Další články

První letní posilou Dukly je záložník Koreš

První letní posilou Dukly Praha je záložník Štěpán Koreš. Sedmadvacetiletý středopolař, který strávil uplynulou sezonu na hostování ze Slavie ve Zlíně, přichází na Julisku jako volný hráč a s dejvickým klubem podepsal smlouvu do června 2018.

Koreš svými výkony drží Zlín nad sestupovou propastí

Záložník Štěpán Koreš pomáhá držet prvoligového nováčka ze Zlína nad sestupovou propastí. Sedmadvacetiletý fotbalista při posledních remízách s Teplicemi a Duklou skóroval, dnes zase pomohl asistencí k bodu na Slovácku (1:1). Po odchodu Lukáše Železníka a zranění Tomáše Poznara je Koreš se sedmi brankami nejlepším zlínským střelcem.

Koreš přichází ze Slavie na roční hostování do Zlína

Štěpán Koreš ze Slavie Praha posílí v rámci ročního hostování tým ligového nováčka Zlína, kde po dvoutýdenní zkoušce uzavřel smlouvu. V uplynulé sezoně šestadvacetiletý Koreš hostoval v Českých Budějovicích.

Koreš je na zkoušce u ligového nováčka Zlína

S týmem ligového nováčka Zlína se začal připravovat záložník Štěpán Koreš ze Slavie Praha. Šestadvacetiletý hráč přišel na dvoutýdenní zkoušku, o víkendu bude hrát ve zlínském dresu na turnaji v Žirovnici. V uplynulé sezoně Koreš hostoval v Českých Budějovicích.

Koreš zvládl s novým týmem tři tréninky a zařídil Dynamu bod

Štěpán Koreš teprve ve čtvrtek posílil České Budějovice a s novými spoluhráči zvládl jen tři tréninky, přesto v nedělním duelu úvodního kola první ligy s Libercem nastoupil v základní sestavě a patřil k nejlepším hráčům na trávníku. Svůj povedený výkon korunoval premiérovým gólem za Dynamo, jímž srovnal na 1:1 a zařídil nováčkovi bod.

Slavia získala na hostování z Mladé Boleslavi stopera Smejkala

Slavia získala v poslední den přestupního období na hostování do konce jarní části sezony z Mladé Boleslavi stopera Michala Smejkala. Opačným směrem zamířil na půlroční hostování záložník Štěpán Koreš. Slavia o tom informovala na svých internetových stránkách.

Koreš zachránil spoluhráče od první půlmilionové pokuty

Dvacet zápasů a takřka na den přesně dva roky čekal středopolař Slavie Praha Štěpán Koreš na vstřelení dalšího ligového gólu. Sobotní branka v Brně do sítě ligového nováčka Znojma znamenala pro Slavii nejen tříbodový zisk, ale také první odčinění pondělního debaklu s Teplicemi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele