Češi v zahraničí: Součkovi ukradli gól, Petráškovi a Černému zůstaly

Tomáš Souček se podílel na vítězství West Hamu United, ale branku mu nakonec sebrali. Pavel Kadeřábek si zase v bundeslize užil triumf Hoffenheimu nad Bayernem. Gól dával v polské lize obránce Tomáš Petrášek a s Rakówem atakuje čelo tabulky. Branky začíná sbírat Václav Černý v nizozemském Twente. Michael Krmenčík se v Belgii musel spokojit s asistencí...

Češi v zahraničí: Zazářil Krmenčík, dva góly dal i Schwarz

Dvě branky Michaela Krmenčíka pomohly Bruggám k jasnému vítězství ve Waregemu. Střelecky zasvítil v polské lize Petr Schwarz. Dvěma proměněnými penaltami pomohl k vítězství Rakówa nad Bielskem Bialou...

Hájka předčasné ukončení nizozemské ligy nezaskočilo

Hráče Vitesse Arnhem Tomáše Hájka nepřekvapilo, že nizozemská ligy byla v pátek jako první z evropských soutěží předčasně ukončena kvůli pandemii koronaviru. Osmadvacetiletého českého obránce na jednu stranu mrzí, že v úvodní sezoně po odchodu do zahraničí nemohl odehrát tolik co v minulých letech, ale vzhledem k nepříznivé epidemiologické situaci v zemi považuje rozhodnutí za jediné východisko.

Obránce Hájek přestoupil z Plzně do nizozemského Vitesse

Obránce Tomáš Hájek přestoupil z Plzně do Arnhemu. Sedmadvacetiletý fotbalista, který v jarní části minulé sezony hostoval v Mladé Boleslavi, s nizozemským klubem podepsal tříletou smlouvu.

Do plzeňského kádru na soustředění se nevešli Petržela či Pačinda

Do kádru Plzně pro soustředění v Rakousku se nedostali záložníci Milan Petržela s Erikem Pačindou a obránce Tomáš Hájek. Úřadující vicemistr řeší jejich další budoucnost, jasno by mělo být do konce týdne. Viktoria o tom informovala na svém webu.

Plzeň poslala obránce Hájka na hostování do Mladé Boleslavi

Z mistrovské Viktorie Plzeň odchází obránce Tomáš Hájek, který bude v jarní části sezony nastupovat za Mladou Boleslav. Ve středočeském klubu bude sedmadvacetiletý fotbalista působit na půlročním hostování bez opce. Místo Hájka se do přípravy Plzně zapojí Jiří Piroch, kterého si Viktoria stáhla z hostování v Karviné.

Jaro nám absolutně nevychází, řekl Hájek po další ztrátě Plzně

Plzeňský obránce Tomáš Hájek po prohře 1:2 s Mladou Boleslaví nedokázal vysvětlit, proč se prvoligový lídr na jaře tolik trápí a ze tří domácí zápasů získal pouhý bod. Šestadvacetiletý fotbalista doufá, že se Viktoria chytne v následujících venkovních utkáních a přiblíží se formě z podzimní části sezony.

Pořád je před námi sedm měsíců tvrdé práce, upozornil Hájek

Ačkoli fotbalisté Plzně po výhře 1:0 na Spartě mají na letenského soka v tabulce už patnáctibodový náskok, nechtějí podlehnout uspokojení. Stoper Viktorie Tomáš Hájek ví, že je zatím stále odehráno jen 10 kol první ligy a stále se může cokoli přihodit. Sám si pamatuje ze Zlína z minulých sezon, že podzim a jaro mohou být diametrálně odlišné.

Hrál jsem míč, řekl Hájek o sporné penaltě v Bukurešti

Čtvrteční porážku Plzně 0:3 v úvodním zápase skupiny Evropské ligy v Bukurešti odstartovala sporná penalta, ze které FCSB vstřelil vedoucí gól. Obránce Viktorie Tomáš Hájek byl přesvědčený, že v souboji s Constantinem Budescem trefil míč.

Hájek věří, že Plzeň v Bukurešti uspěje i bez několika opor

Obránce Tomáš Hájek věří, že fotbalisté Plzně se v dnešním úvodním utkání 3. předkola Ligy mistrů s FCSB vyrovnají s absencí několika opor a z Bukurešti si odvezou dobrý výsledek.

Plzeňští hráči věří, že Slavia s Brnem na Strahově zaváhá

Hráči Plzně zůstali až do závěrečného ligového kola ve hře o titul, ale situaci nemají ve vlastních rukách. Přesto hráči Viktorie věří ve šťastný mistrovský scénář - že v sobotu doma porazí Jihlavu a Slavia v azylu na Strahově klopýtne s Brnem.

Plzeň získala do obrany zlínského kapitána Hájka

Druhou zimní posilou Plzně je Tomáš Hájek, který přestoupil ze Zlína, kde byl kapitánem. Pětadvacetiletý stoper podepsal s Viktorií smlouvu na tři a půl roku. Poprvé se v novém týmu bude hlásit v sobotu. Výši přestupové částky kluby nezveřejnily.

Stoper Zlína Hájek dal Příbrami stejný gól jako Spartě

Svůj druhý ligový gól v kariéře vstřelil v dnešním duelu s Příbramí zlínský stoper Tomáš Hájek. Byl takřka navlas stejný jako jeho premiérová trefa v jarním duelu proti Spartě. Jak způsobem, tak i časem těsně před koncem prvního poločasu. Po rohovém kopu levačkou prostřelil celou obranu.

Hradec Králové získal Kuliče a ze Zlína obránce Hájka

Hradec Králové zahájí v pátek zimní přípravu i s posilami Markem Kuličem a Tomášem Hájkem. Bývalý reprezentační útočník Kulič přichází na testy z Mladé Boleslavi a pokud během ledna prokáže dobrou výkonnost a projde zdravotní prohlídkou, bude uzavřen jeho přestup.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele