Češi v zahraničí: Zazářil Krmenčík, dva góly dal i Schwarz

Dvě branky Michaela Krmenčíka pomohly Bruggám k jasnému vítězství ve Waregemu. Střelecky zasvítil v polské lize Petr Schwarz. Dvěma proměněnými penaltami pomohl k vítězství Rakówa nad Bielskem Bialou...

Češi v zahraničí: Střelecký víkend! Premiérové trefy Krmenčíka, Schicka i Kalase

Střelecky vydařený víkend mají za sebou čeští hráči v zahraničních soutěžích. V Anglii se trefil obránce Bristolu Tomáš Kalas. Poprvé v belgické lize skóroval Michael Krmenčík i v německém Leverkusenu Patrik Schick. Branku si ovšem připsali i Milan Škoda za turecký Rizespor, Tomáš Pekhart z Legie Varšava či Tomáš Wágner z kyperské Salaminy.

Gólman Fryšták skončil v Bohemians a odešel do Senice

Bohemians 1905 opustil brankář Tomáš Fryšták, který jako volný hráč podepsal dvouletý kontrakt ve slovenské Senici. Pražané o tom informovali na facebooku.

Brankář Fryšták si v Bohemians vysloužil smlouvu do roku 2020

Brankář Tomáš Fryšták prodloužil smlouvu s fotbalisty Bohemians Praha 1905 až do roku 2020. Současné gólmanské jedničce týmu končil původní kontrakt po této sezoně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele