Další články

Yaya Touré se může počtvrté stát nejlepším hráčem Afriky

Záložník Yaya Touré z Manchesteru City se může počtvrté stát nejlepším fotbalistou Afriky a vyrovnat tak rekord Samuela Eto'oa. Spolu s reprezentantem Pobřeží slonoviny je v užší tříčlenné nominaci také útočník Gabonu a Dortmundu Pierre-Emerick Aubameyang a nigerijský brankář Vincent Enyeama z Lille.

Enyeama po vyřazení Nigérie zvažuje konec v reprezentaci

Brankář Vincent Enyeama po vyřazení Nigérie z mistrovství světa zvažuje konec v reprezentaci. Zkušený fotbalista Lille se chybou podílel na porážce afrického mužstva v pondělním osmifinále s Francií (0:2).

Nechceme zastavit jen Messiho, ale celou Argentinu, tvrdí Enyeama

S respektem, ale beze strachu půjdou nigerijští fotbalisté do posledního duelu skupiny F s Argentinou. Brankář Vincent Enyeama je odhodlaný udržet čisté konto i ve třetím zápase na mistrovství světa. Nigérie narazila na Argentinu i na minulém šampionátu.

Dojdeme s Nigérií až do semifinále, prohlašuje Enyeama

Vincent Enyeama má za sebou vydařenou sezónu na klubové úrovni, v níž pomohl Lille ke třetímu místu ve francouzské lize, a nyní vyhlíží úspěch i na světovém šampionátu. Zkušený brankář věří, že se s nigerijskou reprezentací stane prvním africkým týmem, který se probojuje mezi nejlepší čtyři...

Touré může útočit na třetí titul pro nejlepšího fotbalisty Afriky

Záložník Manchesteru City Yaya Touré je hlavním adeptem na vítězství v anketě o nejlepšího fotbalistu Afriky. Cenu už získal v minulých dvou letech, a pokud bude dekorován i 9. ledna v Lagosu, zkompletuje pomyslný hattrick. Deset kandidátů dnes bylo zveřejněno Africkou fotbalovou konfederací.

Mám kolem sebe skvělý tým, říká neprůstřelný Enyeama

Lille včera ve šlágru vloženého šestnáctého kola porazilo Marseille a velkou zásluhu na tom měl Vincent Enyeama. Nigerijský reprezentační brankář drží už více než tisíc ligových minut soupeřovy střelce na uzdě, skromně ale říká, že velkou zásluhu na tom má jeho tým...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele