Další články

Trubila zařídil vítězství Bohemians, ale možná se vrátí do Slavie

Běloruský záložník Vitali Trubila se stal hrdinou Bohemians 1905, když v závěrečném podzimním kole ligy zařídil vítězství nad lídrem tabulky Plzní. Stále však neví, kde začne jarní část sezony. V Bohemians je jen na hostování ze Slavie, která má v úmyslu si ho stáhnout zpět do týmu.

Mistrovskou Slavii má posílit ještě šest fotbalistů

Ještě minimálně šest fotbalistů by mělo posílit pražskou Slavii. Uvedl to dnes ředitel českého mistra Petr Doležal při představení dvou nových tváří v červenobílém dresu - běloruského záložníka Vitalije Trubily a obránce Benjamina Vomáčky.

Slavia je domluvená na přestupu mosteckého Trubily

Fotbalisté pražské Slavie zřejmě získali druhou letní posilu. Po ofenzivním hráči Stanislavu Vlčkovi se s českým mistrem domluvil i běloruský levý obránce nebo záložník Vitalij Trubila, který na jaře hostoval ve Zlíně, stále však patří druholigovému Mostu. Informaci dnes ČTK potvrdil ředitel Slavie Petr Doležal.

Zlín zkouší Trubilu a Mrvu

Běloruský záložník Vitalij Trubila z Mostu a talentovaný Slovák Tomáš Mrva jsou dalšími fotbalisty, které zkouší Zlín. Oba dnes s mužstvem poprvé trénovali a ve středu nastoupí v přípravném duelu proti druholigovému Hradci Králové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele