Češi v zahraničí: Skórovali Kozák, Mareš i Pekhart, Čech chytil penaltu a slavil milník

Českým fotbalistům se víkendové zápasy v zahraničních soutěžích povedly. Nejvíc asi zazářil brankář anglického Arsenalu Petr Čech, který vychytal 200. čisté konto v Premier League a navíc se v zápase s Watfordem blýskl chycenou penaltou. Vedlo se i útočníkům. Tomáš Pekhart skóroval v Izraeli podruhé za sebou a prosadili se i další...

Češi v zahraničí: Čech chyboval, pak se omlouval. Pekhart dal kuriózní gól

Čeští fotbalisté v zahraničních soutěžích neprožili dvakrát povedený víkend. Třeba Petr Čech dál musí čekat na jubilejní 200. nulu v Premier League poté, co chyboval v Brightonu. Na sociální síti pak nešetřil sebekritikou. Zajímavou zkušenost má za sebou útočník Piastu Gliwice Michal Papadopulos. Zápas jeho klubu se Zabrze se totiž nedohrál kvůli fanouškům.

Beneš dostal výjimku a může hrát v Maďarsku

Český obránce Vít Beneš bude přece jen působit v maďarském celku Vasas Budapešť. Jeho přestup z Jablonce sice komplikovala skutečnost, že Beneš má jenom jednu ledvinu, ve čtvrtek ale dostal speciální povolení od maďarského svazu, mohla tak vejít v platnost smlouva na tři roky, kterou hráč s Vasasem podepsal v červnu. ČTK o tom informoval jeho agent Pavel Zíka.

Stoper Beneš míří z Jablonce do maďarského Vasase

Jablonec opustil obránce Vít Beneš. Osmadvacetiletý stoper po vypršení smlouvy na severu Čech od příští sezony posílí Vasas Budapešť, jemuž se upsal do 30. června 2020. Třetí tým uplynulého ročníku maďarské ligy o tom informoval na svém webu.

Už je načase Spartu konečně porazit, vyzývá jablonecký Beneš

Stoper Vít Beneš věří, že fotbalisté Jablonce v neděli ukončí dlouhé čekání na ligové vítězství nad Spartou. Severočeši naposledy zdolali letenský tým v nejvyšší soutěži před osmi zápasy v dubnu 2011 a právě Beneš je spolu s náhradním brankářem Michalem Špitem ze současného jabloneckého kádru jediným pamětníkem tehdejší výhry 2:1.

Beneš má poraněnou achilovku, Jablonci bude chybět celý podzim

Jablonci bude několik měsíců chybět stoper Vít Beneš, který dnes podstoupil operaci poraněné Achillovy šlachy z nedělního zápasu s Plzní.

Stoper Beneš prodloužil v Jablonci smlouvu do roku 2017

Stoper Vít Beneš prodloužil o tři roky smlouvu s Jabloncem. Pětadvacetiletý fotbalista je tak v severočeském klubu vázán do léta 2017, původní kontrakt mu měl vypršet příští rok.

Beneš měl z trefy proti Slavii radostné zatmění mysli

Euforie pohltila obránce Jablonce Víta Beneše, když rozhodl duel proti pražské Slavii vítěznou brankou ve čtvrté nastavené minutě. Úspěšnou hlavičku řadí nad předchozích šest tref, které už v nejvyšší soutěži zaznamenal. Pětadvacetiletý stoper věří, že Jablonec triumfem najel do vítězných kolejí.

Beneš touží ubránit Lafatu, ke kterému vzhlížel v Jablonci

Dva a půl roku k útočníkovi Davidu Lafatovi vzhlížel při společném působení v Jablonci, v neděli se proti němu postaví jako velký soupeř. Obránce Vít Beneš se těší na velkou výzvu a uvědomuje si, že právě jeho souboje se sparťanským kanonýrem můžou být určující pro výsledek ligového šlágru.

Hráčem měsíce října bude Beneš, Horváth nebo Kadlec

V druhém vydání ankety o nejlepšího hráče měsíce, pořádané Ligovou fotbalovou asociací (LFA), byli nominováni jablonecký obránce Vít Beneš, plzeňský záložník Pavel Horváth a útočník Václav Kadlec ze Sparty Praha.

Beneš už je v Motole, čeká ho operace

Kladenský obránce Vít Beneš, který v nedělním utkání v Českých Budějovicích na chvíli ztratil vědomí a bojoval o život, dál zůstává v péči lékařů. Včerejší vyšetření ukázalo, že utrpěl zlomeninu čelisti, a čeká ho operace, které se podrobí dnes už v pražském Motole, kam byl převezen.

Kladenskému Benešovi šlo v Českých Budějovicích o život

Velmi nepříjemná scéna dnes vyděsila fanoušky při utkání mezi Českými Budějovicemi a Kladnem. Krátce před koncem se ve vzdušném souboji srazili domácí Peter Černák a kladenský Vít Beneš, jemuž zapadl jazyk a přibližně půl minuty nedýchal. Přímo na ploše ho oživoval kladenský lékař, poté jednadvacetiletého obránce odvezli do českobudějovické nemocnice.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele