Další články

Konaté odešel z Mladé Boleslavi do dánského Vendsysselu

Ofenzivní záložník Tiémoko Konaté po roce opustil Mladou Boleslav a posílil nováčka dánské ligy Vendsyssel. Osmadvacetiletý univerzál z Pobřeží slonoviny v novém působišti podepsal půlroční smlouvu.

Sparta i v zimě sázela na internacionalizaci. Pomůže další přestupový rekord ke druhému místu?

Na Letné i v zimě pršely miliony za posily. Sparta znovu posunula český přestupový rekord a věří, že projekt internacionalizace konečně přinese ovoce. Za cíl si na Letné vytyčili druhé místo a postup do kvalifikace Ligy mistrů.

Konaté přestoupil ze Sparty do Mladé Boleslavi

Ofenzivní záložník Tiémoko Konaté přestoupil z pražské Sparty do Mladé Boleslavi. Sedmadvacetiletý fotbalista z Pobřeží slonoviny podepsal s novým klubem smlouvu do června 2019.

Ve Spartě nechtěný Konaté by mohl odejít do MLS

Záložník Tiémoko Konaté by mohl ze Sparty odejít do zámořské soutěže MLS. O sedmadvacetiletého fotbalistu Pobřeží slonoviny, se kterým už na Letné nepočítají, se zajímá New York City. Deníku Sport to potvrdil hráčův agent Orhan Dumanjič.

Nasadit Konatého nebylo snadné rozhodnutí, řekl Požár

V základní sestavě Sparty pro dnešní utkání s Bohemians 1905 se objevil i záložník Tiémoko Konaté a trenér Tomáš Požár přiznal, že nešlo o jednoduché rozhodnutí. Šestadvacetiletý fotbalista totiž v létě upadl u fanoušků v nemilost kvůli pokusu vytrucovat si přestup a ve čtvrtek se zase v úvodním duelu druhého kola Evropské ligy v Rostově podepsal pod debakl 0:4 červenou kartou.

Konaté ví, že fanouškům Sparty se musí omluvit hlavně na hřišti

Záložník Tiémoko Konaté věří, že se mu povede získat zpět důvěru fanoušků Sparty, kterou na podzim ztratil poté, co si chtěl vytrucovat přestup do Steauy Bukurešť. Šestadvacetiletý ofenzivní hráč současně moc dobře ví, že to musí především ukázat na hřišti.

Sparta deklasovala Ružomberok 5:0, zářil Konaté

Fotbalisté Sparty pokračují v zimní přípravě v dobrých výkonech. V dnešním utkání v Praze na hřišti Meteoru rozdrtili pátý celek slovenské ligy Ružomberok 5:0 a ani ve čtvrtém lednovém duelu nenašli přemožitele. Na čtyřech gólech se podílel Tiémoko Konaté.

Sparta vzala Konatého na milost, zapojí se do přípravy s áčkem

Záložník Tiémoko Konaté se v zimní přípravě zapojí do přípravy prvního týmu Sparty. Šestadvacetiletý hráč, který má na Letné ještě na dva roky smlouvu, byl z áčka vyřazen v srpnu, kdy si chtěl vymoci přestup do Steauy Bukurešť.

Konaté se omluvil fanouškům Sparty, byl prý vyčerpaný

Tiémoko Konaté, který si chtěl vymoci odchod ze Sparty, se na facebooku omluvil fanouškům i spoluhráčům. Své absence na trénincích vysvětlil psychickým i fyzickým vyčerpáním.

Konaté s Hušbauerem kvůli spekulacím nechyběli, řekl Ščasný

V nominaci Sparty na dnešní odvetu osmifinále MOL Cupu proti Pardubicím chyběli záložníci Josef Hušbauer s Tiémoko Konatém. Trenér Zdeněk Ščasný však po domácí výhře 3:1 a postupu do čtvrtfinále vyloučil, že by to bylo kvůli spekulacím o jejich možném konci na Letné.

Konaté jezdí na tréninky Sparty tramvají a chce být jako Ronaldo

Když přišel Tiémoko Konaté do Sparty, neuměl slovo česky ani anglicky. V obou jazycích se ale záložník z Pobřeží slonoviny pomalu zlepšuje a stejně postupně se propracovává i do sestavy českého mistra. Naposledy čtyřiadvacetiletý fotbalista nastoupil ve čtvrtek v Evropské lize proti Young Boys Bern.

Sparta získala na hostování Konatého z Pobřeží slonoviny

Pražskou Spartu posílil Afričan Tiémoko Konaté. Dvaadvacetiletý ofenzivní záložník či útočník z Pobřeží slonoviny uspěl na testech a bude na Letné hostovat do konce této sezony s následnou možností opce. Informoval o tom klubový web Sparty.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele