Zásluhu na remíze s Lyonem má celý tým, říká žolík Přikryl

Jako dokonalý žolík se proti Lyonu představil sparťan Tomáš Přikryl. Dvacetiletý univerzál po několika vteřinách na hřišti vymyslel gólovou přihrávku pro Josefa Hušbauera, která znamenala remízu 1:1 a postup Pražanů ze skupiny Evropské ligy.

Přikryl byl rád, že odčinil zaváhání při vyrovnávacím gólu

Za stavu 1:0 zahodil šanci na pojistku, v 86. minutě neuhlídal soupeřova hráče při vyrovnávací trefě, nakonec ale své zaváhání napravil. Sparťan Tomáš Přikryl v poslední minutě vystřelil Pražanům výhru 2:1 v Jablonci a gól ho mohl těšit o to víc, že byl jeho premiérový v této ligové sezoně.

Přikryl se těší na "svoji" Olomouc, ale šetřit ji nehodlá

Poprvé v kariéře se postaví proti týmu, kde vyrostl, šetřit ho ale v pátek nehodlá. Zápas s velkým nábojem vyhlíží univerzál Sparty Tomáš Přikryl, který se v páteční ligové předehrávce postaví proti Olomouci. Na hanácký klub dopustit nedá, teď ale Přikryla zajímá jen úspěch Sparty. Pražanům jde totiž o to, aby se udrželi ve hře o titul.

Radši bych bral výhru 5:0 a byl bez gólu, říká Přikryl

Ofenzivní talent Tomáš Přikryl dává góly a zachraňuje tím Spartě důležité body. V dnešním derby se Slavií to platilo už ve čtvrtém utkání za sebou. Přikrylova střelecká pohoda drží letenský tým, ale sám hráč po duelu v Edenu nevypadal nijak nadšeně.

Přikryl se stává spasitelem Sparty

Devatenáctiletý talent Tomáš Přikryl se brzy po zimním příchodu z Olomouce zabydlel v základní sestavě Sparty a stává se jejím spasitelem v boji o titul. Loňský vicemistr Evropy do 19 let rozhodl vítěznými góly poslední dva ligové duely na Žižkově a v pátek proti Ostravě a nasměroval Letenské k dvěma shodným výhrám 2:0. Přikryl si povedený start v novém angažmá pochvaluje a věří, že se mu bude dařit i v dalších zápasech.

Přikryl dal Spartě přednost před City, chce do základní sestavy

Měl nabídky z Manchesteru City, Kolína nad Rýnem nebo Hoffenheimu, talent Tomáš Přikryl se ale rozhodl pro postupný krok v kariéře a z Olomouce přestoupil do Sparty. Na Letné se chce prosadit do základní sestavy a vyhrát na jaře titul.

Přikryl je třetí zimní posilou Sparty

Sparta získala třetí zimní posilu. Z Olomouce do pražského klubu přichází univerzální hráč Tomáš Přikryl, loňský vicemistr Evropy do 19 let. Přikryl na Letné uzavře smlouvu na 4,5 roku poté, co se oba kluby dnes dohodly na přestupu. Sparta o tom informovala v tiskové zprávě.

Sparta je blíž k získání Přikryla, s Olomoucí bude ještě jednat

Sparta je po dnešním jednání s Olomoucí znovu o něco blíž k získání talentovaného univerzála Tomáše Přikryla, ale k definitivní dohodě s vedením Sigmy Pražané zatím nedospěli. Představitelé obou klubů mají další díl jednání absolvovat v nejbližších dnech, potom možná bude příchod 19letého Přikryla na Letnou zpečetěn.

Sparta dnes v Olomouci jednala o přestupu útočníka Přikryla

Zájem Sparty o olomouckého útočníka Tomáše Přikryla přerostl v přímé jednání mezi oběma kluby. Vedení pražského týmu dnes na Hané absolvovalo se zástupci Sigmy schůzku, která však nepřinesla konkrétní výsledek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele