Rány v Eredivisie nepřijímá, ale rozdává. Rockyho mám rád, prozradil Černý

Nejde o to, jak inkasuješ, tady jde o to, kolik ran uneseš, a přesto se znovu zvedneš. Ten, kdo viděl kultovní film o boxerovi Rockym v podání Sylvestra Stallona, tuhle hlášku moc dobře zná. Český reprezentant Václav Černý po hlavní postavě pojmenoval i psa. V rozhovoru pro Livesport Zprávy se ale rozhovořil rovněž o své roli v nároďáku. Čekal jí přece trochu jinou.

Černý nevylučuje odchod z Twente. Něco se děje, prozradil

Václav Černý se před devíti lety vydal do Nizozemska a v této zemi strávil celou dosavadní profesionální kariéru, otázkou zůstává, jak dlouho zde bude ještě působit. Pětadvacetiletý český křídelník by v budoucnosti rád okusil i jinou soutěž...

Černý po výhře nad Faerskými ostrovy: Dokázali jsme, že máme široký kádr

Záložník Václav Černý premiérovou brankou v národním týmu přispěl k vítězství 5:0 nad Faerskými ostrovy a navázal na vydařený podzim v klubu. Pětadvacetiletý křídelník nizozemského Twente měl radost nejen z gólu, ale i z předvedeného výkonu celého týmu, za který v Olomouci nastoupilo šest nováčků.

Dávám góly a zdraví drží, pochvaluje si úvod sezony Černý

Ve výborném rozpoložení přicestoval na sraz české reprezentace před posledními dvěma zápasy skupiny A Ligy národů s Portugalskem a ve Švýcarsku Václav Černý. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní univerzál si za Twente Enschede v této sezoně připsal už pět branek a na začátku září dvěma góly zařídil svému týmu v nizozemské lize cennou výhru 2:1 nad PSV Eindhoven. Černý je ale hlavně rád, že mu po těžkých zraněních, která v minulosti utrpěl, drží zdraví.

Skvělý závěr sezony, jsem nabitý energií, řekl Černý

Václav Černý si pochvaluje, že je po roce a půl zpět v české reprezentaci. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní univerzál nizozemského Twente si po operaci kolena užívá návrat na trávníky a vůbec mu nevadí, že si protáhne sezonu o další dva týdny, ve kterých národní tým čekají čtyři zápasy Ligy národů. Je připraven na jakýkoliv post.

Černý si užívá návrat na hřiště a chce se přiblížit formě před operací kolena

Václav Černý se devět měsíců po druhé operaci kolena vrátil na hřiště a jako náhradník zasáhl do dvou zápasů Twente v nizozemské lize. Čtyřiadvacetiletý útočník si užívá, že opět může hrát vrcholový fotbal a chce se přiblížit výborné formě z minulého podzimu. Nejbližším cílem Černého je vstřelit gól, ideálně už o víkendu.

Černý doléčil zraněné koleno, zítra může znovu nastoupit

Václav Černý by se mohl již zítra vrátit do sestavy Twente. Český křídelník si začátkem roku přetrhl kolenní vazy a byl dlouhodobě mimo hru, nyní je fit a jeho jméno se objeví v nominaci na sobotní utkání proti Spartě Rotterdam...

Černý se vrátil po zranění kolena do tréninku Twente

Český fotbalista Václav Černý se po devítiměsíční absenci způsobené zraněním kolena vrátil do tréninku týmu Twente. Třiadvacetiletého ofenzivního hráče, který si v lednu přetrhl zkřížený vaz a musel podstoupit chirurgický zákrok, uvítali spoluhráči speciálním transparentem He is back (Je zpátky). Nizozemský klub o tom informoval na svých oficiálních stránkách.

Černý natrvalo přestoupil do Twente

Český fotbalista Václav Černý přestoupil z Utrechtu do jiného nizozemského klubu Enschede, kde už v minulé sezoně hostoval. Twente s třiadvacetiletým útočníkem, který se zotavuje po únorové operaci kolena, podepsal dvouletou smlouvu s opcí na další dva roky.

Twente má zájem o setrvání Černého, snaží se dojednat přestup

Václav Černý dlouhodobě laboruje s přetrženými kolenními vazy a místo účasti na evropském šampionátu tak může vyřešit svou další budoucnost. Český křídelník patří Utrechtu, letos úspěšně hostoval v Twente a celek z Enschede pracuje na trvalém přestupu...

Po první operaci jsem se vrátil, zvládnu to i podruhé, věří Černý

Český záložník Václav Černý z Twente Enschede je po druhé operaci předního zkříženého vazu v koleni, tentokrát na levé noze. Třiadvacetiletému útočníkovi před mnohaměsíční pauzou dodává optimismus i to, že po prvním chirurgickém zákroku v prosinci 2017 se také dostal zpátky na vrcholnou úroveň a do reprezentační formy

Černému skončila sezona, opět si vážně zranil koleno

Václavu Černému z Twente Enschede předčasně skončila sezona. Vyšetření potvrdilo, že si třiadvacetiletý reprezentant ve čtvrtečním zápase nizozemské ligy s Ajaxem Amsterodam přetrhnul vaz v koleni. Černý už podobné zranění utrpěl v říjnu 2017 a nehrál jedenáct měsíců.

Češi v zahraničí: Dva kousky Černého, trefili se Vydra, Schick a Krmenčík

Dva zásahy Václava Černého pomohly nizozemskému Twente k vítězství nad Emmenem. Trefil se také Patrik Schick za Leverkusen a Matěj Vydra za Burnley. Gólem na poslední chvíli odvrátil vyřazení z FA Cupu. První gól v novém angažmá si připsal Michael Krmenčík v řecké lize.

Češi v zahraničí: To je kanonáda. Krásné góly dali Schick i Pekhart. Stříleli i další

Jakub Jankto pomohl k vítězství Sampdorie brankou i asistencí. Parádním gólem do sítě Bayernu se blýskl Patrik Schick z Leverkusenu. Tomáš Pekhart je nejlepším střelcem polské ligy, ale tentokrát jeho povedená trefa do sítě Mielce Legii Varšava nepomohla. Ani branka Milana Škody nestačila Rizesporu k bodům v Trabzonu. V Rumunsku se trefil obránce Ondřej Bačo, na Kypru zase Tomáš Wágner.

Češi v zahraničí: Souček odstartoval povedený střelecký víkend!

Tomáš Souček už v pátek načal střelecky povedený víkend českých legionářů brankou proti Leedsu. V Maďarsku se následně trefil Jakub Plšek, ale to byl jen začátek. Posléze se totiž trefil také Jakub Jankto na Maradonově stadionu v Neapoli a hned čtyři branky měli na svědomí Češi v Polsku. Přesněji řečeno dva střelci. Tomáš Pekhart pomohl dvěma brankami k vítězství Legie Varšava v Krakově a Petr Schwarz dvěma proměněnými penaltami zase k triumfu Rakówa Czestochowa nad Jagiellonií. A k tomu všemu ještě Milan Škoda zařídil v nastavení vítězství tureckého Rizesporu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele