Václav Koloušek Články

Další články

Gólman Blažek a další tři fotbalisté prodloužili v Jihlavě

Jedenačtyřicetiletý brankář Jaromír Blažek bude chytat v Jihlavě i v příští sezoně. Bývalý gólman reprezentace, Bohemians či Sparty prodloužil s Vysočinou smlouvu stejně jako obránci Tomáš Marek a Ondřej Šourek i záložník Václav Koloušek.

Nesmíme myslet na pohárové příčky, varuje Blažek

Nováček z Jihlavy zažívá nadmíru povedený vstup do sezóny, jako jediný zatím nepoznal pachuť porážky a po včerejší výhře nad Baníkem Ostrava okupuje páté místo. Zkušený brankář Jaromír Blažek ale brzdí euforii, jeho mužstvo se podle něj musí nadále soustředit na boj o záchranu.

Zaplatili jsme nováčkovskou daň, shodli se Blažek a Koloušek

Oba ve Slavii v minulosti působili, ale výhry proti bývalému klubu se včera nedočkali, byť k ní neměli daleko. Jihlavské opory brankář Jaromír Blažek a záložník Václav Koloušek se svým týmem vedli v Edenu po poločase 3:0, po zápase se ale museli smířit jen s bodem za remízu 3:3.

Koloušek se vrací z Rakouska, bude hrát za Brno

Bývalý český reprezentant Václav Koloušek se po více než pěti letech vrací z rakouské ligy a měl by posílit Zbrojovku Brno, která na jaře sestoupila z nejvyšší soutěže. K týmu by se měl pětatřicetiletý záložník připojit na středečním tréninku.

Koloušek nejlepším hráčem soutěže

Český fotbalista Václav Koloušek byl zvolen nejlepším hráčem druhé rakouské ligy, v níž spolu s krajanem Petrem Johanou pomohli Wiener Neustadtu k postupu do nejvyšší soutěže. V anketě klubových prezidentů, manažerů a trenérů dostal třiatřicetiletý záložník 65 bodů a jasně předčil své konkurenty. Druhý Diego Viana z Grödigu získal 41 bodů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele