Další články

Sparta poslala obránce Radakoviče na roční hostování do Ruska

Obránce Uroš Radakovič odešel ze Sparty na roční hostování s opcí do ruského prvoligového týmu Gazovik Orenburg. Pražané o tom informovali na svém webu.

Radaković svým prvním ligovým gólem zahájil obrat Sparty

Svým prvním gólem ve sparťanském dresu zahájil srbský stoper Uroš Radaković vítězný obrat Pražanů na půdě Karviné. Radaković smazal karvinský náskok, hosté pak přidali ještě další dvě branky a po třech venkovních prohrách 0:1 v řadě vybojovali ve Slezsku plný počet bodů.

Smolař Radaković děkoval fanouškům, že skandovali jeho jméno

Sparťanský obránce Uroš Radaković po čtvrtečním vyřazení v druhém předkole Evropské ligy se Spartakem Subotica, pod které se podepsal penaltovým faulem, dva dny skoro nemohl spát a zklamání se snažil zahánět s rodinou. Podrželi ho i spoluhráči a trenér a v dnešním duelu třetího ligového kola se Slováckem ho skandováním jména podpořili také fanoušci.

Byla to tragédie, hodnotil výkon Sparty v Srbsku Radakovič

Hodně nepovedenou soutěžní premiéru v dresu Sparty má za sebou srbský obránce Uroš Radakovič. Po přestupu z Olomouce dostal šanci v úvodním utkání 2. předkola Evropské ligy ve své rodné vlasti na půdě Subotice a svým výkonem se podepsal pod prohru 0:2, po níž Pražanům hrozí brzké vyřazení ze soutěže.

Radakovič nečekal, že odehraje hned celý zápas, a mohl dát i gól

V úterý se stal posilou Sparty a o den později už obránce Uroš Radaković odehrál za svůj nový tým první zápas. V přípravě proti Ružomberoku navzdory původním plánům vydržel čtyřiadvacetiletý srbský stoper na hřišti celých 90 minut a jednou se dostal i do šance. Ani on však bezbrankové skóre nezlomil.

Třetí posilou Sparty je obránce Radakovič z Olomouce

Třetí letní posilou Sparty se stal Uroš Radakovič z Olomouce. Pražané zaplatili částku stanovenou výstupní klauzulí, kterou měl čtyřiadvacetiletý srbský stoper ve smlouvě se Sigmou, a podepsali s ním tříletý kontrakt s následnou opcí na jeden rok. Oba kluby o tom informovaly na svých webech.

Olomouc získala na hostování z Boloni obránce Radakoviće

Olomouc získala srbského obránce Uroše Radakoviće. Jednadvacetiletý fotbalista do týmu ligového nováčka přichází na roční hostování s opcí z Boloni. Sigma o tom informovala na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele