Další články

Do Síně slávy Premier League byli uvedeni Scholes, Schmeichel nebo Agüero

Bývalí fotbalisté Paul Scholes, Peter Schmeichel, Didier Drogba, Vincent Kompany, Sergio Agüero a Ian Wright byli uvedeni do Síně slávy anglické Premier League. Celkem je v ní už 16 členů.

ManCity odhalí u stadionu sochy Silvy a Kompanyho, příští rok přibude i Agüero

Manchester City odhalí před sobotním utkáním 3. kola anglické ligy proti Arsenalu u Etihad Stadium sochy svých bývalých hráčů Davida Silvy a Vincenta Kompanyho. Příští rok se podle klubového webu dočká stejné pocty i historicky nejlepší střelec "Citizens" Sergio Agüero.

Kompany ukončil aktivní kariéru a stal se trenérem Anderlechtu

Vincent Kompany se ve svých čtyřiatřiceti letech rozhodl pověsit kopačky na hřebík. Nyní už někdejší obránce naposledy hájil barvy Anderlechtu a kabinu bruselského klubu neopouští, stal se totiž novým hlavním trenérem...

Anderlecht dostal pokutu za to, že Kompanyho jmenoval bez licence

Belgický svaz potrestal klub Anderlecht Brusel pokutou 5000 eur (zhruba 130 tisíc korun) za to, že letos na jaře jmenoval trenérem mužstva Vincenta Kompanyho, ačkoliv ten nemá potřebnou licenci.

Manchester City uctí bývalého kapitána Kompanyho sochou

Manchester City hodlá na počest svého dlouholetého kapitána Vincenta Kompanyho vztyčit před stadionem jeho sochu. Zástupci klubu plány oznámili při středečním charitativním zápasem ve prospěch nadace belgického stopera, který po uplynulé sezoně v City po jedenácti letech skončil a vrátil se jako hrající trenér do Anderlechtu.

Kompany po špatném startu přestane Anderlecht koučovat v zápasech

Hrající trenér Anderlechtu Brusel Vicent Kompany se po nevydařeném startu do sezony bude v den zápasu soustředit jen na svou roli fotbalisty. Třiatřicetiletý stoper předá veškeré povinnosti související s taktickými změnami či střídáním asistentovi Simonu Daviesovi, zatímco on sám povede tým na trávníku jako kapitán.

Kompany opustí Manchester City a vrátí se do Anderlechtu

Vincent Kompany včera odehrál svůj poslední zápas v dresu Manchesteru City. Belgický obránce má kontrakt jen do konce června a nový s anglickým mistrem nepodepíše, oficiálně to oznámil den po triumfu v FA Cupu. Pro další etapu svojí kariéry se vrátí do Anderlechtu...

Guardiola říkal, ať Kompany nestřílí, ten přiblížil City k titulu

Manažer Manchesteru City Pep Guardiola v 70. minutě pondělní dohrávky anglické ligy s Leicesterem nabádal Vincenta Kompanyho, aby z dálky nestřílel. Belgický stoper a kapitán ale kouče neposlechl a krásnou ranou do horního růžku rozhodl o výhře 1:0. Před posledním kolem Premier League tak svůj tým výrazně přiblížil k obhajobě titulu.

Kompany předpokládá, že zůstane v Manchesteru City

Belgický obránce Vincent Kompany bude po sezóně bez smlouvy. Sám třiatřicetiletý fotbalista ale prohlásil, že předpokládá, že bude i nadále hrát za Manchester City. Věří, že se s klubem na novém kontraktu dohodne.

Na jednání o prodloužení smlouvy nespěcháme, řekl Kompany

Vincent Kompany je během uplynulých let značně limitován zdravotními problémy, po skončení letošní sezóny mu potom s Manchesterem City vyprší smlouva, načež se spekuluje o další budoucnosti zkušeného stopera. Podle Kompanyho ale není kam spěchat...

Guardiola si přeje, aby "neuvěřitelný" Kompany v klubu zůstal

Manažer Manchesteru City Pep Guardiola doufá, že střední obránce Vincent Kompany zůstane i nadále v jeho týmu. Belgickému obránci po této sezoně vyprší smlouva, Guardiola by však byl rád, kdyby ji prodloužil. Kompanyho označil za jednoho z nejlepších obránců, jaké během své kariéry potkal.

Kompany by rád pokračoval v Manchesteru City. Dostane kontrakt?

Kapitán Manchesteru City Vincent Kompany naznačil, že by rád pokračoval v klubu i poté, co mu vyprší stávající kontrakt. Ten platí do konce této sezóny.

Belgičanům se před MS zranil klíčový obránce Kompany

Belgickým fotbalistům hrozí, že budou na mistrovství světa postrádat klíčového obránce Vincenta Kompanyho. Stoper Manchesteru City si v prvním přípravném utkání před šampionátem proti Portugalsku poranil tříslo a musel v úvodu druhého poločasu střídat. Domácí tým v Bruselu remizoval s úřadujícími mistry Evropy, kterým chyběl odpočívající Cristiano Ronaldo, bez branek.

Citizens mohou získat titul v derby s United. Taková šance je jednou za život, ví Kompany

Fotbalisté Manchesteru City se pondělním vítězstvím nad Stoke zase přiblížili zisku mistrovského titulu. Momentálně už k němu potřebují jen dvě vítězství a otevírá se před nimi lákavá možnost oslavit titul vítězstvím nad rivalským United.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele