Další články

Plzeň získala na hostování s opcí Potočného z Ostravy

První zimní posilou Plzně se stal Roman Potočný. Třicetiletý ofenzivní univerzál do druhého týmu ligové tabulky zamířil z Ostravy na půlroční hostování s opcí. Viktoria o tom informovala na svém webu.

Potočný zamířil z Ostravy na hostování do Zlína

Zlín posílil těsně před koncem přestupového okna Roman Potočný. Devětadvacetiletý křídelník zamířil do týmu "Ševců" na hostování do konce sezony bez opce z Baníku Ostrava, kde se mu nedařilo.

Potočný přestoupil z Liberce do Baníku Ostrava

Kádr Baníku Ostrava posílil ofenzivní záložník či útočník Roman Potočný. Osmadvacetiletý hráč přestoupil do slezského klubu z Liberce, kde by mu v létě skončila smlouva. Baníku se upsal na tři a půl roku. Ostravští o tom informovali na svém webu.

Ptal jsem se Musy, jestli si nechce dát hattrick, řekl Potočný

Záložník Roman Potočný se výrazně podílel na tom, že Mladá Boleslav ve 14. kole první ligy v osmém domácím utkání v sezoně po sérii sedmi vítězství za sebou poprvé prohrála. Potočný k výhře Liberce 3:1 přispěl gólem z penalty a přihrávkou. Odpovědnost na sebe vzal za stavu 2:1, kdy jeho spoluhráč Petar Musa mohl završit hattrick. Chorvatský útočník však Potočného nabídku odmítl.

Potočný po nepovedené první půli poprvé křičel na spoluhráče

Nepovedená první půle podještědského derby s Jabloncem donutila libereckého fotbalistu Romana Potočného k tomu, že o poločase snad poprvé v životě v kabině křičel na spoluhráče. Bod za remízu 2:2 z utkání 13. ligového kola vzhledem k průběhu nakonec bral, i když si hodně vyčítal, že v závěru nastavení neproměnil velkou šanci.

Potočný byl hlavním strůjcem obratu, nataženému svalu navzdory

Ve středu si v domácím poháru Roman Potočný natáhl stehenní sval, přesto do dnešního utkání 11. ligového kola s Českými Budějovicemi při početné absenci libereckých hráčů nastoupil a byl klíčovým hráčem. Nejprve vyrovnal na 2:2, před třetím gólem poslal míč z rohu na skórujícího Petara Musu a pak se po faulu na něj kopala penalta, z níž Kamso Mara uzavřel výsledek na 4:2.

Cítili jsme křivdu, je to výhra celého kolektivu, řekl Potočný

Libereckého Romana Potočného těšilo vydřené vítězství 2:1 v prvním ligovém kole v Ostravě o to víc, že se spoluhráči cítili křivdu po kontroverzní penaltě, kterou rozhodčí Ondřej Berka nařídil proti hostům za stavu 1:1. Domácí Robert Hrubý z pokutového kopu trefil jen břevno a ve čtvrté minutě nastavení to ztrestal rozhodujícím gólem právě Potočný.

Potočný dal v Edenu první góly a teď tam pomohl sestřelit Slavii

Pro Romana Potočného se stává stadion v Edenu zaslíbeným místem. Předloni na jaře na půdě Slavie ještě v barvách Teplic prvními dvěma góly v ligové kariéře zařídil remízu 2:2 a včera nasměroval Liberec k výhře 2:1 a ukončení soupeřovy rekordní sérii bez porážky v nejvyšší soutěži.

Liberec získal útočníka Potočného z Teplic

Liberec posílil útočník Roman Potočný. Pětadvacetiletý hráč do Slovanu přestoupil z Teplic, které o tom informovaly na svém webu. Podle Liberce je ale nutné ještě doladit detaily smlouvy a Potočný musí absolvovat zdravotní testy.

Potočný doufá, že nebude na gól znovu čekat až do jara

Teplický útočník Roman Potočný se stejně jako před rokem gólově prosadil hned v prvním utkání nové sezony. Doufá však, že tentokráte se další branky dočká dříve než v jarní části ročníku.

Byl to gól dva v jednom, popisoval Potočný svůj přímý kop

Mimořádný kousek se povedl Romanu Potočnému, když se dvakrát během několika vteřin trefil z přímého kopu. Platila však až jeho druhá trefa, která přinesla Severočechům remízu 1:1 se Spartou. Pro Potočného to byl o to cennější gól, že od dětství je fanouškem letenského celku.

Potočného ke gólu vyhecovali i nadávající fanoušci Bohemians

Útočník Roman Potočný ve čtvrté minutě nastavení zařídil Teplicím remízu 1:1 na hřišti svého bývalého klubu Bohemians 1905 a po utkání 20. ligového kola cítil velkou satisfakci. Čtyřiadvacetiletého fotbalistu totiž k brance vyprovokovali vulgárními nadávkami domácí příznivci.

Teplický Potočný: Kdybych dal hattrick, chytí mě až v Roudnici

Roman Potočný napsal další díl svého téměř neuvěřitelného příběhu. Třiadvacetiletý útočník dal v polovině ledna za divizní Brozany v přípravném utkání proti Teplicím dva góly a severočeský klub ho poté angažoval jako novou posilu. Před týdnem proti Ostravě si připsal premiérový ligový start v základní sestavě...

Z divize do ligy, Potočnému se v Teplicích plní sen

Prošel Spartou, před čtyřmi lety nakoukl do první ligy v dresu Bohemians Praha 1905, ale už se zdálo, že kariéra Romana Potočného má spíše sestupnou tendenci. Svými výkony v divizních Brozanech však upoutal pozornost Teplic, které se mu rozhodly dát v zimě šanci, a v sobotu poprvé v kariéře nastoupil v lize v základní sestavě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele