Další články

Petrov chce po boji s leukémií opět hrát za Aston Villu

Bývalý bulharský reprezentant Stilijan Petrov se po úspěšném boji s leukémií chce vrátit k profesionálnímu fotbalu. Šestatřicetiletý záložník je připraven naskočit do letní přípravy svého posledního klubu Aston Villy, která sestupuje do druhé anglické ligy.

S leukémií bojující Petrov ukončil aktivní kariéru

Stilijan Petrov se dnes oficiálně rozloučil se svou aktivní kariérou. Bulharský záložník strávil poslední roky v Aston Ville, od loňského března pak bojuje s leukémií. A v dalších týdnech, měsících a letech se hodlá soustředit jenom na tento souboj a návrat do normálního života...

Uzdravující se Petrov: Byl to hodně, hodně dlouhý rok

Stilijan Petrov během své kariéry nastoupil ke spoustě těžkých zápasů, ten nejhorší a nejnáročnější boj si ovšem zažil během posledního roku. Bulharskému záložníkovi loni v březnu diagnostikovali akutní leukémii, někdejší hráč Aston Villy tento souboj ale úspěšně zvládá.

Petrov bojuje úspěšně, leukemie ustupuje

Bulharský fotbalista Stilijan Petrov zatím svádí úspěšný boj s akutní leukémií. Podle lékařů už kapitán Aston Villy nemá příznaky a nemoc, kterou u něj objevili v březnu, je na ústupu. Jak se ale píše na oficiálních stránkách Villans, Petrovův boj stále není u konce.

Petrov ukončil kvůli leukémii kariéru

Kapitán Aston Villy a bulharské reprezentace Stilijan Petrov ukončil kvůli akutní leukémii kariéru. Nemoc lékaři u dvaatřicetiletého záložníka objevili v pátek.

Stilijan Petrov onemocněl akutní leukémií

Velice špatnou zprávu se dnes od lékařů dozvěděl Stilijan Petrov. Kapitána Aston Villy v posledních dnech sužovaly horečky a podrobnější vyšetření nyní odhalilo, že bulharský reprezentační záložník trpí akutní leukémií...

Petrov bude i přes neúspěch dál reprezentovat

Už popáté v tomto kvalifikačním cyklu stál Stilijan Petrov se svými spoluhráči na špatné, poražené straně. Úterní prohra se Švýcarskem navíc Bulhary odsoudila tak akorát k boji s Walesem o předposlední příčku. Reprezentační kapitán však přesto nepropadá zoufalství a končit nehodlá...

Petrov: Rádi bychom Stewarta udrželi

Aston Villa se v uplynulé sezoně mohla spolehnout na služby dvou kvalitních křídelníků a může se stát, že od nového ročníku v jejím kádru nebude ani jeden. Do Manchesteru United už přestoupil Ashley Young a birminghamský celek by mohl opustit i Stewart Downing, o jehož služby má stále zájem Liverpool...

Je to nepřijatelné, říkal po prohře Petrov a chce znát nového trenéra

Minulý rok vystavil Aston Ville stopku v předkole Evropské ligy Rapid Vídeň a letos se Villans chystali na odplatu, když rakouský celek opět dostali. Jenže ani napodruhé se to anglickému mužstvu nepodařilo a bude bez pohárů. Navíc stále nemá trenéra, což se nelíbí kapitánovi Stilijanu Petrovovi.

Petrov věří, že Aston Villa letos ukončí čekání na trofej

Aston Villa čeká na trofej od roku 1996, kdy vyhrála anglický Ligový pohár. Půst by mohl skončit letos, birminghamský klub má nadějně rozehrané oba domácí poháry. Záložník Stilijan Petrov věří, že Villans letos některou z trofejí skutečně získají.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele