Tomáš Ujfaluši Články

Ujfaluši skončil v Galatasarayi a nevyloučil návrat do Česka

Český fotbalista Tomáš Ujfaluši skončil v Galatasarayi. Turecký celek neuplatnil opci, kterou na bývalého reprezentanta měl, a obě strany se dohodly, že nebudou ve spolupráci pokračovat. Nyní se Ujfaluši soustředí na doléčení kolena, poté bude hledat nové angažmá. Nevyloučil ani návrat do Česka.

Ujfaluši plánuje za měsíc začít s přípravou, ještě rok chce hrát

Kvůli zranění Tomáš Ujfaluši z Galatasaraye Istanbul už deset měsíců nehraje a jeho operované koleno stále není stoprocentně v pořádku. Bývalý reprezentant trénuje individuálně a věří, že přibližně za měsíc by se mohl plně zapojit do přípravy. Rád by odehrál ještě aspoň jednu sezonu, na druhou stranu nevyloučil ani konec kariéry...

Ujfaluši si poranil meniskus a absolvoval artroskopický zákrok

Bývalému českému reprezentantovi Tomáši Ujfalušimu komplikují návrat po těžkém zranění kolena další zdravotní problémy. Během běžeckého tréninku si hráč istanbulského Galatasaraye poranil meniskus a dnes v Praze podstoupil artroskopický zákrok.

Ujfaluši je po operaci kolena, čeká ho půlroční pauza

Tomáš Ujfaluši je po operaci kolena, které se podrobil v pondělí v Praze. Na vysočanské klinice Centrum léčby pohybového aparátu Ujfaluši podstoupil plastiku předního zkříženého vazu v levém koleně a teď zadáka Galatasaraye a bývalého reprezentačního kapitána čeká asi půlroční pauza.

Ujfaluši podstoupí operaci kolena v příštím týdnu

Bývalý reprezentační kapitán Tomáš Ujfaluši podstoupí operaci zraněného levého kolena v Praze na začátku příštího týdne. Plastiku přetrženého zkříženého vazu absolvuje zadák Galatasaraye Istanbul podle svého manažera Dalibora Laciny na klinice Centrum léčby pohybového aparátu (CLPA) v pražských Vysočanech. Pak jej čeká asi půlroční pauza.

Ujfaluši si zranil koleno, mimo bude až půl roku

Český fotbalista Tomáš Ujfaluši si na dnešním tréninku přetrhl zkřížený vaz v levém koleni a bude chybět Galatasarayi Istanbul až šest měsíců. ČTK to řekl hráčův agent Dalibor Lacina.

Ujfaluši si užil Euro jako fanoušek, do reprezentace se nevrátí

Mistrovství Evropy poprvé navštívil v roli fanouška českého týmu, v němž strávil osm let. Obránce Tomáš Ujfaluši vyloučil, že by ve 34 letech ještě někdy reprezentační dres oblékl. Výkon týmu na šampionátu mu udělal radost. O rozhodnutí svého spoluhráče z Galatasaraye Milana Baroše ukončit po ME reprezentační kariéru věděl už delší dobu.

Baroš s Ujfalušim vyhráli s Galatasarayem tureckou ligu

Čeští fotbalisté Milan Baroš a Tomáš Ujfaluši vyhráli s Galatasarayem tureckou ligu. Istanbulský klub získal titul po čtyřleté pauze díky dnešní bezbrankové remíze v posledním kole play off s městským rivalem Fenerbahce, před kterým udržel v konečné tabulce jednobodový náskok.

Ujfaluši: Na titul jsem natěšený, ale cesta je ještě dlouhá

Tomáš Ujfaluši loni v létě přestoupil z Atlética Madrid do tureckého Galatasaraye Istanbul, aby konečně získal premiérový ligový titul v kariéře. A po 28 zápasech této sezony má svůj sen na dosah: nejslavnější turecký klub navýšil náskok v tabulce před městským rivalem Fenerbahce na devět bodů.

Ujfaluši přestoupil z Atlética Madrid do Galatasaraye

Obránce Tomáš Ujfaluši přestoupil z Atlética Madrid do Galatasaraye. V novém působišti podepsal smlouvu na dva roky s roční opcí a v Istanbulu si zahraje s dalším českým hráčem Milanem Barošem. O přestupu informoval Ujfalušiho agent Dalibor Lacina.

Ujfaluši by se měl zítra upsat Galatasarayi

Tomáš Ujfaluši po třech letech opustí Atlético Madrid, jehož vedení souhlasilo s prodejem robustního obránce do Galatasaraye. Istanbulský celek dnes informoval o tom, že s bývalým českým reprezentantem zahájil jednání o smlouvě, která by měla během zítřka být uzavřena podpisem...

Galatasaray jedná o příchodu Ujfalušiho, Forlána a Reyese

V uplynulém ročníku turecké Süper Lig skončil Galatasaray až na ostudné osmé příčce, do nové sezóny tak má co napravovat a jeho vedení hodlá vydatně posílit. Do Istanbulu by z Atlética Madrid mohlo zamířit trio Tomáš Ujfaluši, Diego Forlán, José Antonio Reyes, jednání mezi kluby již probíhají...

Ujfaluši: Mám za sebou nejlepší rok kariéry

Český obránce Tomáš Ujfaluši má za sebou podle vlastních slov nejlepší rok kariéry. Ve třiatřiceti letech se v roce 2010 dočkal s Atlétikem Madrid triumfu v Evropské lize a evropském Superpoháru, navíc byl ve finále Španělského poháru. Navázal tak na svou dosud jedinou trofej, kterou získal před sedmi lety s Hamburkem.

Ujfaluši si nemyslí, že je Atlético v krizi

Úřadující vítěz Evropské ligy Atlético Madrid po slibném úvodu sezony jako by ztrácel dech. V Evropské lize podlehl doma 2:3 Soluni a v závěrečném kole s ní bude na dálku bojovat o postup. V domácí soutěži prohrál poslední dva zápasy a klesl na osmou příčku v tabulce. Český obránce Tomáš Ujfaluši si ale nemyslí, že jeho tým prochází krizí, naopak věští lepší zítřky.

Rozzlobený Ujfaluši: Takový zápas můžete odehrát jenom jeden v životě

V neděli večer se v rámci španělské nejvyšší soutěže hrály dva atraktivní zápasy a v obou z nich o sobě dali hodně neslavně vědět rozhodčí, kteří společně s klubovými zklamáními ze Zaragozy a Deportiva tvoří nejslabší články letošní sezony Primera Division. Jednomu z nich stále spílá i obránce Atlética Madrid Tomáš Ujfaluši...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele