Další články

Být běloch, mohl jsem být léta kapitánem Anglie, tvrdí Campbell

Bývalý obránce Sol Campbell nařkl FA z rasismu. Ve své autobiografii tvrdí, že kdyby byl běloch, nosil by v reprezentaci přes deset let kapitánskou pásku. Někdejší hráč Tottenhamu a Arsenalu nastoupil za Anglii k 73 zápasů, jako kapitán vedl národní mužstvo třikrát v přípravných duelech.

Bývalý anglický reprezentant Campbell varoval před rasismem na ME

Bývalý reprezentant Sol Campbell varoval anglické fanoušky, aby kvůli údajné hrozbě rasistických útoků a násilností nejezdili na zápasy mistrovství Evropy. To v červnu uspořádá Polsko společně s Ukrajinou.

Bývalý anglický reprezentant Campbell ukončil kariéru

Bývalý anglický reprezentační obránce Sol Campbell oznámil v 37 letech konec kariéry, protože po loňském odchodu z Newcastlu nenašel nového zaměstnavatele. Urostlý stoper nastoupil během let 1992-2011 za pět anglických klubů v celkem 646 zápasech. Za národní tým si připsal 73 startů a zúčastnil se tří světových a tří evropských šampionátů.

Veterán Campbell podepsal smlouvu s Newcastlem

Bývalý anglický reprezentant Sol Campbell bude hrát v nadcházející sezoně za Newcastle. Pětatřicetiletý obránce podepsal s klubem roční smlouvu.

Sol Campbell stále sní o návratu do reprezentace

Sol Campbell by si chtěl ještě alespoň jednou zahrát za anglickou reprezentaci, a nejlépe na blížícím se mistrovství světa. Zkušený obránce se nedávno vrátil do Arsenalu, kde prožil své nejlepší roky. Campbellovi je jasné, že se nejdříve musí předvést na klubové úrovni.

Další problémy pro Portsmouth

Finančně zdecimovanému klubu z Portsmouthu hrozí stále nové a nové potíže. Nejhorší tým tabulky Premier League dal k soudu kvůli nevyplacené mzdě a bonusům bývalý obránce Sol Campbell, k arbitráži CAS ho zase žene Udine, kterému jihoanglický klub dluží splátky za přestup Sulleymana Muntariho.

Campbell bude do konce sezony působit v Arsenalu

Manažer Arsenalu Arsene Wenger potvrdil, že do londýnského klubu se téměř po čtyřech letech vrací obránce Sol Campbell. Ten týmu vypomůže ve zbytku probíhající sezony. Campbell byl bez angažmá od konce září, tehdy po jediném utkání odešel z Notts County.

Campbell je blízko velkému a překvapivému návratu do Arsenalu

Bývalý anglický reprezentační obránce Sol Campbell je blízko překvapivému a velkému návratu do londýnského Arsenalu. Velký krok může udělat dnes večer, pokud nastoupí k zápasu rezerv mezi Gunners a West Hamem.

Redknapp by Campbella bral. Jenže trénuje Tottenham

Ze Sola Campbella je po odchodu z Notts County volný hráč a zkušený obránce si hledá nové angažmá. Bral by ho například Harry Redknapp, jenže manažer Tottenhamu si uvědomuje, že Campbellův návrat na White Hart Lane by nepřekousli fanoušci.

Campbell chce z Notts pryč, vedení mu bránit nebude

Jepičí život podle všeho bude mít působení Sola Campbella v Notts County, které hraje čtvrtou nejvyšší anglickou soutěž. Zkušený obránce o víkendu nastoupil k utkání na hřišti Morecambe, po zápase pak manažerovi Ianu McParlandovi oznámil úmysl odejít. Vedení klubu mu podle BBC nebude stát v cestě...

Defoe sebral dvanáct dní po přestupu bývalému klubu vítězství

Před dvanácti dny odešel z Portsmouthu do Tottenhamu a včera Jermaine Defoe sebral svému bývalému mužstvu vítězství na White Hart Lane, kde Pompey vedli po gólu Nugenta. Pak ale udeřila nová posila. Přesto nakonec Tottenham nevyhrál.

Jedenáct fanoušků Tottenhamu před soud

Britská policie podle agentury AP obvinila jedenáct fanoušků Tottenhamu z toho, že v září při utkání anglické ligy rasisticky a homofobně uráželi obránce Portsmouthu Sola Campbella. Skupina, ve které jsou třinácti a patnáctiletí příznivci, půjde před soud koncem ledna.

Anglické kluby prý sužují miliardové dluhy

Šéfa anglické Fotbalové asociace (FA) Davida Triesmana znepokojuje zadluženost jednotlivých klubů. Globální bankovní krize by prý mohla způsobit krach elitních týmů, ale podle funkcionáře je nemožné zjistit skutečnou ekonomickou situaci klubů, neboť jejich finance nejsou zveřejňovány.

Villarreal o Campbella nestojí

Další dny nejistoty před sebou má Sol Campbell. Se zkušeným anglickým obráncem již příliš nepočítají v Portsmouthu a jeho novým působištěm se měl stát Villarreal, na El Madrigal o hráče ovšem nestojí...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele