Další články

Deli si užil návrat do základní sestavy Slavie a málem dal gól

Simona Deliho potěšilo, že ho trenér Jindřich Trpišovský hned ve druhém utkání po návratu z Brugg postavil do základní sestavy. Devětadvacetiletý stoper z Pobřeží slonoviny pomohl červenobílým k čistému kontu a pohodlné výhře 3:0 nad Pardubicemi v sobotním duelu 19. ligového kola. Za bezbrankového stavu se dokonce málem zapsal mezi střelce a litoval, že lépe neumístil míč.

Slavia doplnila na soupisku pro EL Baha, Deliho a Hromadu

Slavia Praha dopsala na soupisku pro jarní část Evropské ligy dva obránce Alexandera Baha se Simonem Delim a záložníka Jakuba Hromadu. Červenobílí o tom informovali na svém webu. Nedostalo se na jednu ze zimních posil zadáka Tarase Kačarabu.

Deli: Slavia mi chyběla, je ještě silnější, než když jsem odešel

Simonu Delimu chyběla Slavia od chvíle, co před rokem a půl odešel do Brugg. Devětadvacetiletý stoper z Pobřeží slonoviny se z belgického celku vrací do Edenu na půlroční hostování a rád by zopakoval předminulou sezonu, kdy s Pražany získal double. Aktuální slávistický tým je podle něj ještě silnější, než když z něj odcházel.

Slavia potvrdila návrat Deliho. Z Brugg bude hostovat

Pražská Slavia získala výraznou posilu pro jarní část sezony, do Edenu se po roce a půl vrací obránce Simon Deli. Na twitteru o tom informoval předseda představenstva Jaroslav Tvrdík. Devětadvacetiletý stoper z Pobřeží slonoviny bude v týmu ligového mistra a lídra tabulky půl roku hostovat z belgických Brugg.

Slavia usiluje o návrat Deliho, odejít by měl Musa

Slavia Praha usiluje o návrat obránce Simona Deliho, který by mohl v Edenu do léta hostovat z Brugg. Naopak kádr ligového mistra a lídra tabulky nejvyšší soutěže by měl opustit útočník Petar Musa, který zřejmě odejde na hostování do konce sezony do bundesligového Unionu Berlín.

Deli přestoupil ze Slavie do belgických Brugg

Slávisté přišli o jednu z hlavních opor obránce Simona Deliho. Sedmadvacetiletý stoper z Pobřeží slonoviny přestoupil do belgických Brugg, které aktivovaly jeho výstupní klauzuli ve smlouvě s Pražany v údajné výši 2,5 milionu eur (64 milionů korun). V novém působišti podepsal Deli podle klubového webu tříletý kontrakt.

Slavia ztratí oporu, stoper Deli odchází do FC Bruggy

Obránce Simon Deli míří z pražské Slavie do FC Bruggy. Belgický vicemistr by měl za sedmadvacetiletého reprezentanta Pobřeží slonoviny zaplatit podle deníku Sport zhruba 2,5 milionu eur (64 milionů korun), což je výstupní klauzule v hráčově smlouvě. Deli má v Edenu kontrakt ještě na jeden rok.

Je to na jeho rozhodnutí, řekl o možném odchodu Deliho Trpišovský

Přestože o slávistického stopera Simona Deliho v těchto dnech usiluje řada evropských klubů z různých lig, trenér Jindřich Trpišovský doufá, že opora zadních řad se rozhodne v Edenu zůstat. Věří, že neodejde ani další africký stoper Michael Ngadeu, který dnes s Kamerunem vypadl z afrického šampionátu.

Stoper Deli prodloužil smlouvu se Slavií

Slavia Praha si pojistila služby obránce Simona Deliho. Pětadvacetiletý stoper z Pobřeží slonoviny a jedna z hlavních opor týmu prodloužil s úřadujícím mistrem smlouvu do 30. června 2020.

Slavia touží udržet Škodu s Delim a chce zkušené posily

Předseda představenstva pražské Slavie a zástupce čínského většinového vlastníka klubu firmy CEFC Jaroslav Tvrdík je spokojený s uplynulým ligovým ročníkem, v němž Pražané obsadili páté místo. Do další sezony by podle něj červenobílí rádi udrželi opory Milana Škodu se Simonem Delim, jimž nabídnou výrazné vylepšení smluv. Vedení chce mužstvo posílit o tři až čtyři zkušené hráče, mezi nimi i Slováka Dušana Šventa.

Slavia získala ze Sparty záložníka Deliho

Slavii posílil záložník Simon Deli. Třiadvacetiletý hráč z Pobřeží slonoviny sice začal zimní přípravu v Příbrami, kde na podzim hostoval ze Sparty, ale nakonec z letenského celku zamířil do týmu vršovického rivala. V Edenu podepsal smlouvu na tři a půl roku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele