Další články

Nejlepší kamerunský fotbalista Eto'o ukončil kariéru

Nejlepší kamerunský fotbalista všech dob Samuel Eto'o oznámil ve svých 38 letech ukončení kariéry, během níž vystřídal čtrnáct klubů v sedmi zemích. Trojnásobný vítěz Ligy mistrů prožil své nejlepší léta v Barceloně a Interu Milán a naposledy působil v katarské lize. Čtyřikrát byl zvolen nejlepším fotbalistou Afriky.

Eto‘o radí Salahovi: Styl Barcelony by ti skvěle vyhovoval

Bývalý útočník Chelsea, Barcelony či Interu Milán Samuel Eto‘o přišel se zajímavým vzkazem pro egyptského útočníka anglického Liverpoolu Mohameda Salaha. Podle kamerunské legendy by Salah v případě možnosti neměl váhat a přijmout nabídku Barcelony. "Perfektně by tam pasoval," tvrdí Eto‘o.

Kamerunský kanonýr Eto'o zamířil do katarské ligy

Kamerunský kanonýr Samuel Eto'o si na sklonku kariéry zahraje ligu v Kataru. Čtyřnásobný nejlepší fotbalista Afriky se v 37 letech dohodl na angažmá s klubem Katar SC z metropole Dauhá. Poslední tři roky Eto'o strávil v Turecku, o jeho příchodu do Dauhá informuje vedení týmu na twitteru.

Kanonýr Eto'o skončil v tureckém Konyasporu

Kamerunský kanonýr Samuel Eto'o opouští po půlroce turecký Konyaspor, kde měl smlouvu ještě na dva roky. Sedmatřicetiletý útočník by podle BBC mohl zamířit do francouzské či španělské ligy.

Eto'o přestoupil z Antalyasporu do Konyasporu

Konyaspor oznámil příchod Samuela Eto'a. Bývalý reprezentant Kamerunu a dlouholetá opora Barcelony se do tureckého celku stěhuje z konkurenčního Antalyasporu, obě strany uzavřely smlouvu do roku 2020...

Eto'o myslí na odchod z Antalyasporu, chce další výzvu

Samuel Eto'o se blíží ke konci své profesionální kariéry a v dohledné době chystá ještě minimálně jedno stěhování. Zkušený kamerunský útočník vyhlíží odchod z tureckého Antalyasporu, velkou roli v jeho smýšlení hrají finance a nabídka nové smlouvy, která neodpovídala fotbalistovým představám...

Eto'o do Francie? Kamerunec nevylučuje angažmá v Marseille

Fanouškům by od ledna mohl být znovu více na očích Samuel Eto'o. Kamerunský útočník v létě 2015 zamířil do tureckého Antalyasporu a aktuálně se spekuluje o jeho stěhování do Francie, zájem má Olympique Marseille...

Eto'ovi hrozí deset let vězení za daňové podvody v Barceloně

Španělské státní zastupitelství požaduje trest vězení na 10 let a šest měsíců pro útočníka Samuela Eto'a za daňové podvody z dob jeho působení v Barceloně. Vedle toho by měl pětatřicetiletý Kamerunec zaplatit pokutu, penále z prodlení a doplatek v celkové výši 18 milionů eur.

Eto'o je v Antalyasporu po trestu zpět v kádru

Kamerunský útočník Samuel Eto'o je v Antalyasporu opět součástí kádru. Před týdnem z něj byl bývalý hráč Barcelony, Interu Milán nebo Chelsea vyřazen poté, co si na sociálních sítích postěžoval na rasismus. Nyní se spoluhráč českého obránce Ondřeje Čelůstky mohl opět zapojit do společné přípravy.

Kamerunec Eto'o byl vyřazen z týmu Antalyasporu

Kamerunský útočník Samuel Eto'o byl do odvolání vyřazen z prvního týmu Antalyasporu, kde působí i český obránce Ondřej Čelůstka. Vedení klubu tak učinilo poté, co si bývalý hráč Barcelony nebo Chelsea na sociálních sítích postěžoval na rasismus.

Eto'o dočasným koučem Antalyasporu

Antalyaspor hledá náhradu za kouče Yusufa Simseka, momentálně alespoň oznámil jméno dočasného nástupce. Tím se stal Samuel Eto'o, jenž od léta za turecký celek nastupuje...

Eto'o už patří Antalyasporu, brzy ho bude následovat Ronaldinho

Samuel Eto'o po pěti měsících znovu mění dres. Zkušený kamerunský útočník ukončil angažmá v janovské Sampdorii a zamířil do Turecka, kde se upsal nováčkovi tamní nejvyšší soutěže Antalyasporu. A na dlouho nezůstane jediným novým velkým jménem v kabině týmu...

Eto'o dostal ocenění za boj proti rasismu

Kamerunský útočník Samuel Eto'o byl oceněn za svou práci v boji proti rasismu. Čtyřiatřicetiletý hráč janovské Sampdorie obdržel od Evropské rady pro toleranci a usmíření (ECTR) Evropskou medaili tolerance.

Chci se Sampdorií do evropských pohárů, vyhlásil Eto'o

Samuel Eto'o před nedávnem odešel z Evertonu do Sampdorie Janov. Nyní poprvé od přestupu oficiálně předstoupil před novináře, kde uvedl, že chce se svým novým zaměstnavatelem do Evropy...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele