Valencia pracuje na příchodu mladíka Canalese

Valencia by mohla už brzy získat další posilu. Prezident netopýrů Manuel Llorente potvrdil, že jeho klub jedná s Realem Madrid o příchodu Sergia Canalese. Podle španělských médií je ve hře roční hostování s opcí na trvalý přestup.

Canales: Příští týden budu jednat s vedením, pak uvidíme

Sergio Canales před rokem oproti původním předpokladům zůstal v Realu Madrid a po individuální stránce neudělal nejlépe. Mladý záložník se na hřiště ve velké konkurenci dostával jenom sporadicky, což by rád změnil. Mluví se o jeho odchodu a jasněji bude příští týden...

Canales budoucnost zatím neřeší, je odhodlán bojovat

Hodně těžké to v letošní sezoně má Sergio Canales, který se v Realu Madrid pere se zdravotními problémy a velkou konkurencí. Španělská média včera dokonce přinesla zvěsti o tom, že je Bílý balet připraven se mladého záložníka po sezoně zbavit, Canales má ale jiné plány...

Canales je připraven o místo v sestavě Realu bojovat

Talentovaný útočník Sergio Canales bude od příští sezony hráčem Realu Madrid. Mladý střelec ví, že pro úspěšný boj v tvrdé konkurenci bude rozhodující předsezónní příprava a tvrdí, že udělá vše pro to, aby se mezi hvězdami v klubu nakonec prosadil.

Světové talenty: Sergio Canales

Poslední měsíce se celosvětová média předháněla v zaručených zprávách týkajících se Sergia Canalese a jeho možného přestupu. Mladý španělský záložník byl na roztrhání a v centru pozornosti, proto určitě neublíží, když si jej představíme o něco blíže.

Real Madrid se se Santanderem dohodl na přestupu Canalese

Sergio Canales má od dnešního večera definitivně jasno, kam povedou jeho kroky ze Santanderu. Teprve 18letý záložník upoutal pozornost předních španělských klubů a po letošní sezoně odejde z Racingu do Realu Madrid...

Cruyff varuje Canalese před přestupem do velkoklubu

Sergio Canales nedávno prohlásil, že by rád brzy vyřešil otázku svého dalšího působiště, a zájem o něj projevilo několik španělských i anglických velkoklubů. Množící se spekulace nenechaly klidným ani bývalého trenéra Barcelony Johanna Cruyffa. Podle něj by však velký talent měl zatím zůstat v Santanderu.

Canales chce rychle vyřešit budoucnost, zájem velkoklubů roste

Mladá hvězda Racingu Santander Sergio Canales na sebe upoutal pozornost velkých evropských celků. V posledních čtyřech utkáních, do kterých se zapojil, rozvlnil síť soupeřovy brány hned třikrát. Naposledy vstřelil dva góly v Seville, kde zajistil svému týmu překvapivou výhru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele