Cahill plánuje ukončit kariéru v Austrálii

25.11.2008, 14:41
Aktuality
Tim Cahill je jednou z největších hvězd Evertonu a v Goodison Parku plánuje ještě nějaký ten rok strávit, v Liverpoolu ale neukončí kariéru. Australský záložník hodlá ještě chvíli vydržet v Anglii a poté by se rád vrátil do vlasti...

Cahillův kontrakt v Evertonu běží do léta roku 2012 a již teď má nabídku od jednoho klubu z Austrálie. Spolupráci od sezony 2010/2011 mu nabízí South Coast FC, který usiluje o licenci pro nejvyšší soutěž. Cahill by se rovněž staral o mládež a je připraven investovat do projektu vlastní peníze. Jeho jméno by pak měla nést mládežnická akademie.

"Nic by mě nepotěšilo více, než zahrát si během své kariéry za klub, o němž jsem přesvědčen, že dříve či později dostane licenci potřebnou k tomu hrát australskou nejvyšší soutěž. Chci být součástí toho všeho," prozradil Cahill pro server www.theworldgame.sbs.com.au.

"Chci se vrátit domů ještě v době, kdy budu moci něco nabídnout na hřišti, to je pro mě velice důležité. Samozřejmě v tuto chvíli nemohu být šťastnější v Evertonu, ale fotbal mi dal skvělý život a doma bych mu rád pomohl," dodal Cahill.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak to většinou chodi že nakonec kariery se vraci hrači do rodne země na rok až dva dohrat karieru

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyz je z Australie, tak je tezky se mu divit.

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeeeeee

Reagovat
Fedro

Rosický možná prej půjde do Sparty, taky už ukončit kariéru asi

Reagovat
smazaný uživatel

Super hráč!! Jsem zvědav jestli po něm nešáhne nějakej vetší klub. I když at radsi zustane v Evertonu, tam se mu daří, tam ho mají radi, tam je to "pan boxer" :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ještě chvilku vydrž, byla by Tě škoda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele