Další články

Příbram zahájila přípravu i s navrátilcem Pilíkem

Hráči Příbrami dnes vstoupili do zimní přípravy i s Tomášem Jablonským a Tomášem Pilíkem. Oba zkušení rutinéři budou s týmem trénovat, o jejich případném angažmá se rozhodne později.

Jablonský se po konci kariéry bude ve Slavii starat o cizince

Tomáš Jablonský, který v prosinci ukončil profesionální kariéru, bude pracovat pro pražskou Slavii. Třicetiletý bývalý obránce a odchovanec červenobílých se bude ve vršovickém klubu starat o zahraniční hráče.

Obránce Brna Jablonský ukončil fotbalovou kariéru

Třicetiletý obránce Brna Tomáš Jablonský ukončil z rodinných a osobních důvodů hráčskou kariéru. S klubem se dnes dohodl na rozvázání smlouvy. V první lize odehrál 190 utkání a vstřelil v nich tři branky.

Brno získalo ze Slavie obránce Jablonského

Brněnské hráče posílí Tomáš Jablonský. Devětadvacetiletý levý obránce přestoupil ze Slavie a podepsal smlouvu do léta 2018. Pokud projde zdravotními testy, zapojí se už v pátek do tréninku Zbrojovky a v sobotu by mohl nastoupit do přípravného utkání se Skalicí.

Jablonský raději jezdí Blankou, aby nemusel vidět stadion Sparty

Tomáš Jablonský se jako kovaný slávista nemůže dočkat nedělního ligového derby na Spartě. Odvěkého rivala nemusí až tolik, že se raději vyhýbá jeho stadionu na Letné a jezdí tunelem Blanka. Věří, že pokud Slavia stejně jako na podzim nedá Spartě prostor ke kombinační hře, mohla by zopakovat výhru 1:0.

Slavii může posílit bek Jablonský, s Voltrem už je dohodnutá

Do Slavie Praha by se mohl vrátit Tomáš Jablonský, který naposledy hrál za Slovan Bratislava. Osmadvacetiletý levý obránce či záložník začal s týmem nového kouče Dušana Uhrina mladšího trénovat a dnes už odehrál celý přípravný zápas s Jihlavou.

Jablonský odchází z Jablonce do Slovanu Bratislava

Obránce Tomáš Jablonský po pěti letech opouští Jablonec a zamířil do Slovanu Bratislava. Se slovenským mistrem, který v týdnu převzal jako hlavní trenér František Straka, podepsal smlouvu na dva roky. Jablonský odchází jako volný hráč, poté co neprodloužil kontrakt.

V Jablonci skončí Jablonský a Třešnák, tři hráči prodloužili

V Jablonci nad Nisou končí obránce Tomáš Jablonský a útočník Lukáš Třešňák, kterým po sezoně vyprší smlouva. Severočeský klub naopak prodloužil kontrakty zkušenému záložníkovi Tomáši Čížkovi, Brazilci Danielu Rossimu a dalšímu univerzálnímu hráči Lukáši Zoubelemu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele