Další články

Chorvat Pletikosa ukončil reprezentační kariéru

Po Eduardovi a Ognjenu Vukojevičovi se i brankář Stipe Pletikosa rozhodl defnitivně rozloučit s reprezentačním dresem. Chorvatský brankář, který v národním týmu debutoval v roce 1999 a odehrál celkem 114 utkání, potvrdil dlouho se táhnoucí spekulace v rozhovoru pro Sportske novosti.

Pletikosovi zmařilo zranění možný přestup do Tottenhamu

Stipe Pletikosa letos ztratil místo v brance moskevského Spartaku a mocně toužil po odchodu. Chorvatský reprezentant byl žádaným zbožím v Anglii, kde měl zájem především Tottenham, z přestupu ale sešlo, neboť si Pletikosa poranil kolenní vazy a musí na operaci...

Chorvatská reprezentace - brankáři a obránci

Připravili jsme další pokračování seriálu, který představuje chorvatské hráče. V této části si představíme brankáře a obránce, kteří aktivně nastupují nebo ještě v letošním roce nastoupili za reprezentaci. Uvnitř článku naleznete známá jména jako Stipe Pletikosa nebo Robert Kovač, ale také méně známá jako Vedran Runje či Hrvoje Vejič.

28.12.2008 Životopisy 160 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele