Tomáš Ujfaluši Články

Ujfaluši by měl být na středeční zápas fit, trénoval už naplno

Trenér české fotbalové reprezentace Petr Rada věří, že se obránce Tomáš Ujfaluši stihne do středečního utkání na půdě Severního Irska uzdravit. Dočasného kapitána národního týmu trápily v posledních dnech problémy s podkolenní šlachou, ale podle kouče už dnes potíže necítil. Více však ukáže až podvečerní trénink na Strahově.

Rada povolal Kladrubského, protože problémy má i Ujfaluši

Povolání Jiřího Kladrubského do fotbalové reprezentace si vynutilo další zranění. Trenér Petr Rada dnes před podvečerním tréninkem v Kunicích novinářům řekl, že příjezd sparťanského univerzála si vyžádaly problémy s podkolenní šlachou, které ráno ohlásil kapitán mužstva Tomáš Ujfaluši.

Ujfaluši: Sezonu jsme nastartovali výborně

V Atlétiku Madrid je Tomáš Ujfaluši teprve od léta, ale už teď si v něm splnil jeden z velkých snů. Zaskakující kapitán národního týmu odstartoval angažmá ve věhlasném španělském klubu báječně, Atlético zvládlo nástrahy třetího předkola Ligy mistrů a Ujfaluši se může těšit, že si na podzim vůbec poprvé v kariéře zahraje slavnou soutěž.

Ujfaluši se s Atlétikem rychle sžil, španělsky se učí i z filmů

Fotbalový obránce Tomáš Ujfaluši si nemůže vynachválit svůj nedávný přestup z Fiorentiny do Atlétika Madrid. Zkušený reprezentační zadák se v novém prostředí brzy adaptoval, uvítal ofenzivní styl, který mu prý maximálně vyhovuje, a rychlým tempem se i s pomocí filmů učí španělsky. Naprosto spokojený však bude jedině, když madridský klub postoupí z třetího předkola do hlavní fáze Ligy mistrů.

Sevilla prý chce po Ujfalušim odškodné, podle Laciny nemá nárok

Českého reprezentanta Tomáše Ujfalušiho by mohla v úvodu jeho angažmá v Atlétiku Madrid čekat nepříjemná tahanice. Jak uvedla německá agentura SID s odkazem na španělská média, požaduje po třicetiletém obránci vysoké odškodné FC Sevilla za údajné porušení kontraktu.

Ujfaluši s Atlétikem zatím prohrává

Tomáš Ujfaluši má za sebou první zápas v základní sestavě Atlétika Madrid, s kterým ve středu podlehl na turné po Mexiku 0:1 týmu Cruz Azul.

Atlético přivítalo Ujfalušiho jako velkou posilu

Jako velkou posilu dnes představil prezident Atlétika Madrid Enriquo Cerezo Torres českého reprezentanta Tomáše Ujfalušiho. Ten se poprvé oficiálně předvedl v dresu svého nového zaměstnavatele; do Madridu zamířil na začátku července z italské Fiorentiny, s níž se rozhodl neprodloužit smlouvu.

Španělský tisk vychvaluje Ujfalušiho

Španělské sportovní listy As a Sport dnes vykreslily příznivý obrázek českého reprezentanta Tomáše Ujfalušiho, který v úterý podepsal tříletý kontrakt s Atlétikem Madrid. Ujfaluši bude v Madridu představen 10. července.

Ujfaluši se upsal na tři roky Atlétiku Madrid

Reprezentační obránce Tomáš Ujfaluši se stane hráčem španělského týmu Atlético Madrid. Agentuře Mediafax informaci potvrdil v úterý hráčův agent Dalibor Lacina.

Čeští reprezentanti se poprali v klubu

O českých reprezentantech se znovu mluví v negativním světle. Po noci s prostitutkami se tentokrát čtveřice Milan Baroš, Tomáš Ujfaluši, Radoslav Kováč a Martin Fenin zapletla nad ránem do bitky v pražském baru Kozička, tvrdí deník Blesk.

Ujfaluši: Portugalci, to není jen Ronaldo

V reprezentaci se Tomáš Ujfaluši usídlil už před více než sedmi lety, ale za tu dobu nepodstoupil mnoho těžších zápasů, než jaký jej čeká ve středu na evropském šampionátu. Jím dirigovaná obrana bude v Ženevě krotit výpady portugalských ofenzivních hvězd v čele s Cristianem Ronaldem, zřejmě nejlepším hráčem současnosti.

Ujfaluši chce kamarádům připravit hezké loučení s reprezentací

Tomáš Ujfaluši po evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku přijde o své dlouholeté parťáky. Konec v národním týmu po mistrovství ohlásili třeba útočník Jan Koller se záložníkem Tomášem Galáskem a brankářem Jaromírem Blažkem, přemýšlí o něm i jeho velký kamarád Marek Jankulovski.

Čechy povede za zlatem kapitán Ujfaluši

Českou reprezentaci povede na mistrovství Evropy jako kapitán Tomáš Ujfaluši, který tak ponese pásku místo zraněného Tomáše Rosického. Rozhodlo se o tom při dnešní pražské schůzce trenéra Karla Brücknera s nejzkušenějšími hráči národního týmu.

Fotbalista roku vzejde z pětice hráčů působících v zahraničí

Z pětice hráčů, kteří působí v zahraničních klubech, vzejde Fotbalista roku 2007. Mezi kandidáty na vítězství v 43. ročníku ankety jsou brankář Chelsea Petr Čech, obránci Marek Jankulovski z AC Milán a Tomáš Ujfaluši, který oblékal dres Fiorentiny, a záložníci Tomáš Rosický z Arsenalu s Pavlem Nedvědem z Juventusu Turín.

Ujfaluši prý do Atlétika ještě nepřestoupil

Zatímco zahraniční média píší o přestupu Tomáše Ujfalušiho do Atlétika Madrid jako o hotové záležitosti, český reprezentační obránce to vytrvale popírá. Žádný nový kontrakt podle svých slov dosud nepodepsal a dříve než po mistrovství Evropy ani přestup neoznámí. Fotbalista to dnes řekl na tiskové konferenci na závěr soustředění v rakouském Bad Kleinkirchheimu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele