Další články

Pešice a Galásek jsou novými asistenty u reprezentace

Josef Pešice střídá u reprezentace v roli asistenta trenéra Františka Komňackého. Realizační tým jako nový asistent rozšíří i Tomáš Galásek, bývalá dlouholetá opora reprezentační záložní řady. Pešice i Galásek se k týmu připojí už na začátku dalšího týdne, kdy se reprezentace v prvním utkání sezony představí příští středu v přípravném duelu na Ukrajině.

Galásek hraje fotbal za 400 eur měsíčně a chce být trenérem

Zahrál si na světovém šampionátu i v semifinále mistrovství Evropy, dnes však český fotbalista Tomáš Galásek působí až v páté nejvyšší německé soutěži a bere 400 eur měsíčně (asi deset tisíc korun). Více volného času pak využívá k přípravám na trenérský kurz, který ho od konce listopadu čeká. Právě v roli trenéra si umí představit svůj návrat k vrcholovému fotbalu.

Galásek s fotbalem nekončí, v Německu bude hrát pátou ligu

Bývalý kapitán české reprezentace Tomáš Galásek bude dál hrál fotbal, ale už ne na vrcholové úrovni. Šestatřicetiletý záložník se podle agentury SID dohodl na spolupráci s účastníkem páté nejvyšší soutěže v Německu FSV Erlangen-Bruck.

Galásek se zatím nerozhodl, s Norimberkem v kontaktu není

Budoucnost bývalého reprezentanta Tomáše Galáska zatím nadále není jasná. Šestatřicetiletý defenzivní záložník, který po této sezoně skončil v Borusii Mönchengladbach, nevyloučil pokračování v kariéře ani odchod z vrcholového fotbalu.

Galásek v Mönchengladbachu končí, půjde asi hrát nižší soutěž

Bez velkých poct, zato s pocitem úspěšně vykonané mise se dnes rozloučil s německou bundesligou bývalý český reprezentant Tomáš Galásek. Klub z Mönchengladbachu potvrdil, že s šestatřicetiletým záložníkem již do budoucna nepočítá a že očekává jeho odchod do nižší soutěže.

Galásek se podle Kickeru chystá ukončit kariéru

Tomáš Galásek má prý před sebou už jen jeden soutěžní zápas. Podle webové stránky magazínu Kicker se šestatřicetiletý defenzivní záložník Mönchengladbachu chystá po posledním kole tohoto ročníku bundesligy ukončit kariéru. Klub si za něj dnes navíc obstaral náhradu a podepsal smlouvu s typově podobným Nizozemcem Marcelem Meeuwisem z Rody Kerkrade.

Zraněný Galásek bude zřejmě opět chybět v záchranářských bojích

Bývalý český reprezentant Tomáš Galásek bude v důležitém sobotním duelu německé ligy na hřišti Leverkusenu zřejmě opět chybět svému Mönchengladbachu. Šestatřicetiletého záložníka trápí potíže se zádovým svalstvem, kvůli nimž už vynechal středeční vítězný duel v Chotěbuzi.

Fenin vyhrál s Frankfurtem turnaj v Halle

Útočník Martin Fenin přispěl dvěma góly k vítězství fotbalistů Eintrachtu Frankfurt na sobotním halovém turnaji v Halle. Další dvě branky vstřelil i včera, kdy jeho tým obsadil třetí místo v turnaji, který sám pořádal.

Gladbach získal po Galáskovi i Stalteriho s Baillym

Borussia Mönchengladbach je po podzimu s jedenácti body poslední a na jarní část sezóny proto mohutně posiluje. Vedle českého záložníka Tomáše Galáska přijdou do Porýní zachraňovat Bundesligu i obránce Paul Stalteri z Tottenhamu a brankář Logan Bailly, jenž doposud střežil tyče v belgickém Genku...

Galásek přestupuje do Mönchengladbachu

Český záložník Tomáš Galásek definitivně přestupuje z Baníku Ostrava do německé Borussie Mönchengladbach. Pětatřicetiletý záložník dnes večer úspěšně absolvoval zdravotní testy a vzápětí podepsal i novou smlouvu, aniž by za něj musel německý klub platit odstupné.

Galásek se chce vrátit do Německa, jedná s Mönchengladbachem

Tomáš Galásek možná ještě jednou okusí zahraniční angažmá. Pětatřicetiletý záložník Baníku Ostrava totiž podle německých médií jedná s bundesligovým Mönchengladbachem a rád by odešel. Podle informací ČTK nyní Baník čeká na hráčovo rozhodnutí.

Galásek začal remízou, Baník prý potřebuje více klidu

Remízou 0:0 s Brnem zahájil svůj návrat do ostravského dresu Tomáš Galásek. "Chybí nám více klidu," řekl novinářům pětatřicetiletý záložník, který se na Bazaly vrátil po dvanáctiletém působení v cizině.

Galásek se vrací do Ostravy

Bývalý kapitán reprezentace Tomáš Galásek se vrací do Ostravy, odkud před 12 lety zamířil na zahraniční angažmá. Pětatřicetiletý záložník v klubu podepsal roční smlouvu. Vedení klubu to oznámilo na dnešní tiskové konferenci.

Galásek se o víkendu rozhodne, jestli se vrátí do Baníku

Tomáš Galásek si má během víkendu udělat jasno o svém novém angažmá. Pětatřicetiletý defenzivní středopolař od minulé středy trénuje v Ostravě, které se v zákulisí připisují i velké šance na získání bývalého dlouholetého reprezentanta.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele