Fellainimu skončila sezona, chybět bude i Cahill

Jedna špatná zpráva za druhou dnes večer stíhá fanoušky Evertonu. Toffees doma prohráli 0:1 s Readingem a vypadli z anglického FA Cupu, do konce sezony jim navíc bude chybět Marouane Fellaini a nucenou pauzu před sebou má i Tim Cahill...

Cahill má před odjezdem na šampionát smíšené pocity

Klíčový a prakticky jediný střílející hráč Evertonu, Australan Tim Cahill, se konečně připojil ke svému národnímu mužstvu v Kataru. Výjimečný hlavičkář se sice na asijský šampionát těší, avšak nerad nechává svůj klub na holičkách.

Cahillovi prý vyloučení s Německem zničilo kariéru

Se slzami v očích v neděli večer opouštěl stadion v Durbanu útočník australské reprezentace Tim Cahill. Nemusel vstřebat jen vysokou prohru 0:4 s Německem v úvodním duelu fotbalového šampionátu, zdrtilo jej i jeho vyloučení z 56. minuty, které prý bylo nezasloužené.

Cahill varuje Manchester: Pořád se zlepšujeme

Záložník Evertonu Tim Cahill varoval Manchester United před narůstající formou Toffees. Právě klub z Old Trafford bude Evertonu v neděli semifinálovým soupeřem v anglickém FA Cupu.

Cahill plánuje ukončit kariéru v Austrálii

Tim Cahill je jednou z největších hvězd Evertonu a v Goodison Parku plánuje ještě nějaký ten rok strávit, v Liverpoolu ale neukončí kariéru. Australský záložník hodlá ještě chvíli vydržet v Anglii a poté by se rád vrátil do vlasti...

Everton opět přišel o Cahilla

Jedna rána za druhou v posledních dnech stíhá Everton. Toffees nejprve nešťastně vypadli z Poháru UEFA, poté přišli o čtvrtou příčku zaručující start ve třetím předkole příštího ročníku Ligy mistrů a nyní ztratili jednoho ze svých klíčových hráčů. Záložník Tim Cahill si obnovil zranění a s největší pravděpodobností přijde o zbytek sezony...

Everton se zastal Cahilla

Záložník Evertonu Tim Cahill neobvyklým způsobem oslavoval vstřelení branky proti Portsmouthu, když překřížením rukou (jako by byly spoutány) vyjádřil podporu svému bratrovi, který byl odsouzen k šesti letům vězení. Tako reakce australského reprezentanta vyvolala vlnu nevole, ale jeho klub stojí plně při něm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele