Další články

Prvoligový nováček Hradec Králové získal brankáře Fendricha

Hradec Králové posílil brankář Vilém Fendrich. S nováčkem první ligy, k němuž zamířil po vypršení smlouvy v Opavě, podle klubového webu podepsal roční kontrakt.

Fendrich po nule v Příbrami věří ve střelecké probuzení Opavy

Brankář Vilém Fendrich několika výbornými zákroky pomohl opavským fotbalistům k remíze 0:0 na hřišti Příbrami v 16. kole první ligy. Osmadvacetiletý gólman poprvé od konce července v nejvyšší soutěži udržel čisté konto a věří, že poslední tým tabulky brzo zlomí i dlouhé střelecké trápení.

Fendrich: Důležité byly hlavně dva zákroky v závěru zápasu

Přestože hráči Českých Budějovic v úvodním prvoligovém kole s Opavou byli v ofenzivě aktivnější, ani jednou nedokázali brankáře Viléma Fendricha překonat. Hostující gólman k vítězství 1:0 přispěl několika zákroky, především když se dvakrát blýskl v posledních vteřinách zápasu.

Kouč Kopecký i čtyřicetiletý Zavadil prodloužili smlouvy v Opavě

Trenér Ivan Kopecký prodloužil s Opavou smlouvu o dva roky. Nové víceleté kontrakty podepsalo i šest hráčů slezského mužstva včetně čtyřicetiletého záložníka Pavla Zavadila. Prvoligový nováček o tom informoval na svém webu.

Fendrich nevěděl, zda bude dál chytat, teď prožil ligový debut

V zimě brankář Opavy Vilém Fendrich nevěděl, zda kvůli zranění vůbec bude moci pokračovat v kariéře. Při absenci jedničky Vojtěcha Šroma se v pátek po tři čtvrtě roce postavil v soutěžním zápase mezi tyče a prožil ostrý ligový debut na hřišti vicemistra Slavie. Navzdory jeho povedenému výkonu a několika výborným zákrokům slezský nováček prohrál 1:3 a po třech kolech je stále bez bodu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele