Další články

Drchal a Daniel Souček přestoupili do Jablonce

Útočník Václav Drchal přestoupil z pražské Sparty do Jablonce. Severočeši také uplatnili opci na obránce Daniela Součka, jenž v minulé sezoně hostoval z druholigové Dukly Praha. Oba hráči podepsali víceleté smlouvy.

Drchal ze Sparty hostuje v Bohemians, Patrák v Jablonci

Bohemians 1905 posílil útočník Václav Drchal. Třiadvacetiletý hráč bude v Ďolíčku hostovat do konce sezony z pražské Sparty, Letenští si jej ale mohou v zimní přestávce v předstihu stáhnout zpět. Součástí dohody není opce na přestup. Stejnou formou zamířil ofenzivní univerzál Vojtěch Patrák do Jablonce.

Útočník Drchal odešel ze Sparty na hostování do Drážďan

Spartu opustil útočník Václav Drchal. Dvaadvacetiletý rodák z Českých Budějovic zamířil do druholigových německých Drážďan, kde bude hostovat do konce sezony. Oba kluby o tom informovaly na svých internetových stránkách.

Mladý útočník Drchal se upsal Spartě do roku 2023

Sparta si pojistila služby útočníka Václava Drchala, který se vrací po vážném zranění kolena. Dvacetiletý hráč podepsal s letenským klubem novou smlouvu do června 2023.

Drchal bude Spartě chybět do konce roku

Devatenáctiletý útočník Sparty Václav Drchal se podrobil operaci kolena a podle prvních odhadů se na hřiště vrátí až v příštím roce. Informoval o tom klubový web. Letenským budou v úvodních měsících nové sezony chybět i kapitán Bořek Dočkal a stoper či záložník Filip Panák.

Na penalty jsem se těšil, řekl po postupu Sparty mladík Drchal

Jednou z hlavních postav dramatického postupu Sparty do semifinále poháru byl devatenáctiletý útočník Václav Drchal. V posledních sekundách prodloužení ve čtvrtfinále v Teplicích nejprve vyrovnal na 2:2 a poslal zápas do penaltového rozstřelu, ve kterém poté proměnil i pokutový kop.

Mladý útočník Drchal ze Sparty si vážně poranil koleno

Sparta se bude muset delší dobu obejít bez útočníka Václava Drchala. Člen českého reprezentačního výběru do 19 let minulý pátek nedohrál ligové utkání se Zlínem a podle deníku Sport si přetrhl zkřížený vaz v koleni.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele