Sebastian Giovinco Články

Giovinco se v Juventusu zatím neprosadil. Do léta určitě zůstane

Sebastian Giovinco se stále ne a ne na nějakou váraznější dobu prosadit do základní sestavy Juventusu a o jeho možném odchodu se v posledních měsících hodně spekulovalo. Mladý fotbalista dohraje letošní sezonu v turínském klubu, o jeho další budoucnosti se pak rozhodne v létě.

Skvělý zápas, libovali si hráči Juventusu

Juventus včera ukázal svoji sílu, doma rozdrtil Sampdorii 5:1 a nahradil ji na druhém místě tabulky. Hráči Staré dámy si po vysokém vítězství pochvalovali výborný výkon, který podle nich neměl daleko k ideálu.

Secco: Giovinco na hostování rozhodně nepůjde

Sebastian Giovinco je považován za velký talent italského fotbalu, přesto ani pro něj není jednoduché prosadit se v nabitém kádru Juventusu. Na Apeninském poloostrově se tak začíná mluvit o jeho lednovém uvolnění do týmu, v němž by našel větší uplatnění. Ředitel Juve Alessio Secco o tom však nechce ani slyšet.

Conte: Giovinco za Diega? Správná volba

Někdejší záložník Juventusu Antonio Conte je přesvědčen, že Sebastian Giovinco je tím správným mužem, který by dnes v zápase Ligy mistrů proti francouzskému Bordeaux měl nahradit zraněného Diega.

Agent: Giovinco zůstane v Juventusu, o tom vás mohu ujistit

Sebastian Giovinco stále patří mezi velké talenty italského fotbalu, v Juventusu ale nedostává dostatek příležitostí ukázat se na hřišti a spekuluje se o tom, zda by pro něho nebylo lepší odejít jinam. To ovšem vylučuje jeho agent...

Giovincova budoucnost je ve hvězdách

Sebastian Giovinco v posledních zápasech konečně dostává o trenéra Juventusu Claudia Ranieriho důvěru a nastupuje pravidelně, přesto se i nadále mluví o jeho budoucnosti. Agent mladého italského fotbalisty odchod svého klienta nepotvrdil, zároveň ho ale také nevyloučil...

Agent: Giovincův odchod z Juventusu? Nepředstavitelné

Hodně trpělivý musí být Sebastian Giovinco. Za měsíc 22letý fotbalista Juventusu patří k velkým nadějím na Apeninském poloostrově, v turínském velkoklubu mu ale pšenka příliš nekvete a stále se mluví o možném odchodu. To rázně popřel agent Claudio Pasqualin...

Giovinco zachránil Juventus. Teď prodlouží smlouvu

Juventus zaspal včera v Borisově začátek utkání. Domácí BATE vedl nad Starou dámou brzy o dvě branky, historické výhry v Lize mistrů se ale nedočkal. Juventus ještě do přestávky stihnul vyrovnat, na čemž měl zásadní podíl Sebastian Giovinco.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele