Přikryl se snažil, ale kanonýra Komličenka nahradit nedokázal

Těžký úkol dnes dostal útočník Tomáš Přikryl do utkání na půdě Bohemians Praha 1905. V útoku Mladé Boleslavi měl nahradit nejlepšího střelce české ligy Nikolaje Komličenka, který týmu citelně chyběl kvůli trestu za osmou žlutou kartu. K rozhodující brance měl před poločasem blízko, ale střelecky se neprosadil a plně ho nahradit nedokázal.

Přikryl měl být vystřídán, pak ale napravil zahozenou šanci

Nejprve zahodil velkou šanci, pak měl být vystřídán, nakonec se ale Tomáš Přikryl stal hrdinou Mladé Boleslavi a v nastaveném čase rozhodl o domácí výhře 1:0 nad Jabloncem. Gól v zápase 22. ligového kola proto slavil ještě více než obvykle.

Podle Přikryla má Mladá Boleslav sezonu jak na horské dráze

V Mladé Boleslavi podle záložníka Tomáše Přikryla prožívají sezonu jak na horské dráze. Jednou 6:1 vyhrají, v následném duelu 1:6 prohrají, a tak stále dokola. I tentokráte výhrou 3:0 nad Bohemians Praha 1905 se dokázali vzpamatovat z porážky 1:4 na Spartě. A výrazně k tomu přispěl právě Přikryl, který otevřel skóre a na dalších dvou brankách se podílel.

Zlomily nás standardní situace, litoval Přikryl po Teplicích

Fotbalisté Mladé Boleslavi v zápase 10. ligového kola s Teplicemi dvakrát vedli, ovšem o náskok vždy přišli po rohových kopech soupeře. Ani přes dobrý výkon tak mladoboleslavští neukončili výsledkovou krizi a ztratili body pojedenácté z posledních 13 utkání.

Přikryl litoval, že se Boleslav nechala v úvodu zbláznit

Ofenzivní záložník Tomáš Přikryl litoval, že se hráči Mladé Boleslavi nechali v úvodu dnešního ligového duelu s Plzní příliš strhnout k otevřené hře a útočení. Viktoria je za to ztrestala dvěma rychlými góly v prvních čtrnácti minutách a rozhodla o svém vítězství 2:0.

Teploty jsou tu extrémní, řekl Přikryl k počasí v Albánii

Mladoboleslavské podle očekávání přivítalo v Albánii extrémní horko, které překonává i aktuální vedra v České republice. Záložník Tomáš Přikryl se však se spoluhráči snaží teploty kolem 40 stupňů Celsia nevnímat jako nevýhodu a co nejlépe se připravit na odvetu 3. předkola Evropské ligy, ve kterém se Boleslav hodlá poprat se Skënderbeu Korcë o postup.

V nominaci reprezentace je i Jugas, vypadli zranění Šural a Fillo

Obránci Jakub Jugas s Ondřejem Čelůstkou a záložníci Petr Mareš s Tomášem Přikrylem rozšířili nominaci reprezentace na červnový přípravný zápas v Belgii a následnou kvalifikaci mistrovství světa v Norsku. Kvůli zdravotním problémům naopak z výběru trenéra Karla Jarolíma vypadli sparťan Josef Šural a další záložník Martin Fillo z Teplic.

Schick s reprezentací zatím zůstává, přijeli i Přikryl s Marešem

Trenér reprezentace Karel Jarolím rozšířil nominaci na zápasy s Litvou a San Marinem o Tomáše Přikryla a Petra Mareše z Mladé Boleslavi. S týmem zatím stále zůstává i Patrik Schick, který má poraněný kotník, a řeší se, zda by mohl být připravený alespoň na kvalifikační duel v San Marinu.

Přikryl přijel na zápas rovnou z porodnice, gól mu těsně unikl

Mladoboleslavský Tomáš Přikryl má za sebou rozporuplný den. Dopoledne prožil nejkrásnější chvíle života, když se mu narodila dcera. Hned z porodnice jel na utkání na Spartě, které mu však radost zkazilo prohrou 0:2.

Sparta potvrdila příchod Zahustela, podepsal smlouvu na 3,5 roku

Reprezentační záložník Ondřej Zahustel se definitivně stal posilou fotbalistů Sparty, kam přestoupil z Mladé Boleslavi. Letenský klub to dnes potvrdil na tiskové konferenci s tím, že čtyřiadvacetiletý krajní hráč podepsal smlouvu do léta 2019. Opačným směrem Sparta poslala na přestup Tomáše Přikryla s obráncem Lukášem Pauschekem.

Sparta prý získala z Mladé Boleslavi záložníka Zahustela

Záložník Ondřej Zahustel odešel podle serveru iDnes.cz z Mladé Boleslavi do Sparty. Opačným směrem letenský klub poslal rovněž na přestup Tomáše Přikryla s obráncem Lukášem Pauschekem, kteří na podzim hostovali v Dukle, respektive Bohemians 1905.

Přikryl bude opět hostovat v Dukle, Nešpor míří do Polska

Pražskou Spartu opouštějí v letní přestávce další dva fotbalisté. Ofenzivní záložník Tomáš Přikryl bude i v nadcházející sezoně hostovat v Dukle, jejíž dres oblékal v uplynulé jarní části. Z letenského klubu odchází na hostování i útočník Martin Nešpor, který bude hrát za polský Piast Gliwice. Sparta o tom informovala na svých internetových stránkách.

Přikryl zamířil ze Sparty na hostování do Dukly

Tomáš Přikryl opouští pražskou Spartu. Dvaadvacetiletý křídelní hráč stráví jarní část prvoligové sezony na hostování v Dukle, kde by měl mít větší herní vytížení před červnovým evropským šampionátem jednadvacítek na domácí půdě. Oba kluby o tom informovaly na svých internetových stránkách.

Sparťan Přikryl dal poprvé v jednom zápase dva góly

Poprvé v kariéře dal v ligovém zápase dvě branky a obě poslal spolu se srdíčkem přítelkyni na tribuně letenského stadionu. Záložník Tomáš Přikryl byl hlavním strůjcem včerejšího vítězství Sparty 3:0 nad Jihlavou v druhém kole ligy.

Jednadvacítce budou v přípravě chybět Přikryl s Petrákem

Česká reprezentace do jednadvaceti let bude v přípravných zápasech na Kypru a v Anglii postrádat záložníky Tomáše Přikryla ze Sparty a Ondřeje Petráka ze Slavie. Trenér Jakub Dovalil proto na závěrečná utkání letošního roku dodatečně povolal slávistu Jaromíra Zmrhala.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele