Další články

Frejlach si na svou branku do sítě Boleslavi moc nepamatuje

Poněkud zvláštní zápas odehrál dnes proti Mladé Boleslavi brněnský středopolař Tomáš Frejlach, který ve 46. minutě po úniku Švancary otevřel skóre utkání, v němž Brno remizovalo 1:1. Sedmadvacetiletý Frejlach hrál většinu zápasu zřejmě s lehkým otřesem mozku, a proto si ani svůj gól nepamatuje.

S týmem Brna začal přípravu záložník Frejlach ze Slavie

V Brně dnes zahájil přípravu záložník Tomáš Frejlach ze Slavie Praha, který je ve Zbrojovce první posilou v zimní přestávce. Vedení klubu ještě jedná o příchodu stopera Muamera Avdiče ze Znojma, který je členem bosenské jednadvacítky, a tým by měl posílit ještě jeden útočník.

Slavii opouštějí tři hráči, přijít mají čtyři posily

Slavia Praha po nepovedeném závěru podzimní části ligy již nepočítá se službami Tomáše Frejlacha, Róberta Cicmana a Zorana Milutinoviče. Na úterní schůzce o tom rozhodlo vedení a sportovní úsek klubu.

Slavia se posílila o záložníka Frejlacha z Baníku

Ofenzivní záložník Tomáš Frejlach přestupuje z Baníku Ostravy do pražské Slavie. V Edenu dnes podepsal smlouvu na tři roky a už se zapojil do tréninku. Vedení pražského celku si od něj slibuje, že zacelí mezeru po bývalém kapitánovi Karolu Kiselovi, který odešel v létě do Sydney.

Frejlach může stý ligový start slavit proti Liberci

Tomáš Frejlach může v sobotu završit stovku ligových utkání a jubileum vychází zrovna na zápas proti Liberci, v němž strávil čtyři nezapomenutelné sezony. Pětadvacetiletý záložník však loni v létě severočeský klub opustil a teď už hájí barvy Baníku Ostrava.

Bylo to doslova vydřené, uvedl ostravský střelec Frejlach

Po slavičínské blamáži se v kabině ostravských fotbalistů rozlila částečná úleva. Baník po pěti prohrách v lize i ostudném vyřazení na půdě třetiligového celku v domácím poháru opět zabral a vylepšil si náladu vydřeným vítězstvím 1:0 nad Hradcem Králové.

Koubek: Soupeř byl lepší, vyhrál zaslouženě

Ostravský Baník prohrál na půdě běloruského Dněpru Mogilev 0:1 a pro postup tak v domácí odvetě musí bezpodmínečně zvítězit. Trenér Miroslav Koubek po prohře jeho týmu přiznal, že výhra Mogilevu nebyla náhodná.

Baník podepíše pět nových hráčů, šestý je na cestě

Ostrava dokončila příchod pěti nových posil. Obránce Zdeněk Šmejkal, záložníci Tomáš Frejlach s Josefem Hušbauerem a útočníci Tomáš Pilík a Zdeněk Koukal na Bazalech úspěšně prošli zdravotními testy a všichni podepíší tříleté smlouvy.

Ostrava získá Frejlacha a Pilíka

Dalšími posilami Baníku Ostrava jsou liberecký záložník Tomáš Frejlach a útočník Tomáš Pilík z Příbrami. Kluby i hráči jsou navzájem domluveni, oba fotbalisté by v příštích dnech po zdravotních testech měli na Bazalech podepsat smlouvy. Baník to oznámil na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele