak dopadli van Kessel, Paixao nebo Rybalka?

V historii samostatné české ligy na našich trávnících pobíhala spousta cizinců - jejich počet již přesáhl hranici šesti set. Suverénně nejvíce fotbalistů k nám zamířilo ze Slovenska následovaných Brazilci. I osmnáct let po konci jugoslávské války spolu stále bojují Chorvati, Srbové a Bosňané, tentokráte však jen o pomyslnou bronzovou medaili v tomto ohledu.

Sparta i v zimě sázela na internacionalizaci. Pomůže další přestupový rekord ke druhému místu?

Na Letné i v zimě pršely miliony za posily. Sparta znovu posunula český přestupový rekord a věří, že projekt internacionalizace konečně přinese ovoce. Za cíl si na Letné vytyčili druhé místo a postup do kvalifikace Ligy mistrů.

Ruský obránce Karavajev přestoupil ze Sparty do Arnhemu

Ruský obránce Vjačeslav Karavajev po roce a půl odešel z pražské Sparty a přestoupil do Vitesse Arnhem. S šestým týmem nizozemské ligy, který za dvaadvacetiletého hráče podle médií zaplatil přes milion eur, podepsal smlouvu na 3,5 sezony.

Karavajev podle agenta na 90 procent odejde ze Sparty

Ruský obránce Vjačeslav Karavajev podle svého agenta v zimní pauze na 90 procent opustí pražskou Spartu, za kterou na podzim odehrál jen tři ligové zápasy. Alexej Safonov řekl serveru Bobsoccer.ru, že jedná s řadou klubů včetně tří ruských.

Karavajev při debutu v Rostově remizoval, teď chce vyhrát

Ruský obránce Vjačeslav Karavajev má zatím na Rostov jen příjemné vzpomínky. Před čtyřmi lety tam poprvé nastoupil za CSKA Moskva. Teď se tam představí jako hráč Sparty a věří, že i po čtvrtečním úvodním utkání druhého kola Evropské ligy bude na město na Donu i nadále myslet jen v nejlepším.

Spartu posílil bývalý obránce Dukly a Jablonce Karavajev

Pražskou Spartu posílil ruský obránce Vjačeslav Karavajev z CSKA Moskva. Jednadvacetiletý hráč, který už v české lize nastupoval za Duklu a Jablonec, podepsal čtyřletou smlouvu. Letenský klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Jablonec posílil ruský obránce Karavajev

Jablonec posílil ruský obránce Vjačeslav Karavajev. Pravý bek, který v minulém ročníku působil v pražské Dukle, bude v severočeském celku rok hostovat z CSKA Moskva. Brankář Michal Bárta pak v nadcházející sezoně doplní stávající gólmanskou dvojici.

Pelta by do Jablonce rád přivedl Pavlenku, Trávníka a Karavajeva

Výměnou reprezentanta Jana Kopice do Plzně za dvojici útočníků Tomáš Wágner, Stanislav Tecl posilování Jablonce nekončí. Majitel klubu a předseda FAČR Miroslava Pelta přiznal, že na sever Čech by rád přivedl brankáře Jiřího Pavlenku z Ostravy, záložníka Michala Trávníka ze Slovácka a obránce Vjačeslava Karavajeva z CSKA Moskva, který v minulé sezoně hostoval v Dukle.

Dukla získala na hostování beka Karavajeva z CSKA Moskva

Dukla získala na roční hostování krajního obránce Vjačeslava Karavajeva z CSKA Moskva. Ruský mladík se v pražském klubu pokusí nahradit Španěla Josého Antonia Romeru, který v květnu Julisku opustil a přestoupil do Jablonce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele