Další články

Silva kritizoval vedení Chelsea. Měla by se stanovit nová strategie, míní obránce

Mizernou sezonu zažívá Chelsea a po včerejším večeru je jasné, že Blues letos nezískají ani jednu trofej. Londýnský klub vypadl z Ligy mistrů a o čem přemýšlet má například jeho majitel Todd Boehly, taktika nástupce Romana Abramoviče nevychází a ví to i zkušený obránce Thiago Silva...

Obránce Thiago Silva bude i nadále hrát za Chelsea

Osmatřicetiletý obránce Thiago Silva bude i nadále hrát za Chelsea. Londýnský klub v pátek na webu informoval o tom, že s brazilským fotbalistou prodloužil smlouvu do léta 2024.

Nketiahův hřebíček v Haa La Landu: 21. kolo Premier League v kostce

Náskok vedoucího Arsenalu před Manchesterem City je stále pětibodový. Gunners totiž gólem Eddieho Nketiaha v 90. minutě zlomili odpor srdnatě vzdorujících United, očekávaný nedělní magnet ovládli 3:2 a odpověděli na jednoznačné vítězství Citizens nad Wolves 3:0, které hattrickem zařídil Erling Haaland. Nejlepší střelec soutěže má na kontě už 25 branek...

Arsenal March In On: 20. kolo Premier League v kostce

Fenomenální tažení Arsenalu pokračovalo v severolondýnském derby s Tottenhamem, na jehož stadionu zvítězil 2:0 a zvýšil náskok v čele soutěže na osm bodů. Obhájci titulu City totiž i kvůli nepochopitelnému selhání systému VAR prohráli v manchesterském derby s United 1:2. V Brightonu se zápas s Liverpoolem (3:0) obešel bez kontroverzí a životní formu v něm potvrdil záložník Solly March, který dvakrát skóroval a navrch přidal asistenci.

Slzy tvý legendy: Čtvrtfinále MS v kostce

Nalinkované to bylo moc pěkně. V semifinále Argentina s Brazílií, na opačné straně pavouka Francie a Portugalsko. Další dva obrovské zápasy a ve finále repete z legendárního mundialu 1998, střetnutí Messi vs. Ronaldo nebo něco na ten způsob. Jenže dva "trpaslíci” se téhle představě vzepřeli a na polštář stékaly slzy nejedné fotbalové legendy.

Kanonáda v Liverpoolu a nezastavitelný Haaland: 4. kolo Premier League v kostce

Před týdnem kousali fanoušci Reds zklamání na Old Trafford, v sobotu jásali po vyrovnání nejvyššího vítězství v historii Premier League. Ve formě hrající Roberto Firmino (2+3) a spol. totiž deklasovali Bournemouth 9:0. Vlastní příznivce potěšili i obhájci titulu z Manchesteru, které za famózním obratem proti Crystal Palace táhl autor hattricku Erling Haaland. Stoprocentní je nadále pouze Arsenal, jenž udolal Fulham.

Jesusovy hody a samba v Newcastlu: 34. kolo Premier League v kostce

Tak ty zprávy o velikonočním vzkříšení nejsou jen pověry! Gabriel Jesus se poprvé od začátku loňského března trefil v jednom utkání víc než jednou - a hned čtyřmi fíky dal zavzpomínat na odkaz Sergia Agüera. Samba se ale tančila i v Norwichi, kde Joelinton s (tím lepším) Brunem snad definitivně uvrhli Kanárky do druhé ligy...

Zesměšnění United a Arsenal mezi elitou: 28. kolo Premier League v kostce

V jednoznačnou záležitost ve prospěch obhájců titulu se změnilo manchesterské derby mezi City a United. Domácí s fenomenálně hrajícím Kevinem De Bruynem totiž městského rivala deklasovali 4:1 a nebýt brankáře Davida de Gey, odjížděli by hosté s ještě mnohem výraznějším přídělem.

Chelsea uzavřela nový kontrakt s obráncem Silvou

Thiago Silva je i ve svých 37 letech stále platným hráčem, londýnské Chelsea odvádí cenné služby a platit to bude i v nadcházejících měsících. Zkušený brazilský obránce měl smlouvu jen do konce června, podobně jako vedení ale stál o prodloužení a výsledkem jednání je kontrakt platný do června 2023...

Jorginhova "one man show" a Ranieriho návrat: 13. kolo Premier League v kostce

Do hlavní role se během víkendu obsadil Jorginho. Třetí nejlepší fotbalista světa v anketě o Zlatý míč nejprve v očekávaném šlágru víceméně daroval první gól Manchesteru United a krátce nato stanovil z pokutového kopu konečný výsledek. Vedoucí Chelsea na Stamford Bridge podruhé v řadě remizovala, čehož k snížení manka okamžitě využili nejbližší pronásledovatelé.

X faktor Toney a válec ze Stamford Bridge: 5. kolo Premier League v kostce

O čem se po 5. kole na Ostrovech nejvíce píše? O dominantním výkonu Chelsea v očekávaném šlágru i ukázce enormního potenciálu nejlepšího střelce EFL Championship v loňské sezoně. A nutno podotknout, že naprosto oprávněně.

Osm Brazilců nebude moct o víkendu hrát Premier League

Osm hráčů anglické Premier League podle všeho nebude moct hrát o víkendu za své kluby. Důvodem je pravidlo FIFA, které hráčům zastavuje činnost na pět dní v případě, že klub fotbalistu neuvolní na reprezentační sraz.

Šest klubů Premier League nepustilo Brazilce na reprezentaci

Šestice klubů anglické Premier League se rozhodla i přes hrozící sankce neuvolnit na reprezentační sraz brazilské hráče. Důvodem je, že by po návratu museli v Anglii do desetidenní karantény. Kluby by pak fotbalisty neměli k dispozici až na dva ligové zápasy, případně na první utkání v Lize mistrů.

Silva a Giroud zůstávají v Chelsea, prodloužili do roku 2022

Chelsea se bude i nadále spoléhat na Thiaga Silvu a Oliviera Girouda. Londýnský celek u zkušených hráčů aktivoval opce a prodloužil s nimi smlouvy i pro nadcházející sezónu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele